Οι 8 Best Rolling Laptop Τσάντες για Αγορά το 2018

Το ταξίδι στο αεροδρόμιο δεν ήταν ποτέ ευκολότερο

Είτε είστε συνηθισμένος επαγγελματίας ταξιδιώτης ή απλώς μισείτε την ιδέα να μεταφέρετε κάτι βαρύ στην πλάτη σας, μια κυλιόμενη τσάντα lap-top μπορεί να είναι ένα lifesaver. Από την αριστοκρατική και κομψή, έως τη βολική και ελαφριά, μια τσάντα lap-top θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, μειώνοντας τον πόνο στην πλάτη και εξαλείφοντας την ανάγκη για τσάντες πάνω από τον ώμο. Για τους ταξιδιώτες που θέλουν να πάρουν ένα κυριολεκτικό φορτίο, επιλέγοντας μία από αυτές τις φιλικές προς το ταξίδι επιλογές σας επιτρέπει να έχετε ένα χέρι ελεύθερο για τη μεταφορά που πρέπει να έχετε καφέ πριν από την απογείωση.

Η θήκη φορητών υπολογιστών Solo Bryant μεγέθους 17,3 ιντσών είναι ιδανική για ταξιδιώτες που εκτιμούν τόσο το δωμάτιο όσο και την αξία. Το κρυμμένο σύστημα χειρολαβής με τηλεσκοπικό χειριστήριο συμπληρώνεται από γεμισμένες λαβές, όταν οι τροχοί δεν είναι ιδανικοί για την κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω στον τροχόσπιτο ενός αεροσκάφους. Οι τροχοί είναι συμπαγής και ανθεκτικοί και ενσωματώνονται άψογα στην θήκη, ώστε να μπορείτε να τεντώσετε την ομαλή ολίσθηση χωρίς να προσθέσετε επιπλέον όγκο. Το σώμα από πολυεστέρα αισθάνεται τόσο ανθεκτικό όσο και μακράς διαρκείας, με διάμετρο 14,75Η x 17L x 8,75W ίντσες (διαβάστε: είναι κατάλληλο μέγεθος για να κάθεστε κάτω από ένα κάθισμα του αεροπλάνου). Το επιτραπέζιο lap-top διαμέρισμα μπορεί να χωρέσει έως και ένα φορητό υπολογιστή 17,3 ιντσών, ενώ η μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και το τμήμα διοργανωτή επιτρέπουν τη χρήση πολλών χαρτιών, βιβλίων, στυλό και άλλων περιπτέρων.

Φτιαγμένο από 50 τοις εκατό νάιλον και 50 τοις εκατό πολυπροπυλένιο, το Perry Ellis οκτακύλινδρο spinner κινητό γραφείο tote είναι μια εξαιρετική τσάντα για τους ταξιδιώτες εν κινήσει. Το περιστρεφόμενο / κυλιόμενο σύστημα του επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη περιστροφή και η ανασυρόμενη λαβή του σημαίνει εύκολη ελιγμών. Το πλαίσιο πολυπροπυλενίου Hardshell διασφαλίζει ότι το κύριο διαμέρισμα προστατεύεται καλά και μπορεί να χωρέσει έως και ένα φορητό υπολογιστή 15 ιντσών (συν ένα δωμάτιο για αλλαγή ρούχων εάν έχετε διανυκτέρευση). Η μπροστινή τσέπη διοργανωτή περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ, όπως στυλό, επαγγελματικές κάρτες, καλώδια τροφοδοσίας, ακουστικά και πολλά άλλα. Το σώμα 16 x 15,5 x 9,5 ιντσών έχει μέγεθος μεταφοράς, οπότε είναι έτοιμο να χωρέσει κάτω από ένα κάθισμα για εύκολη πρόσβαση όταν βρίσκεστε στον αέρα. Τέλος, ζυγίζει μόλις τέσσερα κιλά, οπότε είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται με το χέρι πάνω και κάτω από το διάδρομο ενός αεροπλάνου.

