Πώς να παίξετε μουσική στο Teamspeak 3 σε έναν υπολογιστή

01 από 07

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Winamp Music Player.

(Αυτό το σεμινάριο συνεχίζεται από αυτό το άρθρο TS3 )

ΔΡΑΣΗ: Κατεβάστε το Winamp Media Player 5.62. Μετά τη λήψη, εκτελέστε την απλή εγκατάσταση του Winamp χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που εμφανίζονται. Η εγκατάσταση για το Winamp θα πρέπει να είναι ίδια για τις εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows.

Σημείωση: Το Winamp είναι μια τεχνολογία που έχει καταργηθεί. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί καλά, αλλά οι προγραμματιστές επέλεξαν να μην συνεχίσουν να κατασκευάζουν νέες εκδόσεις του προϊόντος.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Παρόλο που υπάρχουν πολλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, το Winamp είναι το πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο για ένα single boxing ένα music player Teamspeak 3. Μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν έκδοση του Winamp Standard στον ιστότοπο του Winamp. Υπάρχει μια έκδοση pro για $ 20 USD. Τόσο η ελεύθερη όσο και η επαγγελματική έκδοση θα παίξουν μουσική Ventrilo χωρίς περιορισμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απαίτηση Winamp είναι διαθέσιμες εδώ .

02 του 07

Βήμα 2: Λήψη και εγκατάσταση λογισμικού εικονικού καλωδίου ήχου

ΔΡΑΣΗ: Αυτό το βήμα είναι πολύ εύκολο: χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό VAC. Μόλις εγκατασταθεί με επιτυχία, δεν χρειάζεται να ανοίξετε καν VAC ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους VAC - VAC λειτουργεί σιωπηλά στο παρασκήνιο, δημιουργώντας αυτόματα μια ροή μουσικής που ονομάζεται "Line 1 - Virtual Audio Cable". Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γραμμή 1 σε ένα επόμενο βήμα.
Δοκιμαστική έκδοση του VAC είναι διαθέσιμη εδώ.
Η πλήρης έκδοση του VAC είναι διαθέσιμη εδώ ($ 30 USD)
Άλλες εκδόσεις του VAC είναι διαθέσιμες σε διάφορες τοποθεσίες λήψης στον ιστό. ΕΞΗΓΗΣΗ:
Το VAC είναι λογισμικό δρομολόγησης για ήχο. Αυτό σημαίνει ότι: Το VAC σας επιτρέπει να μεταφέρετε σήματα μουσικής και φωνής από διαφορετικά πακέτα λογισμικού και μικρόφωνα για να παίξετε σε άλλο λογισμικό ή ηχεία / ακουστικά της επιλογής σας. Αυτό το σκοτεινό αλλά χρήσιμο εργαλείο είναι το κλειδί για τη ροή μουσικής ενώ παράλληλα διατηρείται η πλήρης φωνητική επικοινωνία στο ventrilo.VAC είναι ένα προϊόν που έχει δημιουργήσει ο Eugene Muzychenko, ένας ταλαντούχος προγραμματιστής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την απαίτηση VAC είναι διαθέσιμες εδώ .

03 του 07

Βήμα 4: Windows εντολών για να επιτρέπεται η λειτουργία του VAC "Unsigned"

