10 Συμβουλές για μια πολύ ειδική παρουσίαση βαθμολόγησης

Πράγματα που δεν μπορεί να έχουν σκεφτεί

Πολύ πριν από την αποφοίτηση του χρόνου κυλά γύρω, θα πρέπει να εξετάζετε τι να συμπεριλάβετε στην παρουσίαση βαθμολόγησης. Η μεγαλύτερη συμβολή σε μια παρουσίαση αποφοίτησης είναι φωτογραφίες.

1) Λίστα επιθυμιών φωτογραφιών

2) Κάντε την καλύτερη χρήση των φωτογραφιών σας - Βελτιστοποίηση, Βελτιστοποίηση, Βελτιστοποίηση

Η βελτιστοποίηση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια αλλαγή σε μια φωτογραφία για να την μειώσει τόσο σε οπτικό μέγεθος όσο και σε μέγεθος αρχείου, για χρήση σε άλλα προγράμματα. Οι παρουσιάσεις αποφοίτησης που γίνονται με προγράμματα όπως το PowerPoint συχνά γεμίζουν με φωτογραφίες. Αυτοί οι τύποι παρουσιάσεων μπορούν συχνά να μονοπωλούν τους πόρους του υπολογιστή λόγω του μεγέθους και του αριθμού των χρησιμοποιούμενων γραφικών. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα μπορεί να γίνει αργό και ακόμη και να καταρρεύσει εάν οι φωτογραφίες παραμείνουν υπερβολικά μεγάλες πριν να τις εισαγάγετε στην παρουσίαση. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε αυτές τις φωτογραφίες πριν τις τοποθετήσετε στην παρουσίασή σας.

3) Οργανώστε όλα τα αρχεία για την παρουσίαση

Πριν αρχίσετε να δημιουργείτε την παρουσίαση αποφοίτησής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει όλες τις φωτογραφίες, τα αρχεία μουσικής και ήχου σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο τα πάντα είναι εύκολο να βρεθούν (για εσάς και τον υπολογιστή) για μεταγενέστερη χρήση. Αυτό είναι επίσης χρήσιμο εάν θέλετε να μεταφέρετε αυτήν την παρουσίαση σε άλλον υπολογιστή. Όλα τα στοιχεία θα βρίσκονται στον ίδιο φάκελο.

4) Συμπίεση φωτογραφιών στο PowerPoint για τη μείωση του μεγέθους αρχείου

Εντάξει - μόνο σε περίπτωση που έχετε ήδη προσθέσει μια δέσμη φωτογραφιών ήδη και δεν γνώριζε τίποτα για τη βελτιστοποίησή τους πρώτα, υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι το αρχείο παρουσίασής σας δεν θα αυξηθεί στο μέγεθος ενός μικρού πλανήτη. Το PowerPoint διαθέτει μια λειτουργία για τη συμπίεση μιας ή όλων των φωτογραφιών ταυτόχρονα. Δεν θα ήταν εύκολο. Η βελτιστοποίηση εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε, αλλά χρησιμοποιήστε το ως σχέδιο Β.

5) Βελτιώστε την παρουσίασή σας με ένα πολύχρωμο φόντο

Το χρώμα μαθαίνει πάντα τα μάτια του καθενός. Επιλέξτε ένα απλό έγχρωμο φόντο ή εφαρμόστε ένα πρότυπο σχεδίασης ή ένα θέμα σχεδίασης στην παρουσίαση βαθμολόγησης.

6) Προσθέστε κινήσεις στις διαφάνειες σας για να κρατήσετε το κοινό εστιασμένο

Στις περισσότερες παρουσιάσεις, είναι λογικό να περιορίσετε τον αριθμό των κινούμενων εικόνων στις διαφάνειες ή την ταινία σας, προκειμένου να κρατήσετε το κοινό εστιασμένο στο θέμα σας. Οι παρουσιάσεις αποφοίτησης είναι μία από τις λίγες φορές που όλα τα μάτια θα είναι στην παρουσίαση λόγω του αριθμού των φωτογραφιών που χρησιμοποιήθηκαν. Πολλές κινήσεις το καθιστούν διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Προσθέστε την κίνηση ως αλλαγή διαφανειών εφαρμόζοντας μεταβάσεις διαφανειών . Οι εικόνες και το κείμενο μπορούν επίσης να έχουν ενδιαφέρουσες κινήσεις που εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες κινούμενες εικόνες .

7) Η μουσική είναι ένα must

Τι θα ήταν μια παρουσίαση αποφοίτησης χωρίς κάποια σχετική μουσική στο παρασκήνιο; Η μουσική μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει σε συγκεκριμένες διαφάνειες για εφέ, ή ένα τραγούδι μπορεί να παίξει σε όλη την παρουσίαση.

Το Top 40 Guide.com, Bill Lamb, έχει δημιουργήσει μια λίστα με τις επιλογές του για τα Top 10 Graduation Songs για το 2012.

8) Προσθήκη αυξήσεων πιστώσεων σε παρουσιάσεις PowerPoint

Πολλοί άνθρωποι πιθανότατα συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης παρουσίασης βαθμολόγησης. Κάθε παρουσίαση χαρακτηριστικών έχει μια λίστα με κυλιόμενες πιστώσεις στο τέλος. Γιατί όχι αυτό; Είναι εύκολο και θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να ευχαριστήσω όλους όσους εμπλέκονταν στο να το κάνουν ξεχωριστό.

9) Αυτοματοποιήστε την Παρουσίαση Αποφοίτησης

Θα θελήσετε να καθίσετε και να απολαύσετε την παρουσίαση αποφοίτησης με το υπόλοιπο κοινό. Ορίστε χρονοδιαγράμματα στις διαφάνειες και τα κινούμενα σχέδια, έτσι ώστε να προχωρούν όλα από μόνοι τους.

10) Πώς ήταν η πρόβα;

Σίγουρα, ορίσατε χρονοδιαγράμματα στις διαφάνειες και τα κινούμενα σχέδια, αλλά προηγήσατε πραγματικά την εκπομπή; Είναι απλό θέμα να βλέπετε την παρουσίαση και να κάνετε κλικ στο ποντίκι όταν θέλετε να γίνει η επόμενη κινούμενη εικόνα. Το PowerPoint καταγράφει αυτές τις αλλαγές. Η πρόβλεψη της παρουσίασης αποφοίτησης σάς επιτρέπει να τοποθετείτε ακριβώς το σωστό χρονοδιάγραμμα σε κάθε κινούμενη εικόνα, έτσι ώστε όλα να τρέχουν ομαλά - όχι πολύ γρήγορα - όχι πολύ αργά.

Τώρα είναι Show Time ! Καθίστε και χαλαρώστε με το υπόλοιπο κοινό και απολαύστε όλη τη σκληρή δουλειά σας.