Οι 17 καλύτερες εφαρμογές του Xbox One

Ο κύριος λόγος για να αγοράσετε ένα Xbox One είναι να παίζετε παιχνίδια , αλλά αν αυτό είναι όλο που χρησιμοποιείτε την κονσόλα σας, αφήνετε πολλά κρέατα στα οστά. Οι εφαρμογές του Xbox One παρέχουν πρόσβαση σε έναν τόνο περιεχομένου βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά δεν τελειώνει ούτε εκεί.

Ακολουθεί η λίστα με τις 17 καλύτερες εφαρμογές του Xbox One για ταινίες, μουσική, αθλητικά και πολλά άλλα. Έχουμε επιλέξει κάποιες standouts σε κάθε κατηγορία και οι εφαρμογές που έχουν εξαιρετικά εγγενή στοιχεία ελέγχου, χωρίς να καταφεύγουν σε ένα εικονικό ποντίκι, έχουν προτεραιότητα.

Εάν δείτε οποιεσδήποτε εφαρμογές θέλετε να τραβήξετε για το δικό σας Xbox One, απλά κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο στο Microsoft Store, συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιείτε για το Xbox σας και αναζητήστε ένα κουμπί που λέει να πάρετε την εφαρμογή ή να εγκαταστήσετε / παίζουν .

01 από 17

Blu-ray Player

Η εφαρμογή Blu-ray Player σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις Blu-ray και DVD σας, τις οποίες το Xbox One δεν μπορεί να κάνει εγγενώς. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το Cut: Προσθέτει τις βασικές λειτουργίες που θα έπρεπε να έχει αποσταλεί το σύστημα.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Blue-ray Player
Το Microsoft στοιχηματίζει στο HD DVD στον πόλεμο δίσκων υψηλής ευκρίνειας και έχει χαθεί, αλλά το Xbox One διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα Blu-ray . Το πρόβλημα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν παίζει ταινίες Blu-ray ακριβώς έξω από το κιβώτιο. Αυτή η εφαρμογή διορθώνει αυτό, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις Blu-ray και DVD χωρίς να αγοράσετε και να συνδέσετε ξεχωριστό Blu-ray ή DVD player.

Τι μια συμφωνία!

Για οποιονδήποτε αναρωτιέται γιατί αυτή η εφαρμογή είναι ακόμη απαραίτητη, είναι κάτι χρήμα. Το ζήτημα είναι ότι η Microsoft οφείλει να καταβάλει ένα δικαίωμα στο Blu-ray Disc Association για κάθε Xbox One που διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Έτσι, εάν μερικοί άνθρωποι επιλέξουν να μην εγκαταστήσουν την εφαρμογή, η Microsoft αποθηκεύει λίγα χρήματα. Περισσότερο "

02 από 17

Τηλεόραση Tubi

Η τηλεόραση Tubi παρουσιάζει πολλές διαφημίσεις, αλλά το περιεχόμενο είναι δωρεάν. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το Cut: Δωρεάν τηλεόραση και ταινίες που υποστηρίζονται από διαφημίσεις.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Tubi TV
Αν δεν έχετε συνδρομή στο καλώδιο ή σε υπηρεσίες συνεχούς ροής, τότε η Tubi TV είναι η εφαρμογή Xbox One για εσάς. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε έναν τόνο τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν .

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για λογαριασμό για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στο Tubi TV. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή στο Xbox One, ανοίξτε την, προχωρήστε ως επισκέπτης και είστε καλοί να πάτε.

Το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση Tubi υποστηρίζεται από διαφημίσεις που προβάλλονται πριν και κατά τη διάρκεια βίντεο. Έτσι, αν προτιμάτε να πεταχτείτε μερικά μετρητά μπροστά για να αποφύγετε την παρακολούθηση πολλών διαφημίσεων, θα θέλετε κάτι σαν το Netflix, το Hulu ή το Amazon Prime Video.

Τα καλά νέα είναι ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες έχουν εφαρμογές του Xbox One, οπότε βεβαιωθείτε ότι τους έχετε τραβήξει αν είστε ήδη συνδρομητής. Περισσότερο "

03 από 17

VRV

Από το Crunchyroll έως το Geek & Sundry, το VRV έχει έναν τόνο δωρεάν περιεχομένου βίντεο. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το Cut: Δωρεάν anime και άλλα διασκεδαστικά shows.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One VRV
Το VRV είναι μια one-stop shop για τους λάτρεις του anime, δυτικού animation, gaming, κωμωδίας και άλλου περιεχομένου βίντεο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει παρουσιάσεις από το Crunchyroll, το Funimation, τα δόντια των κοκκινιστών, το Hangover Hangover και πολλά άλλα.