ΔΡΑΣΗ: Αυτό το βήμα ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο, εάν τα Windows εκτελούν VAC χωρίς μηνύματα σφάλματος. Ωστόσο, εάν λάβετε μηνύματα λάθους VAC μετά την εγκατάσταση του Virtual Audio Cable, πρέπει να εντοπίσετε τα Windows ώστε να επιτρέπεται η λειτουργία του VAC "unsigned". Υπάρχουν τέσσερις βήματα στη διαδικασία αυτή:
1) Απενεργοποίηση των Windows UAC:
Μενού Έναρξη > (στο πλαίσιο εντολών αναζήτησης, πληκτρολογήστε: MSCONFIG )> Εργαλεία > Αλλαγή ρυθμίσεων UAC > Εκκίνηση > (ρυθμίστε το ρυθμιστικό στο Never Notify ).
Καθώς ρυθμίζετε το ρυθμιστικό σε "μην ειδοποιείστε ποτέ", το παράθυρο διαλόγου Windows UAC των Windows θα δώσει την προειδοποίηση "δεν συνιστάται". Μπορείτε να αγνοήσετε με ασφάλεια αυτήν την προειδοποίηση ... Το DSEO είναι ένα καλοπροαίρετο προϊόν που δεν θα απειλήσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας, αρκεί να ασκείτε καλή υγιεινή των υπολογιστών τρέχοντας το antivirus σας κάθε μέρα. 2) Κατεβάστε και εγκαταστήστε το DSEO εδώ .
3) Πάρτε 5 λεπτά για να ακολουθήσετε τις οδηγίες DSEO στην ιστοσελίδα εδώ. Θα χρειαστεί να δείξετε την υπογραφή DSEO στο πλήρες μονοπάτι του VAC.
** Σημείωση: το όνομα διαδρομής για το πρόγραμμα οδήγησης VAC θα είναι πιθανότατα "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ vrtaucbl.sys"
4) Αφού έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία δοκιμής και έχετε "υπογράψει" το αρχείο vrtaucbl.sys με το DSEO, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
5) Προαιρετικά: εδώ υπάρχει μια ακόμη πιο λεπτομερής περίληψη της διαδικασίας DSEO, που γράφτηκε από το Tech F1.
6) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το DSEO επισημαίνεται λανθασμένα ως κακόβουλο λογισμικό από ορισμένα προγράμματα αντιμετώπισης ιών, όπως τα Avira, McAffee και Panda. Πρόκειται για ψευδείς συναγερμούς και αδίκως περιγράφει το DSEO ως κακόβουλο. Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές, απλά δεν ενθαρρύνεται από την εταιρία της Microsoft. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Αυτό είναι το πιο τεχνικά δύσκολο βήμα της όλης διαδικασίας, επειδή ανυψώνετε την κουκούλα του λειτουργικού σας συστήματος για να αφαιρέσετε μια ενοχλητική κλειδαριά που δημιουργήθηκε από φοβισμένους διαχειριστές στη Microsoft.Η Microsoft δεν αρέσει στους προγραμματιστές να κάνουν λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα των Windows, οι προγραμματιστές πληρώνουν τα τέλη αδειοδότησης. Αυτά τα τέλη μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρά και ορισμένοι συγγραφείς επιλέγουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους ως "μη υπογεγραμμένους οδηγούς". Η Microsoft επιθυμεί να αποτρέψει τα προϊόντα των δημιουργών αυτών, έχοντας το κλείδωμα ελέγχου λογαριασμού χρήστη οποιαδήποτε προϊόντα που δεν έχουν πληρώσει αμοιβές αδειοδότησης. Με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζετε καλή υγιεινή των υπολογιστών μέσω καθημερινών ελέγχων ιών, η λειτουργία μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας είναι πολύ χαμηλός. Το DSEO είναι απλά το πιο αξιόπιστο δωρεάν προϊόν για να το κάνετε αυτό παρακάμπτοντας το Windows UAC και την υπογραφή του οδηγού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την απαίτηση DSEO διατίθενται εδώ .

04 του 07

Βήμα 5: Ρυθμίστε τις προτιμήσεις του Winamp στην έξοδο "Line 1, Virtual Audio Cable"

ΔΡΑΣΗ: Στο Winamp: Μενού επιλογών> Προτιμήσεις ... > ("Plug-ins")> (Έξοδος)> Έξοδος Nullsoft DirectSound > Διαμόρφωση >
ΕΞΗΓΗΣΗ:
Το VAC εκτελείται αόρατα στο παρασκήνιο, περιμένοντας να μεταφέρετε τα ηχητικά σήματα για εσάς όπου κατευθύνετε. Αυτός ο αγωγός μεταφοράς ονομάζεται "Γραμμή 1". Μπορείτε να δημιουργήσετε προαιρετικά περισσότερες γραμμές για να στείλετε ήχο σε άλλο λογισμικό, αν αποφασίσετε να κάνετε πιο περίπλοκη με τον ήχο σας. Στα βήματα που θα ακολουθήσετε θα χρησιμοποιήσουμε το "Γραμμή 1" από το Winamp για να εισάγετε το νέο όνομα χρήστη Mumble.

05 του 07

Βήμα 6: Δημιουργήστε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας των Windows για να ξεκινήσετε το Teamspeak 3 δύο φορές

ΔΡΑΣΗ: Με το εικονίδιο εκτόξευσης επιφάνειας εργασίας Teamspeak 3: Κάντε δεξί κλικ και ορίστε το "στόχο" για να το πείτε

"C: \ Program Files \ TeamSpeak 3 Client \ ts3client_win64.exe"

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Προσθέτοντας την εντολή -η παράμετρος στη συντόμευση Teamspeak 3, την εντολή να επιτρέψει την εκκίνηση πολλαπλών αντιγράφων. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσετε το πρώτο αντίγραφο ώστε να είναι η δική σας φωνητική σύνδεση. Ξεκινάτε το Teamspeak 3 μια δεύτερη φορά για να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Jukebox για τη μουσική.

06 του 07

Βήμα 7: Εκκινήστε 2 αντίγραφα του Teamspeak 3 και ρυθμίστε μη αυτόματα το One σε Jukebox

ΔΡΑΣΗ: Με το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας Teamspeak 3: θα ξεκινήσετε τελικά δύο αντίτυπα του Teamspeak. Κάποιος θα είναι για το κανονικό TS σας, και άλλο για τη ροή μουσικής. Αυτό απαιτεί μερικά δευτερεύοντα βήματα, όπως περιγράφεται:

