Πώς να Crossfade τραγούδια στο iTunes

Αφαιρέστε τα σιωπηρά κενά μεταξύ των τραγουδιών

Ενώ ακούτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας στο iTunes, ενοχλούνται από τα κενά της σιωπής ανάμεσα στα τραγούδια; Υπάρχει μια εύκολη λύση: crossfading.

Τι είναι το crossfading;

Η διασταύρωση περιλαμβάνει την αργή μείωση του όγκου ενός τραγουδιού και την ταυτόχρονη αύξηση της έντασης του επόμενου. Αυτή η επικάλυψη δημιουργεί μια ομαλή μετάβαση μεταξύ των δύο τραγουδιών και βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης. Αν σας αρέσει να ακούτε συνεχή μουσική χωρίς διακοπή, ανακατέψτε σαν DJ και χρησιμοποιήστε crossfading. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους.

  1. Ρύθμιση διασταύρωσης

    Στην κύρια οθόνη του iTunes, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Επεξεργασία και επιλέξτε Προτιμήσεις . Κάντε κλικ στην καρτέλα Αναπαραγωγή για να δείτε την επιλογή για crossfading. Τώρα, τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή Crossfade Songs . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπάρα ολίσθησης για να ρυθμίσετε τον αριθμό των δευτερολέπτων που θα πρέπει να εμφανιστούν μεταξύ των τραγουδιών. η προεπιλογή είναι έξι δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί OK για έξοδο από το μενού προτιμήσεων.
  2. Δοκιμή Crossfading μεταξύ τραγουδιών

    Για να βεβαιωθείτε ότι η διάρκεια του crossfading μεταξύ τραγουδιών είναι αποδεκτή, πρέπει να ακούσετε το τέλος ενός τραγουδιού και την αρχή του επόμενου. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αναπαράγετε ένα από τα υπάρχοντα playlist σας . Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο εικονίδιο Μουσική στο αριστερό παράθυρο (κάτω από τη Βιβλιοθήκη) και κάντε διπλό κλικ σε ένα τραγούδι στη λίστα τραγουδιών. Για να βιάζετε τα πράγματα λίγο, μπορείτε να παραλείψετε το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού κάνοντας κλικ στο τέλος της γραμμής προόδου. Αν ακούτε το τραγούδι σιγά-σιγά ξεθωριάζει και το επόμενο ξεθώριασμα, τότε έχετε ρυθμίσει με επιτυχία το iTunes να crossfade.