Παρόλο που υπάρχουν ξεχωριστές εφαρμογές του Xbox One για υπηρεσίες όπως το Crunchyroll και το Funimation, το VRV διευκολύνει την παροχή όλων σε μια ενιαία διεπαφή.

Το VRV είναι επίσης εντελώς δωρεάν, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για συνδρομή αν προτιμάτε περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις. Περισσότερο "

04 από 17

YouTube

Η επίσημη εφαρμογή YouTube ολοκληρώνει τη δουλειά. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το κομμάτι: Δωρεάν βίντεο και μουσική που δημιουργούν οι χρήστες.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One YouTube App
Το YouTube είναι ο βασιλιάς του περιεχομένου που δημιουργεί ο χρήστης στο διαδίκτυο και η επίσημη εφαρμογή Xbox One το μεταφέρει από τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση.

Υπάρχουν ανεπίσημες εφαρμογές που παρέχουν επίσης πρόσβαση στο περιεχόμενο του YouTube, αλλά δεν υπάρχει καμία πιεστική ανάγκη να τις κατεβάσετε πια. Η επίσημη εφαρμογή YouTube είναι εύκολη στη χρήση και κάνει την εργασία πολύ καλή. Περισσότερο "

05 του 17

Netflix

Η επίσημη εφαρμογή Netflix Xbox One είναι απαραίτητη προϋπόθεση αν έχετε συνδρομή. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το Cut: Massive βιβλιοθήκη και μια μεγάλη διασύνδεση.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Netflix
Εάν έχετε συνδρομή Netflix , τότε πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής Xbox One. Είναι εκπληκτικά εύκολο να πλοηγηθείτε με έναν ελεγκτή και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πρωτότυπα Netflix όπως το Orange είναι τα Νέα Μαύρα και τα Stranger Things στην τηλεόρασή σας.

Η εφαρμογή Netflix αγκαλιάζει ανταγωνιστές όπως η Hulu και η Amazon Prime όσον αφορά την ευχρηστία και το περιεχόμενο, αλλά εάν έχετε συνδρομή σε αυτές τις υπηρεσίες, έχουν επίσης διαθέσιμες εφαρμογές στο Xbox One. Περισσότερο "

06 από 17

Ζωντανά αθλήματα και τηλεόραση

Τα ζωντανά αθλήματα και η τηλεόραση έχουν στίλτο ποιότητας και περιλαμβάνουν διαφημίσεις banner, αλλά δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη επιλογή εκεί έξω για ζωντανά αθλήματα. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε το Cut: Το μόνο ελεύθερο ζωντανό σπορ και η εφαρμογή ειδήσεων που είναι διαθέσιμη στο Xbox One.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Live Sports and TV
Υπάρχουν πολλές αθλητικές εφαρμογές στο Xbox One, αλλά όλες απαιτούν συνδρομή. Έτσι, αν δεν έχετε κόψει ακόμα το καλώδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σύνδεσης του παροχέα καλωδίων για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα στις εφαρμογές Fox Sports Go ή ESPN.

Αν δεν έχετε καλώδιο, οι επιλογές σας είναι πιο περιορισμένες. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή Live Sports και TV είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Είναι εντυπωσιακό από πλευράς περιεχομένου και ποιότητας και υποστηρίζεται από διαφημίσεις banner, εκτός αν πληρώνετε για μια έκδοση υψηλής ποιότητας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε δωρεάν αθλήματα στο Xbox One. Περισσότερο "

07 από 17

Plex

Το Plex είναι απαραίτητο εάν διαθέτετε πολλά ψηφιακά μέσα. Screenshot

Κατηγορία: Μέσα ενημέρωσης

Γιατί έκανε την περικοπή: Ο καλύτερος τρόπος να μεταδώσετε το δικό σας βίντεο και μουσικό περιεχόμενο.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One Plex App
Εάν έχετε έναν τόνο ψηφιακών μέσων στον σκληρό σας δίσκο ή μια μονάδα που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο, τότε το Plex θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των εφαρμογών του Xbox One για λήψη.

