Τρόποι να παρακολουθήσετε το WWDC στην Apple TV σας

Το μέλλον του WWDC είναι εφαρμογές

Η μεγαλύτερη εκδήλωση της Apple, η Worldwide Developer's Conference (WWDC), πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Η πιο σημαντική ημερομηνία στο έτος Apple, WWDC είναι όπου η εταιρεία θέτει το σκηνικό για τις πλατφόρμες της για τους επόμενους 12 μήνες. Η Apple Music, το watchOS, το iOS, το tvOS και το macOS ήταν από τα κυριότερα στοιχεία των προηγούμενων βασικών σημειώσεων. Πώς μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με το συμβάν χρησιμοποιώντας τη νέα σας τηλεόραση Apple;

Εδώ είναι μερικοί τρόποι:

Η εφαρμογή WWDC

Κάθε χρόνο, η Apple εισάγει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής WWDC με εκδόσεις τόσο για τους χρήστες της Apple TV όσο και για τους χρήστες iOS, για να τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τις βασικές περιόδους σύνδεσης, τις συνομιλίες και το κεντρικό άνοιγμα μέσα στην εφαρμογή.

Αυτό δεν είναι μόνο επειδή η Apple θέλει να το δείτε, είναι επίσης επειδή η εταιρεία ξέρει ότι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες προγραμματιστές θέλουν να παρευρίσκονται στο ετήσιο γεγονός της, κάτι περισσότερο από αυτό μπορεί να το κάνει και γι 'αυτό κάνει διαθέσιμους αυτούς τους κλιπ μέσω η εφαρμογή.

Τι σημαίνει αυτό για τους υπόλοιπους μας είναι ότι αν θέλουμε να βελτιώσουμε την κατανόηση μας για το πώς λειτουργούν τα λειτουργικά συστήματα της Apple ή ακόμα και για να γίνουν οι ίδιοι προγραμματιστές, όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι μόνο μερικά κλικ μακριά χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Siri και την Apple TV .

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Η εφαρμογή Συμβάντων Apple

Η Apple επίσης δημοσιεύει την εφαρμογή Apple Events. Η εφαρμογή δεν παρέχει την πλήρη εμπειρία του WWDC που παρέχεται από την εφαρμογή WWDC με επίκεντρο τον προγραμματιστή, η οποία αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά σας παρέχει πρόσβαση σε ροή σε κάθε μία από τις βασικές ομιλίες της εταιρείας, στην εκπομπή και αλλού.

Στο WWDC, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, θα συμμετάσχει στη σκηνή από το βασικό προσωπικό της Apple και τρίτους εταίρους για να ανακοινώσει νέα προϊόντα, λογισμικό, στρατηγικές και πολλά άλλα. Φέτος θα πρέπει να δούμε νέες εκδόσεις του iOS, tvOS και watchOS που συζητήθηκαν στην εκπομπή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενες εκδηλώσεις της Apple, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης του iPhone του περασμένου έτους.

Tweets στην Apple TV

Πολλοί από εμάς τώρα αναγνωρίζουμε ότι το Twitter είναι ένας φανταστικός τρόπος για να συμβαδίσει με τα γεγονότα ειδήσεων και να μετρήσει την αντίδραση σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται Avian που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το Twitter με ενδιαφέρον τρόπο στην Apple TV σας. Γράφω γι 'αυτό σε βάθος εδώ . Έχει δύο εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πληροφορίες για τα γεγονότα στο WWDC.

Φαντάζομαι ότι ζητώντας από την εφαρμογή να παρακολουθεί Tweets αναφέροντας WWDC γύρω από τη θέση της εκδήλωσης θα σας δώσει μια άριστη εικόνα για το τι προγραμματιστές είναι πιο ενθουσιασμένοι και πιο ενεργά συζητώντας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του WWDC.

Παρόλο που δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, φαντάζομαι ότι αυτή η παρακολούθηση βάσει τοποθεσίας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αίσθηση για το είδος των προϊόντων και λύσεων που μπορείτε να δείτε από την Apple κατά το επόμενο έτος. Και όλα αυτά στην Apple TV σας.