Η καλά-θεωρημένη σειρά προϊόντων της Amazon συνεχίζει να λάμπει σε όλο το φάσμα και η κυλιόμενη θήκη της δεν αποτελεί εξαίρεση. Προϋπολογισμός, το βάρος της τσάντας 5,1 κιλά και έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους φορητούς υπολογιστές μέχρι 15,6 ίντσες. Η μπροστινή τσέπη εύκολης πρόσβασης μπορεί να κρατήσει στυλό, σημειωματάρια και επαγγελματικές κάρτες, ενώ η τηλεσκοπική χειρολαβή προσφέρει μια κλειδαριά με κουμπιά για ασφαλή κίνηση κατά την περιτύλιξη και την έξοδο από τα αεροδρόμια. Το εσωτερικό της τσάντας προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο μέσα στο κύριο διαμέρισμα με φερμουάρ για πιο ογκώδη αρχεία ή βιβλία (και υπάρχει ακόμη αρκετός αποθηκευτικός χώρος για αλλαγή ρούχων για ολονύκτια ταξίδια). Το εξειδικευμένο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές μπορεί να αποθηκεύσει έως και συσκευές 17 ιντσών, αν και είναι σφιχτό (φορητοί υπολογιστές 15,6 ίντσες και μικρότερες συνιστώνται για πλήρη προστασία). Μόλις βρεθεί στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή, ένας ιμάντας velcro προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα ασφαλείας για να εμποδίσει το laptop να κινείται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Κατασκευασμένο από δέρμα κολομβιανού χρώματος εσπρέσο, η θήκη φορητού υπολογιστή Solo Walker είναι μια όμορφα σχεδιασμένη τσάντα. Διαθέτοντας τσέπες μπροστά και πίσω, το 15,2 x 10,4 x 1,7 ιντσών θήκη για φορητούς υπολογιστές προστατεύει μοντέλα μέχρι 15,6 ίντσες. Το full-grain δερμάτινο σώμα προσφέρει ένα τηλεσκοπικό μαξιλαροειδές σύστημα χειρισμού που ασφαλίζει εύκολα στην τσάντα όταν δεν χρησιμοποιείται. Ζυγίζοντας μόλις 6,3 κιλά, η τσάντα 17 x 13 x 6,2 ιντσών είναι αρκετά συμπαγής ώστε να χωράει άνετα σε εναέρια διαμερίσματα ή να τοποθετείται κάτω από ένα κάθισμα είτε σε αεροπλάνο είτε σε τρένο. Το κυρίως διαμέρισμα διαθέτει έναν οργανωτή φερμουάρ για τη διαίρεση αρχείων, καθώς και άλλα υλικά όπως σημειωματάρια, στυλό και επαγγελματικές κάρτες. Ένα πρόσθετο μπόνους: Υποστηρίζεται από μια πενταετή εγγύηση.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βαλλιστικό νάιλον με επίστρωση Duraguard, η Travelpro Executive Choice 17-ιντσών τσάντα για φορητούς υπολογιστές αξίζει πολύ την τιμή εισόδου. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λαβή επέκτασης εξάπλωσης ισχύος λειτουργεί για να ελαχιστοποιήσει τυχόν ταλάντωση κατά τη χρήση. Επίσης, για να μεγιστοποιηθεί η ανθεκτικότητα, είναι οι υψηλής απόδοσης, σφραγισμένοι σφαιροί τροχών που εξασφαλίζουν ομαλή κύλιση. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη μιας εξωτερικής θύρας USB που συνδέεται με μια τράπεζα τροφοδοσίας που αγοράζεται ξεχωριστά και κρατιέται μέσω μιας ειδικής εσωτερικής τσέπης (το καλώδιο θα μπορεί να τρέξει προς τα έξω της τσάντας). Η τσάντα των 7,5 λιβρών διαθέτει επίσης προστασία RFID, η οποία βοηθά στη διασφάλιση πιστωτικών καρτών και διαβατηρίων κατά της κλοπής ταυτότητας.

Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση ενός κυλιόμενου χαρτοφύλακα, το High Sierra rolling backpack μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Το καλώς θεωρημένο εμπορικό σήμα προσφέρει ένα ανθεκτικό και σκληρό ύφασμα που μπορεί άνετα να ταιριάζει σε φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών (η High Sierra λέει ότι θα ταιριάζει και σε μοντέλα 17 ιντσών, αλλά είναι πιθανώς μια σφιχτή συμπίεση.) Η τσάντα 20,5 x 13,5 x 8 ιντσών έχει υψηλή -Διακύκλωσης τροχών για ομαλή έλαση και έχει την υπέροχη δυνατότητα να παραμείνει όρθια ανεξάρτητα από το πώς συσκευάζετε το εσωτερικό.Το μεγάλο κυρίως διαμέρισμα έχει τα πάντα από βιβλία και χαρτιά και έχει ακόμη αρκετό αποθηκευτικό χώρο για ενδύματα ολονυκτίς.Η ενσωματωμένη θήκη για πολυμέσα προσθέτει ένα ακουστικό έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια συσκευή ή συσκευή smartphone αποθηκευμένη μέσα στην τσάντα σας και να μπορείτε να ακούτε μουσική μέσω ακουστικών με καλώδιο.Η τηλεσκοπική χειρολαβή που κλειδώνει ασφαλώς όταν τραβηχτεί έξω και είναι τόσο εύκολη και μακριά. το γεγονός που θέλετε να πάτε σε full-on τρόπο σακίδιο, οι γεμισμένοι ιμάντες ώμου διευκολύνουν τη μεταφορά τους μόνο σε περίπτωση που τρέχετε για να πιάσετε την πτήση σας.

Αν ψάχνετε για επιπλέον αποθήκευση, ανοίξτε τον κυλιόμενο χαρτοφύλακα της Alpine Swiss. Το βαλλιστικό πολυ εξωτερικό μετράει μια συνολική 18,75 x 15,5 x 8,5 ίντσες και το γεμισμένο μανίκι φορητού υπολογιστή χωράει με ασφάλεια σε οθόνες 17 ιντσών. Το πίσω τμήμα του Alpine προσφέρει διπλή λειτουργία με διαχωρισμένο τμήμα αρχείου για τη συγκράτηση χαρτιών και σημειωματάριων, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για να λειτουργήσει ως συσκευαστής μιας ημέρας για περιορισμένη προσφορά ρούχων. Οι τροχοί inline κίνησης κινούνται αβίαστα σχεδόν σε οποιαδήποτε ομαλή επιφάνεια και συνδυάζονται με μια αναδιπλούμενη κρυφή λαβή που έχει δύο επίπεδα ύψους για χρήστες οποιουδήποτε ύψους. Η προσθήκη ενός εξειδικευμένου περιβλήματος tablet προσθέτει στην τιμή αποθήκευσης, ενώ εξακολουθεί να πληροί τους κανονισμούς της FAA για μεγέθυνση μεταφοράς. Τελικά, το συνολικό μέγεθος του Alpine πιθανώς σημαίνει ότι δεν θα χωρέσει άνετα κάτω από ένα κάθισμα, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό αποθήκευσης και αξίας.

Αυτή η τσάντα Racini είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αδιάβροχη τσάντα για φορητούς υπολογιστές στους τροχούς (αν και είναι αυτό). Υπάρχει μια θορυβώδης θήκη για φορητούς υπολογιστές, ιδανική για φορητούς υπολογιστές μεγέθους έως και 16 ιντσών. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών στην μεγαλύτερη, μη αφιερωμένη τσέπη με άλλα πράγματα. Υπάρχουν δύο τσέπες με πλευρικά μάτια, καθώς και μια σειρά από άλλες εσωτερικές τσέπες για στυλό, κλειδιά, πορτοφόλια και πολλά άλλα. Οι λαβές 18 ιντσών, ανθεκτικές αλουμινίου, τηλεσκοπικού κυλίνδρου, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μήκος κάτω από αυτό το σήμα 18 ιντσών.

Οι τέσσερις τροχοί είναι αρκετά ανθεκτικοί ώστε να αντέχουν σε μια ποικιλία επιφανειών ενώ παράλληλα παρέχουν ομαλή οδήγηση. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ισχυρό νάιλον που είναι ανθεκτικό στο νερό σε βασικά όλα τα στοιχεία που ο κόσμος θα σας ρίξει. Και, σε 12 x 8,67 x 20,87 ίντσες, αυτό το σακίδιο έχει μια τεράστια χωρητικότητα για όλα όσα πρέπει να μεταφέρετε. Το καλύτερο κομμάτι? Μόλις σπρώξετε αυτές τις λαβές, γίνεται σακίδιο με αναπνεύσιμους ιμάντες (είναι συμβατό με το ποδήλατο), ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε ταξίδια, να το μετακινήσετε στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια να το ρίξετε σαν σακίδιο για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .