Μπορώ να κρατήσω απεριόριστα δεδομένα με το iPhone Personal Hotspot;

Ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων θα ήταν το τέλειο ταίρι για το χαρακτηριστικό του Personal Hotspot του iPhone, έτσι δεν ήταν; Παρόλο που είναι τέλειο από την οπτική γωνία του χρήστη, δεν είναι η τέλεια του κόσμου έκδοση της AT & T. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν άλλαξαν τα σχέδιά τους, έθεσαν όρους για πρόσδεση.

Όροι για τη σύνδεση

Το tethering δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απεριόριστο σχέδιο δεδομένων iPhone από την AT & T. Αντ 'αυτού, η χρήση tethering απαιτεί να έχετε το σχέδιο δεδομένων της AT & T 5GB ή υψηλότερο, το οποίο σήμερα κοστίζει $ 50 / μήνα (οποιοδήποτε σχέδιο δεδομένων άνω των 5GB περιλαμβάνει επίσης tethering). Σε αντίθεση με το παρελθόν, όμως, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για τη σύνδεση. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από 5GB συνολικών δεδομένων σε ένα μήνα, οι υπερβάσεις τρέχουν $ 10 για 1GB.

Όλα τα κυψελοειδή δεδομένα - είτε στο τηλέφωνο είτε μέσω του Personal Hotspot - συνδυάζονται για να μετρήσουν σε σχέση με την μηνιαία κατανομή σας. Για χρήστες που δεν προσδένονται, αυτό θα πρέπει να είναι εντάξει, αλλά με πρόσδεση, ίσως χρειαστεί να παρακολουθείτε τη μηνιαία χρήση δεδομένων σας .

Ενώ αυτό το άρθρο ήταν αρχικά ειδικά για τα σχέδια δεδομένων της AT & T, ισχύει για όλους σχεδόν τους μεταφορείς σε μία ή την άλλη μορφή. Κανένας μεταφορέας που γνωρίζω ότι προσφέρει απεριόριστα δεδομένα για το Personal Hotspot με την υψηλότερη ταχύτητα πια (η AT & T και η Verizon προσέφεραν απεριόριστα στοιχεία στις πρώτες ημέρες πώλησης του iPhone, αλλά αυτό άλλαξε καθώς κατέστη σαφές ότι αυτή η επιλογή ήταν οικονομικά αδύνατη γι 'αυτούς ), αλλά όλα αυτά περιλαμβάνουν χωρίς επιπλέον κόστος σε ένα σχέδιο ή άλλο.

Μερικοί μεταφορείς επιβαρύνονται με υπερβολές, ενώ άλλοι χρεώνουν την ταχύτητά σας - δηλ. Μειώνουν την ταχύτητα της σύνδεσης μετά από ένα ορισμένο αριθμό δεδομένων που χρησιμοποιούνται κάθε μήνα. Αλλά με κάθε τρόπο, θα υπάρχουν ορισμένα όρια που βασίζονται στη χρήση σας.