Βάλτε μαζί το δικό σας επιτραπέζιο υπολογιστή για λιγότερο από $ 500

Προτεινόμενη λίστα στοιχείων για την κατασκευή ενός υπολογιστή χαμηλού κόστους

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εύκολο είναι να βάλουμε μαζί ένα σύστημα υπολογιστή από τα μέρη. Στην πραγματικότητα, πολλά συστήματα που χτίζουν οι χρήστες μπορούν να ξεπεράσουν τους αγορασμένους επιτραπέζιους υπολογιστές. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη συναρμολόγηση ενός συστήματος υπολογιστών είναι συνήθως να βρείτε ποια μέρη να αγοράσετε. Εκεί βρίσκεται ο οδηγός.

Αυτό είναι πραγματικά μια κατευθυντήρια γραμμή για όσους θέλουν να βάλουν μαζί το δικό τους σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά δεν θέλουν να σπάσουν την τράπεζα. Για περίπου $ 500, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα πολύ λειτουργικό σύστημα πληροφορικής που λειτουργεί εξαιρετικά καλά για υπολογιστές γενικής χρήσης, όπως πρόσβαση στο Internet, εφαρμογές γραφείου και ακόμη και ψηφιακή φωτογραφία. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα μέρη που έχω επιλέξει που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος. Περιλαμβάνει όλα τα τμήματα που είναι εσωτερικά του υπολογιστή συν το λειτουργικό σύστημα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε μια οθόνη και άλλα περιφερειακά όπως ηχεία για να την ολοκληρώσετε.

Πολλά από τα μέρη αυτού του καταλόγου πωλούνται ως προϊόντα ΚΑΕ . Είναι τα ίδια στοιχεία που θα έρθουν σε ένα πακέτο λιανικής πώλησης, αλλά έχουν λιγότερα υλικά καθώς πωλούνται χύμα συνήθως σε κατασκευαστές. Θα πρέπει να φέρουν τις ίδιες εγγυήσεις και προστασίες με τα προϊόντα λιανικής πώλησης.

Θυμηθείτε ότι αυτό είναι απλώς ένας οδηγός των συνιστώμενων προϊόντων. Υπάρχουν πολλά εναλλακτικά διαθέσιμα στοιχεία που θα λειτουργήσουν εξίσου καλά. Εκτός από το όνομα του στοιχείου, συμπεριλαμβάνεται ένας σύνδεσμος για την αγορά των εξαρτημάτων.

Τα υπολογιστικά στοιχεία του προϋπολογισμού

Τι άλλο χρειάζεται

Αυτή η λίστα των στοιχείων θα αποτελέσει την καρδιά του συστήματος υπολογιστών, αλλά χρειάζεται ακόμη μια οθόνη. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών οθόνης, αλλά η μεγαλύτερη δυνατότητα να τείνουν να είναι οι μικρότερες. Θα συνιστούσα να κοιτάζω τη λίστα των καλύτερων οθονών LCD 24 ιντσών για μια καλή οθόνη χαμηλού κόστους. Δεν υπάρχουν επίσης ηχεία ή ακουστικά για τον ήχο, αλλά μερικές οθόνες μπορούν να το έχουν ενσωματωθεί έτσι ώστε να μην χρειάζονται.

Κάνοντας όλοι μαζί

Μόλις έχετε όλα τα μέρη, το σύστημα υπολογιστή θα πρέπει να συναρμολογηθεί και να εγκατασταθεί. Tutorials σχετικά με τα διάφορα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση των μερών μαζί στο σύστημα του υπολογιστή μπορεί να βρεθεί με έναν από τους δύο τρόπους. About.com προσφέρει μια σειρά ατομικών Tutorials για τα διάφορα βήματα. Για όσους έχουν πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη Kindle ή σε μια εφαρμογή, μπορείτε επίσης να παραλάβετε ένα αντίγραφο του Build your Own Desktop PC που προσφέρει λεπτομερείς εικόνες και περιγραφές.