  1. Κάντε διπλό κλικ και ξεκινήστε το πρώτο στιγμιότυπο Teamspeak 3. Πηγαίνετε μπροστά και συνδεθείτε στο διακομιστή σας, χρησιμοποιώντας τακτικά στοιχεία σύνδεσης. Αυτό θα είναι το κανονικό αναγνωριστικό φωνής σας και το πρώτο από τα 2 στοιχεία σύνδεσης.
  2. Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας που τροποποιήσαμε νωρίτερα, εκκινήστε το TS3 για δεύτερη φορά. 2 παράθυρα του Teamspeak δεν θα τρέχουν στην οθόνη σας.
  3. Συνδεθείτε στον ίδιο διακομιστή με την πρώτη σύνδεσή σας, αλλά αλλάξτε το όνομα του χρήστη σας σε "Jukebox" ή άλλο κομψό όνομα. Αυτή η δεύτερη σύνδεση θα είναι η συσκευή αναπαραγωγής μουσικής σας.
  4. Σε αυτή τη δεύτερη είσοδο TS3, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Επιλογές , επιλέξτε Σύλληψη .
  5. Κάτω από τη συσκευή λήψης , επιλέξτε Γραμμή 1 (καλώδιο εικονικού ήχου) . Αυτό θα μεταφέρει τη μουσική από το Winamp στους ακροατές TS3 σας.
  6. Ακόμα στις Ρυθμίσεις -> επιλογές -> Καταγραφή , επιλέξτε Συνεχής μετάδοση .
  7. Ενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου για Μείωση Ηχώ, Ακύρωση Echo, Προηγμένες επιλογές, Κατάργηση θορύβου φόντου και Αυτόματος έλεγχος κέρδους . Αυτά τα πλαίσια ελέγχου θα βελτιώσουν την ποιότητα ήχου της συσκευής αναπαραγωγής.
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή και ΟΚ.

Είδη οικιακής φροντίδας:

Σημαντική σημείωση: αν οι συνάδελφοί σας οι χρήστες Teamspeak επιλέξουν να σβήσουν την συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, θα σίγασουν επίσης εσάς και τους φωνητικούς σας κωδικούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Teamspeak θα συνδέσει τη μοναδική σας διεύθυνση IP και με τις δύο συνδέσεις. Αυτή είναι μια αδυναμία στο σύστημα που δεν μπορεί να αποφευχθεί με τις τρέχουσες εκδόσεις Teamspeak 3.x. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Το πρώτο αντίγραφο του Teamspeak 3 θα είναι η κανονική σας φωνητική σύνδεση.
Το δεύτερο αντίγραφο του Teamspeak 3 θα είναι η streaming μουσική από το Winamp.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την εντολή 'deafen self' για το δεύτερο αντίγραφο του Teamspeak 3 ... αυτό θα εμποδίσει τη μουσική να παίζει δύο φορές στα ακουστικά σας.

07 του 07

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε με μη αυτόματο τρόπο την υπογραφή προγραμμάτων οδήγησης των Windows

Αυτό το βήμα είναι η ευκολότερη εναλλακτική λύση για την εγκατάσταση του DSEO. Αν δεν είστε βέβαιοι να κάνετε τεχνικές ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε αυτή τη διαδικασία επανεκκίνησης του F8. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στο Βήμα 5.

Για να μπορέσετε να εκτελέσετε το Εικονικό καλώδιο ήχου, πρέπει να εντοπίσετε τα Windows ώστε να επιτρέπεται η εκτέλεση «μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης» στο μηχάνημά σας. Πρόκειται για μια καλοπροαίρετη διαδικασία και δεν θα σας θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο εάν ακολουθήσετε κατά κανόνα καλή υγιεινή των υπολογιστών.

ΔΡΑΣΗ: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Καθώς φορτώνεται, πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8 μέχρι το λογισμικό Windos να εκκινήσει τη μαύρη οθόνη "επιλογές εκκίνησης". Θα πλοηγηθείτε στη συνέχεια με τα πλήκτρα βέλους για να επιλέξετε " Απενεργοποίηση εκτέλεσης υπογραφής προγράμματος οδήγησης ". Στη συνέχεια, πατήστε Enter και αφήστε τον υπολογιστή να ξεκινήσει πλήρως. Αυτό είναι. Αυτή η διαδικασία είναι μια χειροκίνητη παράκαμψη που λειτουργεί για όσο διάστημα ο υπολογιστής σας δεν επανεκκινείται. Όταν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση, θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Η Microsoft δεν αρέσει στους προγραμματιστές να φτιάχνουν λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα των Windows, εκτός εάν οι προγραμματιστές καταβάλλουν τέλη αδειοδότησης. Αυτά τα τέλη μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρά και ορισμένοι συγγραφείς επιλέγουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους ως "μη υπογεγραμμένους οδηγούς". Η Microsoft επιθυμεί να αποτρέψει τα προϊόντα των δημιουργών αυτών με το κλείδωμα του Λογαριασμού χρήστη να εμποδίζει οποιαδήποτε προϊόντα που δεν έχουν καταβάλει τέλη αδειοδότησης.

Με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζετε καλή υγιεινή των υπολογιστών μέσω των καθημερινών ελέγχων προστασίας από ιούς, η λειτουργία μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας είναι πολύ χαμηλός. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική επανεκκίνησης του F8 είναι ένας τρόπος να παρακάμψετε την υπογραφή του οδηγού. Η άλλη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό DSEO.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απενεργοποίηση αυτής της απαίτησης υπογραφής οδηγού είναι διαθέσιμες εδώ .