Επαναλάβετε την προβολή του PowerPoint μετά από μια παύση

Μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι η επανάληψη της εκπομπής του PowerPoint μετά από μια παύση για να δώσετε στο κοινό σας ένα διάλειμμα είναι μια καλύτερη ιδέα από τη συνέχιση μιας μακράς παρουσίασης. Ένας κοινός λόγος είναι ότι ένα μέλος του ακροατηρίου έχει θέσει μια ερώτηση και θα θέλατε να ενθαρρύνετε το κοινό να συμμετάσχει στην απάντηση ή ίσως θέλετε να διερευνήσετε την απάντηση ή να εργαστείτε σε μια άλλη εργασία ενώ το κοινό είναι σε διαλείμματα .

Η παύση και η επανάληψη της προβολής διαφανειών του PowerPoint είναι και οι δύο εύκολες.

Μέθοδοι για τη διακοπή της προβολής διαφανειών του PowerPoint

  1. Πατήστε το πλήκτρο Β . Αυτό θέτει σε παύση την εκπομπή και εμφανίζει μια μαύρη οθόνη, έτσι ώστε να μην υπάρχουν άλλα περιστατικά στην οθόνη. Για να θυμάστε αυτή τη συντόμευση, σημειώστε ότι το "B" σημαίνει "μαύρο".
  2. Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο W. Αυτό διακόπτει την εμφάνιση και εμφανίζει μια λευκή οθόνη. Το "W" σημαίνει "λευκό".
  3. Εάν η παρουσίαση έχει ρυθμιστεί με αυτόματους χρονοδιακόπτες, κάντε δεξί κλικ στην τρέχουσα διαφάνεια καθώς εκτελείται η εκπομπή και επιλέξτε Παύση από το μενού συντομεύσεων. Αυτό διακόπτει την προβολή διαφανειών με την τρέχουσα διαφάνεια ακόμα στην οθόνη.

Μέθοδοι επαναφοράς μιας παρουσίασης PowerPoint μετά από μια παύση

Εργασία σε άλλα προγράμματα κατά τη διάρκεια μιας παύσης

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλη παρουσίαση ή πρόγραμμα ενώ η παρουσίαση σας είναι σε παύση, πατήστε παρατεταμένα τα Windows + Tab (ή το Command + Tab σε Mac) για να μεταβείτε γρήγορα στην άλλη εργασία. Εκτελέστε την ίδια ενέργεια για να επιστρέψετε στην παρουσίαση σε παύση.

Συμβουλή για τους παρουσιαστές

Αν νομίζετε ότι το κοινό ίσως χρειαστεί ένα διάλειμμα από την παρουσίαση, η παρουσίασή σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Ένας καλός παρουσιαστής βάζει το μήνυμα στις περισσότερες περιπτώσεις σε 10 ή λιγότερες διαφάνειες. Μια αποτελεσματική παρουσίαση θα πρέπει να διατηρεί όλη την προσοχή του κοινού.

Στο πώς να χάσετε ένα ακροατήριο σε 10 εύκολους τρόπους , η μύτη αριθ. 8 ασχολείται με το θέμα των πάρα πολλών διαφανειών.