Πώς να βρείτε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στον Ιστό

Ποιες είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις στον Ιστό;

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης; Πολλές μηχανές αναζήτησης και ιστότοποι παρακολουθούν τις κορυφαίες αναζητήσεις στον ιστό, είτε σε πραγματικό χρόνο είτε σε αρχειοθετημένες λίστες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση των τάσεων.

Εξετάζοντας τι αναζητούν οι άνθρωποι στον Ιστό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμβαδίσετε με το δημοφιλές buzz, να υπολογίσετε τι ψάχνουν οι άνθρωποι και να τους δώσετε σε αυτά στο blog ή την ιστοσελίδα σας και να καταλάβετε τι τάσεις μπορεί να έρχονται. Εδώ είναι μόνο μερικές από τις τοποθεσίες που παρακολουθούν τι αναζητούν οι άνθρωποι.

Χρησιμοποιήστε το Google για την Παρακολούθηση Τάσεων

Η Google είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την Google για να βρουν πληροφορίες από οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης εκεί έξω, έτσι φυσικά, η Google έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες στατιστικές αναζήτησης, τάσεις και πληροφορίες. Τα στατιστικά στοιχεία αναζήτησης της Google είναι ως επί το πλείστον δημόσια γνώση. Προφανώς, κάποιες ιδιόκτητες πληροφορίες θα κρατηθούν από το κοινό, αλλά οι περισσότεροι ερευνητές στο Web θα βρουν αυτό που πρέπει να γνωρίζουν με αυτούς τους πόρους.

Google Insights: Το Google Insights εξετάζει τον όγκο αναζήτησης και τις μετρήσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, σε χρονικά πλαίσια και σε κατηγορίες θεμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Insights για να αναζητήσετε τάσεις εποχιακής αναζήτησης, να υπολογίσετε ποιος ψάχνει για το τι και πού να ακολουθήσει τα παγκόσμια πρότυπα αναζήτησης, να ερευνήσει ανταγωνιστικούς ιστότοπους / μάρκες και πολλά άλλα.

Google Trends: Το Google Trends δίνει στους χρήστες που ψάχνουν στο Web μια γρήγορη ματιά στις αναζητήσεις Google που λαμβάνουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα συνολικά (ενημερώνεται ανά ώρα). Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε ποια θέματα έχουν αναζητηθεί τα περισσότερα (ή τα λιγότερα) σε μια χρονική περίοδο, να ελέγξετε αν έχουν εμφανισθεί συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στις Ειδήσεις Google , να ερευνήσουν τα γεωγραφικά πρότυπα αναζήτησης και πολλά άλλα. Το Google Trends σας παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις με βάση λέξεις-κλειδιά οπουδήποτε στον κόσμο. αυτό ενημερώνεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, περίπου κάθε ώρα, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ποια θέματα τραβούν. Μπορείτε επίσης να δείτε συναφείς αναζητήσεις σε αυτό που ψάχνετε, το οποίο μπορεί πραγματικά να έρθει σε πολύ εύχρηστο αν θέλετε να επεκτείνετε ή να περιορίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Google Zeitgeist: Το Google αποκαλύπτει ποιες είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις ανά εβδομάδα, μήνα και έτος. Επίσης, περιλαμβάνει μια ματιά σε ποιες δημοφιλέστερες αναζητήσεις βρίσκονται σε άλλες χώρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Google Zeitgeist είναι μια ετήσια συλλογή από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις παγκοσμίως σε διάφορες κατηγορίες. Αυτά τα δεδομένα βασίζονται σε κυριολεκτικά δισεκατομμύρια αναζητήσεις παγκοσμίως.

Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google Adwords: Το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google Adwords σάς παρέχει μια λίστα λέξεων-κλειδιών που μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με τον όγκο αναζήτησης, τον ανταγωνισμό και τις τάσεις. Είναι ένας γρήγορος τρόπος μέτρησης στατιστικών αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά.

Το Twitter δίνει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Twitter: Θέλετε να φτάσετε στη δεύτερη ενημέρωση σχετικά με το τι ενδιαφέρονται οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο; Το Twitter είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε αυτό, και με τα χαρακτηριστικά των τρεχόντων θεμάτων στην πλευρική γραμμή του Twitter, μπορείτε να δείτε με μια γρήγορη ματιά τι μετακινεί τους ανθρώπους στη συζήτηση. Συνήθως, αυτό περιορίζεται στη γεωγραφική περιοχή σας, παρόλο που μπορείτε να δείτε μια ευρύτερη προβολή αν απλώς αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας και δείτε το Twitter με αυτόν τον τρόπο.

Βρείτε πληροφορίες με την Alexa

Alexa: Αν ψάχνετε για μια γρήγορη ματιά σε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες, η Alexa είναι ένας καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε αυτό το έργο. Δείτε τους 500 κορυφαίους ιστότοπους στον ιστό (ενημερώνονται μηνιαίως) με μια σύντομη περιγραφή του ιστότοπου. μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτά τα στατιστικά στοιχεία ανά χώρα ή κατηγορία.

Χρησιμοποιήστε το YouTube για να δείτε ποιο περιεχόμενο βίντεο προβάλλεται

YouTube: Αυτός ο άγριος δημοφιλής ιστότοπος βίντεο είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να δείτε τι αναζητούν οι χρήστες. και πάλι, ακριβώς όπως το Twitter, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε εάν θέλετε να δείτε μια πιο αντικειμενική προβολή που δεν βασίζεται στα βίντεο που βλέπατε και / ή στις γεωγραφικές σας προτιμήσεις.

Ιστορικό προβολής κομματιών με το Nielsen

Nielsen Net Ratings: Δεν είναι τόσο "κορυφαίες αναζητήσεις" ως δημοφιλές site στατιστικών αναζητήσεων. Κάντε κλικ στην επιλογή "χώρα" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "δεδομένα χρήσης ιστού". Θα δείτε ενδιαφέροντα μικρά κομμάτια όπως "περιόδους σύνδεσης / επισκέψεις ανά άτομο", "διάρκεια προβολής μιας ιστοσελίδας" και "ώρα υπολογιστή ανά άτομο". Όχι, δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο βλέπετε ποια τηλεοπτική εκπομπή πραγματικότητας κερδίζει την κορυφαία κούρσα αναζήτησης, αλλά είναι εκπαιδευτική και ως εκ τούτου καλή για εσάς.

Λήξη Σύνοψης Αναζήτησης για το τέλος της χρονιάς

Πολλές μηχανές αναζήτησης και ιστότοποι παρουσιάζουν μια ετήσια λίστα με τις κορυφαίες αναζητήσεις τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. είναι ένας καλός τρόπος για να αποτυπώσετε πολλά δεδομένα και να δείτε ποια ήταν η τάση σε μια ποικιλία διαφορετικών θεμάτων σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο για όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης γύρω από το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου. Εκτός από τις κορυφαίες αναζητήσεις, οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης δίνουν στους ερευνητές τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τα δεδομένα και να λάβουν ένα χρονολογικό στιγμιότυπο για το γιατί αυτή η συγκεκριμένη αναζήτηση είχε πάρει τόσο μεγάλη έλξη την εποχή εκείνη. αυτό μπορεί να δώσει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα, ειδικά (δείτε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2016 και τις κορυφαίες αναζητήσεις του Bing το 2016 για παραδείγματα).