Ο τρόπος με τον οποίο εργάζεστε είναι να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό, να κατεβάσετε το πρόγραμμα διακομιστή Plex στον υπολογιστή σας και σας επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική που έχετε στον υπολογιστή σας ή σε ένα σκληρό δίσκο δικτύου.

Αυτό είναι, με τα χέρια κάτω, ο καλύτερος τρόπος για τη ροή πολυμέσων από τον υπολογιστή σας στο Xbox One. Περισσότερο "

08 από 17

Spotify

Το Spotify αντικατέστησε το Groove Music στο Xbox One και το κάνει. Screenshot

Κατηγορία: Μουσική

Γιατί έκανε το Cut: Δωρεάν μουσική που συνεχίζει να παίζει όταν αφήνετε την εφαρμογή.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Spotify
Η επίσημη εφαρμογή Spotify σάς παρέχει πρόσβαση σε έναν τόνο μουσικής και είναι πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή. Είναι επίσης ελεύθερο να χρησιμοποιηθεί, αν και το Spotify διαθέτει επίσης μηνιαία επιλογή συνδρομής.

Εάν έχετε αγαπήσει το Groove Music Pass στο Xbox One σας στο παρελθόν, τότε θα πρέπει να αγαπάτε το Spotify εξίσου πολύ. Μπορείτε ακόμη να μετακινήσετε τις λίστες αναπαραγωγής και τις συλλογές σας απευθείας από το Groove σε Spotify. Περισσότερο "

09 από 17

Τράβηγμα

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας streamers στην τηλεόρασή σας, είναι δύσκολο να κερδίσετε την εφαρμογή Twitch. Screenshot

Κατηγορία: ροή

Γιατί έκανε το κομμάτι: Ο μεγαλύτερος ιστότοπος ζωντανής ροής που είναι διαθέσιμος στην κονσόλα σας.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Twitch
Το Xbox One έχει ενσωματωμένη ζωντανή ροή, αλλά το Twitch είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην πόλη. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή να ανακαλύψετε νέες, χωρίς να αφήσετε τον καναπέ σας, χρειάζεστε αυτήν την εφαρμογή. Περισσότερο "

10 από 17

Θέμα Το Xbox μου

Αυτή είναι η εφαρμογή για να αρπάξετε αν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του Xbox σας. Screenshot

Κατηγορία: Χρησιμότητα

Γιατί έκανε το Cut: Παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο της αισθητικής εμφάνισης του πίνακα οργάνων Xbox One.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One Θέμα Η εφαρμογή Xbox μου
Εάν θέλετε να κάνετε το σημάδι σας στο Xbox σας, τότε χρειάζεστε αυτήν την εφαρμογή. Οι ενσωματωμένες επιλογές προσαρμογής είναι αρκετά περιορισμένες, αλλά το Theme My Xbox τραβάει μαζί έναν τόνο θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί από το χρήστη και μπορείτε να τα κατεβάσετε, να τα προσαρμόσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στην κονσόλα σας. Περισσότερο "

11 από 17

Αρχική σελίδα Απομακρυσμένη

Διασύνδεση με την Alexa και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές με αυτήν την εφαρμογή. Screenshot

Κατηγορία: Χρησιμότητα

Γιατί έκανε την περικοπή: Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τα gadgets αυτοματισμού σπιτιού σας.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One Home Remote App
Πρόκειται για μια εφαρμογή γενικής πλατφόρμας Windows (UWP) που λειτουργεί με το τηλέφωνό σας, το tablet, τον υπολογιστή σας και το Xbox One και σας επιτρέπει να συνδέσετε όλα τα gadgets της αυτοματοποιημένης οικιακής σας αυτοματοποίησης από όλες αυτές τις συσκευές. Περισσότερο "

12 από 17

Κοινοτικό ημερολόγιο

Ελέγξτε τα γεγονότα της κοινότητας και του παιχνιδιού με αυτήν την εφαρμογή ημερολογίου. Screenshot

Κατηγορία: Κοινότητα Xbox

Γιατί έκανε την περικοπή: Σας βοηθά να σκάβετε στην κοινότητα του Xbox One.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One Community Calendar App
Εάν θέλετε να μετατρέψετε το χρόνο σας με το Xbox One σε μια πιο κοινωνική εμπειρία, τότε χρειάζεστε αυτήν την εφαρμογή. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις της κοινότητας, ειδικές εκδηλώσεις σε παιχνίδι και πολλά άλλα. Περισσότερο "

13 από 17

Xbox Insider

Κατηγορία: Κοινότητα Xbox

Γιατί έκανε το Cut: Σας δίνει πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Insider Xbox One
Η εφαρμογή Xbox Insider είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζεστά νέα χαρακτηριστικά, όπως το παιχνίδι gifting, πριν από το ευρύ κοινό. Όταν συμμετέχετε, βασικά έχετε πρόσβαση στις νέες ενημερώσεις υλικολογισμικού του Xbox One.

Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε ερωτηματολόγια και να εκτελείτε άλλες εργασίες σε επίπεδο. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδό σας, τόσο νωρίτερα μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε νέα χαρακτηριστικά. Περισσότερο "

14 από 17

Khan Academy

Μάθετε κάτι νέο στο Xbox One με την εφαρμογή Khan Academy. Screenshot

Κατηγορία: Εκπαίδευση

Γιατί έκανε το Cut: Η καλύτερη εκπαιδευτική εφαρμογή στην πλατφόρμα.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One Khan Academy App
Μερικές φορές θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα αυτά τα υψηλά τυχερά παιχνίδια οκτανίων, και το τελευταίο επεισόδιο anime ή το ρεύμα Twitch απλά δεν είναι αρκετό για ένα καθαριστικό ουρανίσκου.

Η εφαρμογή Khan Academy είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα χρησιμοποιώντας το Xbox One, και τα μαθήματα τους είναι συνήθως αρκετά διασκεδαστικά και εύκολα να τα ακολουθήσετε. Περισσότερο "

15 από 17

MSN Weather

Η επίσημη εφαρμογή Microsoft weather είναι εύκολη στη χρήση με ελεγκτή. Screenshot

Κατηγορία: Πληροφορίες

Γιατί έκανε το Cut: Λειτουργεί εξαιρετικά με έναν ελεγκτή.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One MSN Weather App
Αν θέλετε να ελέγξετε τον καιρό χωρίς να σηκωθείτε από τον καναπέ, η επίσημη εφαρμογή MSN Weather της Microsoft κάνει μια εκπληκτικά καλή δουλειά. Λειτουργεί εξαιρετικά με τον ελεγκτή σας, οπότε δεν θα χάνετε αρκετό χρόνο για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το AccuWeather διαθέτει επίσης μια εφαρμογή Xbox One που παρέχει εξαιρετικές πληροφορίες πρόβλεψης ανά ώρα, αλλά χάνει πόντους επειδή χρησιμοποιεί ένα εικονικό ποντίκι που ελέγχεται από ένα αναλογικό stick αντί των εγγενών ελέγχων του Xbox One. Περισσότερο "

16 από 17

Fitness μου

Παρακολουθήστε τις προπονήσεις και την πρόοδο με την εφαρμογή My Fitness. Screenshot

Κατηγορία: Γυμναστήριο και άσκηση

Γιατί το έκανε το σχέδιο Cut: Fitness και την παρακολούθηση στην κονσόλα σας.

Γιατί χρειάζεστε το Xbox One My Fitness App
Το Xbox Fitness έχει φύγει και δεν υπάρχει πραγματική αντικατάσταση γι 'αυτό. Το My Fitness είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει τουλάχιστον να ορίσετε και να παρακολουθείτε τους στόχους σας και τις προπονήσεις σας, κάτι που αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Περισσότερο "

17 από 17

Fitbit

Ελέγξτε τα στατιστικά σας Fitbit με την επίσημη εφαρμογή Xbox One. Screenshot

Κατηγορία: Γυμναστήριο και άσκηση

Γιατί έκανε το Cut: Διεπαφές απευθείας με τους καλύτερους στην κατηγορία ιχνηλάτες δραστηριότητας.

Γιατί χρειάζεστε την εφαρμογή Xbox One Fitbit
Αν έχετε Fitbit, τότε αυτή η εφαρμογή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Είναι βασικά η ίδια εφαρμογή που παίρνετε στο τηλέφωνό σας ή στον υπολογιστή σας, αλλά γιατί να σηκωθείτε από τον καναπέ μόνο για να ελέγξετε τις συνήθειες ύπνου σας ή πόσες θερμίδες δεν καλέσατε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου παιχνιδιού μαραθωνίου; Περισσότερο "