Πώς να χρησιμοποιήσετε το μαγνητικό εργαλείο Lasso στο Adobe Photoshop

01 από 03

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μαγνητικό εργαλείο Lasso στο Adobe Photoshop.

Το Gagnetic Lasso Tool στο Photoshop μπορεί να κάνει ακριβείς επιλογές γύρω από πολύπλοκα αντικείμενα.

Ενημερώθηκε από τον Tom Green.

Το εργαλείο Magnetic Lasso στο Photoshop είναι ένα από τα εργαλεία που παραβλέπονται τακτικά κατά τη διαδικασία επιλογής. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος επειδή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε υπέροχα πράγματα όταν καταλάβετε πώς λειτουργεί. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε υπέροχα πράγματα όταν καταλάβετε πώς λειτουργεί.

Με πολύ απλούς όρους, αυτό το εργαλείο κάνει επιλογές με βάση τις άκρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μια αρκετά ακριβή - ακρίβεια 80 έως 90% - επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι το εργαλείο επιλέγει τις άκρες του αντικειμένου καθώς μετακινείτε το ποντίκι βρίσκοντας τις αλλαγές στις τιμές φωτεινότητας και χρώματος μεταξύ του αντικειμένου και του φόντου. Καθώς βρίσκει αυτές τις άκρες, ορίζει ένα περίγραμμα στην άκρη και, όπως ένας μαγνήτης, ασφαλίζει σε αυτό. Έτσι το όνομα του εργαλείου.

Τόσο πώς το κάνει; Η Adobe θα σας πει ότι είναι καλό παλιό "Adobe Magic". Αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχει ένα όριο στην περιοχή όπου το εργαλείο βρίσκει τις άκρες. Ποιο είναι αυτό το όριο; Κανείς δεν είναι σίγουρος και η Adobe δεν λέει. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το "hot spot" του εργαλείου που είναι το μικρό κομμάτι σχοινιού που κρέμεται από το κάτω μέρος του εικονιδίου του δρομέα. Δεν είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας γι 'αυτό, συνήθως πιέζω το Caps Lock για να αλλάξω σε έναν δρομέα ακρίβειας που είναι ένας κύκλος με ένα + σήμα στο κέντρο. Αυτός ο κύκλος μου λέει οτιδήποτε στον κύκλο αυτόν εξετάζεται και όλα εκτός αυτού αγνοούνται.

Πού χρησιμοποιείται κανονικά το εργαλείο Μαγνητικό Λάσο; Αν η επιλογή που θέλετε να κάνετε έχει άκρες που αντιπαραβάλλουν έντονα με τα εικονοστοιχεία γύρω από αυτό, κάντε την εύνοια και την παραγωγικότητά σας μια χάρη και επιλέξτε το Magnetic Lasso.

02 του 03

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Magnetic Lasso του Adobe Photoshop.

Σύρετε ή κάντε κλικ για να προσθέσετε σημεία αγκύρωσης όταν χρησιμοποιείτε το Magnetic Lasso.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι να φτάσετε στο εργαλείο. Το πρώτο είναι να το επιλέξετε από το εργαλείο Lasso. Είναι στο κάτω μέρος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή πληκτρολογίου - Shift-L - για να πραγματοποιήσετε κύκλο στα τρία εργαλεία.

Αφού επιλέξετε το Μαγνητικό Λάσσο, οι Επιλογές Εργαλείου θα αλλάξουν. Αυτοί είναι:

Μόλις προσδιορίσετε τις επιλογές σας, βρείτε μια άκρη για να σύρετε μαζί και να κάνετε την επιλογή σας.

03 του 03

Πώς να διορθώσετε τις επιλογές που έγιναν από το εργαλείο Adobe Photoshop Magnetics Lasso

Η λειτουργία επιλογής στις επιλογές εργαλείων σάς επιτρέπει να διορθώνετε γρήγορα λάθη.

Καμία επιλογή δεν είναι "νεκρή". Με το μαγνητικό Lasso υπάρχουν μερικοί τρόποι διόρθωσης λαθών. Περιλαμβάνουν: