Τρόπος αποστολής άμεσων μηνυμάτων με το Yahoo! Ταχυδρομείο

01 από 03

Αποστολή άμεσων μηνυμάτων από το Yahoo! Ταχυδρομείο

Είναι εύκολο να ειδοποιήσετε άμεσα τους φίλους και την οικογένειά σας απευθείας από το Yahoo! Ταχυδρομείο. Yahoo!

Ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yahoo! Mail για αποστολή άμεσων μηνυμάτων; Με το πάτημα ενός ποντικιού, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή μηνυμάτων απευθείας από το Yahoo! Εισερχόμενα αλληλογραφίας χωρίς να ανοίξετε το Yahoo! Πελάτη Messenger.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Δεν έχετε Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας; Στη συνέχεια ξεκινήστε με την εγγραφή για δωρεάν λογαριασμό εδώ.

Πριν ξεκινήσετε: Μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα από το Yahoo! Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του Yahoo! Αποστολή μηνυμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας. Η άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων δεν είναι διαθέσιμη στο Yahoo! Αποστολή μηνυμάτων για κινητή εφαρμογή.

Επόμενο: Πώς να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα χρησιμοποιώντας το Yahoo! Μηνύματα στον υπολογιστή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά

02 του 03

Εδώ είναι πώς να στέλνετε Instant Messages χρησιμοποιώντας το Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Το Messenger είναι διαθέσιμο στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Yahoo!

Ελέγξτε τις εύκολες οδηγίες παρακάτω για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα χρησιμοποιώντας το Yahoo! Μηνύματα στον υπολογιστή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

Επόμενο: Συμβουλές και κόλπα για τη χρήση του Yahoo! Messenger στο Yahoo! Ταχυδρομείο

03 του 03

Συμβουλές και κόλπα για τη χρήση του Yahoo! Messenger στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Το Messenger παρέχει διασκεδαστικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους φίλους και την οικογένεια !. Yahoo!

Yahoo! Το Messenger περιέχει μια πληθώρα εξαιρετικών χαρακτηριστικών που είναι προσβάσιμα από το Yahoo! Ταχυδρομείο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα για να κάνουν τα μηνύματα σας διασκέδαση και ευχάριστη!

Yahoo! Το Messenger παρέχει διάφορους τρόπους διασκέδασης για να αλληλεπιδράσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 22/22/16