Ήρωας κιθάρας: Πλήρης λίστα τραγουδιών της Metallica

Εδώ είναι η πλήρης λίστα κομματιών για το Guitar Hero: Metallica για το Xbox 360, το PlayStation 3 και το Wii. Περιλαμβάνει τόσο ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών της Metallica που καλύπτουν όλη την καριέρα του συγκροτήματος όσο και μια επιλογή από τραγούδια από συγκροτήματα που εμπνεύστηκαν ή εμπνεύστηκαν από τη Metallica. Είναι μια μεγάλη λίστα συνολικά.

Guitar Hero Metallica είναι ένας από τους πιο δύσκολους και προκλητικούς ήρωες Guitar Hero ή Rock Band, αλλά είναι επίσης ένας αγαπημένος ανεμιστήρας. Το έργο κιθάρα είναι περίπλοκο και ενδιαφέρον, τα τύμπανα είναι ξέφρενα και άγρια, και το μπάσο είναι κάτι περισσότερο από ακριβώς τις ίδιες επαναλαμβανόμενες σημειώσεις ξανά και ξανά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να εξαγάγετε τον κομμάτι Guitar Hero Metallica σε Guitar Hero 5 ή / και Guitar Hero: Warriors of Rock (θα λειτουργήσει και για τις δύο, αν το κάνετε μία φορά).

Τραγούδια του Metallica

Άλλοι καλλιτέχνες / τραγούδια

Σημειωτέον επίσης ότι αν έχετε ήδη κατεβάσει το Metallica "Death Magnetic" για το GH3 / GH: WT, είναι συμβατό με το GH: Metallica. Ωστόσο, κανένα άλλο DLC δεν λειτουργεί και δεν υπάρχει προγραμματισμένη μελλοντική DLC για αυτό το παιχνίδι.

Guitar Hero LIVE

Δυστυχώς, τα τραγούδια του Guitar Hero: Metallica δεν θα είναι συμβατά με το επερχόμενο Guitar Hero LIVE, επειδή το GH: Live χρησιμοποιεί έναν νέο ελεγκτή έξι κουμπιών και στυλ παιχνιδιού, έτσι ώστε κανένα από τα παλιά DLC να μην λειτουργεί με το νέο παιχνίδι. Αυτό είναι σίγουρα ένα bummer θεωρώντας ότι Rock Band 4 θα είναι συμβατό προς τα πίσω με όλα τα παλιά τραγούδια και τα όργανα, γι 'αυτό είναι ένα πολύ κακό χτύπημα για τους οπαδούς Guitar Hero. Έχουμε μια πλήρη λίστα των κομμάτια Guitar Hero LIVE εδώ.