Προφίλ συστήματος Klipsch R-20B Sound Bar / Wireless Subwoofer

Εισαγωγή στο Klipsch R-20B

Το σύστημα ήχου / υπογούφερ R-20B Klipsch R-20B εισήχθη για πρώτη φορά στα τέλη του 2014, αλλά από το 2017 εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς προϊόντων της Klipsch. Μάθετε γιατί μπορεί να είναι καλή ηχητική επιλογή για εσάς. Το τμήμα της γραμμής ήχου της συσκευής R-20B είναι πλάτος 40 ιντσών, πράγμα που την κάνει καλή φυσική αντιστοίχιση για τηλεοράσεις LCD LCD, OLED ή Plasma 37 έως 50 ιντσών). Παρέχεται επίσης ένα ξεχωριστό υπογούφερ (περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω).

Συμπληρωματικό ηχείο μπάσων ήχου

Το τμήμα της ηχητικής ράβδου του συστήματος R-20B φιλοξενεί δύο υφασμάτινα tweeters ύψους 3/4 ιντσών (19 χιλιοστών) σε συνδυασμό με δύο κορνιά Tractrix® 90 ° x 90 ° σε διαμόρφωση δύο καναλιών. Η προσθήκη της τεχνολογίας Tractrix Horn χρησιμεύει για την παροχή φωτεινών, ανεμπόδιστων υψηλών συχνοτήτων. Το R-20B περιλαμβάνει επίσης 4 midrange / woofers 3 ιντσών (76mm) με οδηγούς πολυπροπυλενίου και κώνοι χρώματος χαλκού.

Υπογούφερ

Ένα ασύρματο υπογούφερ (δεν υπάρχουν φυσικές συνδέσεις, εκτός από την ισχύ) με έναν οδηγό πλευρικής εκτόξευσης 10 ιντσών (254 χιλιοστά), σε συνδυασμό με μια πρόσθετη θύρα ( σχεδίαση μπάσων ). Το Subwoofer λειτουργεί στη ζώνη μετάδοσης 2.4GHz. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι αυτό το υπογούφερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το σύστημα ήχου R-20B ή με άλλα συμβατά προϊόντα που ορίζονται από την Klipsch. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλα σήματα ήχου ή συστήματα οικιακού κινηματογράφου.

Ισχύς εξόδου

Οι πληροφορίες εξόδου ισχύος για το R-20B αναφέρονται ως μέγιστη κορυφή 250 watts (η συνεχής ισχύς εξόδου θα είναι χαμηλότερη). Αυτό σημαίνει ότι υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, η μέγιστη παραγωγή 250 watt θα πραγματοποιείται μόνο ως αντίδραση στις ακραίες αλλαγές στο περιεχόμενο της πηγής και για σύντομες χρονικές περιόδους (όπως εκρήξεις, βροντές, φωτισμός κ.λπ.)

Απόκριση συχνότητας

Προκειμένου μια ηχητική μπάρα να παράγει καλή ποιότητα ήχου, πρέπει να παράγει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Το σύστημα R-20B έχει δηλωμένη απόκριση συχνότητας από 32,5 Hz έως 20 kHz (ολόκληρο σύστημα). Δεν παρέχονται πληροφορίες διασταυρούμενης συχνότητας .

Αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου:

Όσον αφορά την αποκωδικοποίηση του ήχου, το σύστημα R-20B ενσωματώνει αποκωδικοποίηση ήχου surround Dolby Digital καθώς και πρόσθετη επεξεργασία 3D Virtual Surround με την προϋπόθεση ότι όλες οι πηγές διευρύνουν το πεδίο ήχου πέρα ​​από τα φυσικά όρια της γραμμής ήχου.

Ωστόσο, πρέπει να επισημάνετε ότι εάν διαθέτετε μια πηγή μόνο για DTS (όπως μερικούς δίσκους DVD και Blu-ray), ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε την συσκευή προέλευσης ώστε να εκπέμπει σε PCM, για να δεχτεί το R-20B καθώς δεν παρέχεται επιλογή αποκωδικοποίησης DTS Digital Surround.

Είσοδοι ήχου

Το R-20B παρέχει 1 ψηφιακή οπτική είσοδο και 1 σετ αναλογικών στερεοφωνικών (RCA) εισόδων ήχου. Επίσης, για πρόσθετη ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, το R-20B είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Bluetooth , το οποίο παρέχει ασύρματη πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε smartphones, tablet και άλλες συμβατές συσκευές.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Έχουν τοποθετηθεί μπροστά τοποθετημένα χειριστήρια ελέγχου και δείκτες κατάστασης LED. Έχοντας ενσωματωμένα χειριστήρια μπορεί να έρθει σε βολικό τρόπο αν παραλείψετε το παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Παρεχόμενα εξαρτήματα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το R-20B διαθέτει ένα συμπαγές ασύρματο τηλεχειριστήριο (οι απομακρυσμένες εντολές μπορούν επίσης να αντληθούν από πολλά υπάρχοντα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης), ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο, λαστιχένια πόδια για τοποθέτηση σε ράφι ή τραπέζι, τη μπάρα ήχου και το υπογούφερ.

Διαστάσεις και βάρος

Η κατώτατη γραμμή

Το R-20B ενσωματώνει ενσωματωμένη ενίσχυση, αποκωδικοποίηση ήχου, επεξεργασία ήχου, αναλογικές και ψηφιακές εισόδους ήχου, το εμπορικό σήμα Klipsch Tractrix Horns που προσφέρει καθαρό ήχο και επίσης σημαντικό, ευχάριστο εξωτερικό σχεδιασμό. Επίσης, δεδομένου ότι το υπογούφερ είναι ασύρματο, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο δωμάτιό σας χωρίς να χρειαστείτε ένα μακρύ καλώδιο σύνδεσης (ωστόσο, θα πρέπει να το συνδέσετε στην πρίζα AC).

Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένες γραμμές ήχου, το R-20B δεν διαθέτει συνδέσεις HDMI ή δυνατότητες μετάδοσης βίντεο. Για να συνδέσετε συσκευές ήχου / βίντεο με δυνατότητα HDMI, όπως Blu-ray ή DVD player, θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή σύνδεση ήχου στο Klipsch R-20B, εκτός από τις συνδέσεις HDMI ή άλλες συνδέσεις βίντεο που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε στην τηλεόραση.

Η έλλειψη ενσωματωμένης σύνδεσης HDMI σημαίνει επίσης ότι για περιεχόμενο Blu-ray Disc, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε soundtracks Dolby TrueHD ή DTS-HD Master Audio . Ωστόσο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον τυπικό ήχο Dolby Digital.

Αν ψάχνετε για ένα μέτριο, χωρίς προβλήματα, ηχητικό σύστημα για να βελτιώσετε την εμπειρία τηλεόρασης, αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με πολλά ηχεία, καλώδια και καλώδια, δώστε στο Klipsch R-20B μια ακρόαση και δείτε εάν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αγοράστε από την Amazon

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.