Τι είναι μια έξυπνη κλίμακα;

Παρακολουθήστε το βάρος σας, την οστική πυκνότητα και πολλά άλλα με μια έξυπνη κλίμακα

Μια έξυπνη κλίμακα είναι ένα μέρος ενός πλήρους συστήματος καταλληλότητας και παρακολούθησης της υγείας. Οι έξυπνες κλίμακες παρακολουθούν πολλαπλές βιομετρικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πυκνότητας οστού, του ποσοστού νερού και του σωματικού λίπους, για να αναφέρουμε μερικές.

Τι μπορεί να κάνει μια έξυπνη κλίμακα;

Μια έξυπνη κλίμακα κάνει πολύ περισσότερο από το μέτρο του βάρους σας. Η έξυπνη κλίμακα σας μπορεί να ενσωματωθεί με έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας όπως το FitBit και μια εφαρμογή παρακολούθησης της υγείας, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της συνολικής σας υγείας. Για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την ενσωμάτωση από την έξυπνη κλίμακα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάποιον που έχει σύνδεση Wi-Fi για συγχρονισμό δεδομένων με τις υπόλοιπες συσκευές έξυπνης υγείας χωρίς να απαιτείται η κλίμακα να βρίσκεται εντός της εμβέλειας αυτών των συσκευών (όπως θα χρειαστείτε με το Bluetooth συνδεσιμότητα ). Ας προχωρήσουμε στα χαρακτηριστικά που διατίθενται για έξυπνες κλίμακες:

Σημείωση: Τα χαρακτηριστικά ποικίλλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο. Η λίστα μας περιλαμβάνει χαρακτηριστικά από πολλούς κατασκευαστές έξυπνων κλιμάκων.

Κοινές ανησυχίες σχετικά με τις έξυπνες κλίμακες

Οι πληροφορίες για την υγεία είναι μερικά από τα πιο ευαίσθητα και φυλασσόμενα δεδομένα που συλλέγονται για εμάς. Οι έξυπνες κλίμακες σχεδιάζονται με γνώμονα την ευαισθησία αυτών των πληροφοριών. Ας σταθμίσουμε μερικές από τις κοινές ανησυχίες που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με τις έξυπνες κλίμακες.

Πόσο κοστίζει μια έξυπνη κλίμακα;

Για τις έξυπνες κλίμακες με δυνατότητα Wi-Fi, οι οποίες είναι οι πιο αξιόπιστες όσον αφορά τη σύνδεση με το smartphone σας και άλλες συσκευές γυμναστικής, οι τιμές κυμαίνονται συνήθως από $ 60 έως λίγο κάτω από $ 200.

Είναι οι έξυπνες κλίμακες επικίνδυνες;

Οι έξυπνες κλίμακες που μετρούν τις βιομετρικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας την ανάλυση σύνθετης αντίστασης στέλνουν ήπια ηλεκτρική ώθηση μέσα από τα πόδια. Οποιαδήποτε κλίμακα με χαρακτηριστικά σύνθετης αντίστασης ή καταχωρημένη ως κλίμακα σύνθετης αντίστασης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες ή από οποιονδήποτε έχει εμφυτευμένη ιατρική συσκευή, όπως βηματοδότη. Πολλά μοντέλα επιτρέπουν στον χρήστη να απενεργοποιήσει τις λειτουργίες μέτρησης της σύνθετης αντίστασης, αλλά δεν κάνουν όλες τις έξυπνες κλίμακες. Εάν έχετε εμφυτευμένη ιατρική συσκευή ή είστε έγκυος (ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος), ελέγξτε προσεκτικά κάθε έξυπνη κλίμακα που σκέφτεστε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτές τις ηλεκτρικές παρορμήσεις πριν την αγοράσετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει επίσης να έχετε μια συνομιλία με τον κύριο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν αγοράσετε μια έξυπνη κλίμακα.

Μπορεί ένας χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες βάρους και υγείας μου μέσω της έξυπνης κλίμακας;

Μια έξυπνη κλίμακα με δυνατότητα Wi-Fi έχει πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi που χρησιμοποιούν επίσης οι υπολογιστές σας, άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές, tablet και smartphone. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την ασφάλεια οποιασδήποτε συσκευής που συνδέεται με το Wi-Fi σας είναι να ακολουθήσετε τις βέλτιστες πρακτικές για τη διασφάλιση του δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένων σύνθετων κωδικών πρόσβασης και επιτρέποντας μόνο ασφαλείς συνδέσεις .