Το ιπτάμενο έλκηθρο του Σάντα στο Minecraft; Δεν υπάρχουν Mods;

Ένα ιπτάμενο έλκηθρο που δημιουργήθηκε στο Minecraft; Μια συνέντευξη με τον δημιουργό του!

Υπάρχει Dasher, Χορεύτρια, Prancer και Vixen. Υπάρχει Comet, Cupid, Donner και Blitzen. Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε τον Ρούντολφ! Αυτοί οι διάσημοι τάρανδοι είναι γνωστοί για τη βοήθεια του Σάντα μέσα από τις διακοπές, τραβώντας το έλκημά του σε όλο τον κόσμο για να παραδώσει δώρα σε εκείνα τα αγόρια και τα κορίτσια που είναι καλοκαίρι. Σε αυτό το άρθρο, έχω πάρει συνέντευξη από τον δημιουργό ενός "Controllable Sleigh" στη Minecraft χωρίς κανέναν τρόπο στο παιχνίδι, gentlegiantJGC. Πρόκειται για τεράστια δημιουργία και ας μάθουμε τι συμβαίνει για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Η ιδέα

gentlegiantJGC

Όταν ρωτούσε τι του έδωσε την ιδέα να φτιάξει ένα μαρούλι τόσο μαζικό όσο ένα ιπτάμενο έλκηθρο στη Minecraft, απάντησε: "Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχω εμπνεύσει για αυτή την ιδέα. Ξέρω ότι ο SethBling έκανε ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα λίγο πίσω χρησιμοποιώντας το Command Block Minecarts και τις εντολές κλώνωσης για να κάνει μια έλκηθρο να κινείται κατά μήκος μιας άπειρης διαδρομής, έτσι πιθανώς αυτό. Έκανα επίσης ένα ελεγχόμενο βίντεο δράκου πριν, το οποίο πιστεύω ότι ενέπνευσε τη λειτουργία του έλκηθρου. Όταν είχα την ιδέα, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το φανώ πραγματικά καλό και αυτό με οδήγησε να το καταφέρω. Απολαμβάνω να κάνω πράγματα που φαίνονται δύσκολα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο όταν ξέρετε πώς και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ».

Ο αγώνας

gentlegiantJGC

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετώπισε το gentlegiantJGC ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα τριγωνομετρίας. Κοιτάζοντας πίσω, πιστεύει ότι θα μπορούσε να το κάνει χωρίς ένα μεγάλο αριθμό εντολών που χρησιμοποίησε. "Η μέθοδος που χρησιμοποίησα περιελάμβανε φορτία και φορτία τριγωνομετρίας, ωστόσο, από τη στιγμή που εμπλέκονταν με τα φίλτρα MCedit, έμαθα λίγο python".

Η Python επιτρέπει σε αυτόν να πληκτρολογήσει μερικές γραμμές κώδικα που μετατρέπονται σε μπλοκ εντολών. Πιστεύει ότι αυτό θα τον διευκόλυνε, αν είχε καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει στη συνέχεια. "Είναι πολύ πιο εύκολο από το γράψιμο όλων με το χέρι. Επίσης, διαπίστωσα ότι προκάλεσε πολλή καθυστέρηση στους διακομιστές που έχουμε λόγω του ορίου τετραγώνου μπλοκ 64 ".

Ώρα και εργασία

gentlegiantJGC

Όταν ρωτήθηκε να δώσει ένα εκτιμώμενο χρονικό διάστημα για το πόσο καιρό το έργο πήρε για να ολοκληρώσει, δήλωσε ότι ήταν δύσκολο να πούμε ακριβώς πόσο χρόνο δαπανήθηκε πραγματικά. "Τα περισσότερα από αυτά δαπανήθηκαν γράφοντας σενάρια και παίρνοντας τις εντολές στο παιχνίδι. Εκείνη την εποχή, δεν νομίζω ότι είχα πολύ καλή γνώση της Python. Ξέρω ότι άρχισα να εργαζόμουν σε αυτό κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και κυκλοφόρησα το βίντεο στις αρχές Δεκεμβρίου, περίπου ένα μήνα, αλλά αυτό ήταν στο ελεύθερο που είχα γύρω από το έργο μου για το πανεπιστήμιο. Έχω ειλικρινά καμία ιδέα όσον αφορά τις ώρες. "

Για μερικούς ανθρώπους, η ομαδική εργασία είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε. Για άλλους, η μετάβαση σε σόλο κάνει πιο εύκολη. Το GentlegiantJGC προτιμά να παίζει σόλο. "Εγώ γενικά κάνω τα έργα μου μόνα γιατί βρίσκω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίζεις τι είναι τα πάντα, πού είναι και τι κάνει. Έχω κάνει έργα με άλλους ανθρώπους και μπορεί να είναι διασκεδαστικά, αλλά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που δύο από τα πράγματα είναι αντιφατικά και δεν μπορείτε να εξηγήσετε γιατί, εν μέρει επειδή δεν καταλαβαίνετε πλήρως πώς λειτουργεί το άλλο πρόσωπο. Έκανα όμως όλα τα redstone για αυτό μόνος μου. Δεν μπορώ να οικοδομήσω για να σώσει τη ζωή μου, έτσι ζήτησα από έναν φίλο μου γνωστό ως OJEpixel να χτίσει το χωριό. "

Εμπειρία και Συμβουλές

gentlegiantJGC

Ο ισχυρισμός του GentlegiantJGC για την κωδικοποίηση ήταν η Minecraft και η MCedit. Ισχυρίζεται ότι κωδικοποιεί το γεγονός ότι είναι διασκεδαστικό και ότι δεν θα ήθελε να το κάνει ως δουλειά. Απολαμβάνει να κάνει μεγάλες δημιουργίες που θεωρεί «ανόητες» και πιστεύει ότι είναι ευκολότερο να γράψει μια χούφτα γραμμών κώδικα και στη συνέχεια να έχει αυτόν τον κώδικα γράψει μερικές χιλιάδες γραμμές από διάφορα πράγματα από το να πάει και να γράψει όλους αυτούς τους κώδικες με το χέρι. "Αν υπάρχει μια δουλειά που κάνω έξω από το Minecraft που είναι κουραστική και μπορεί να επιταχυνθεί γράφοντας κάποιο κώδικα, σίγουρα θα το κάνω αυτό γιατί δεν θέλει να είναι τεμπέλης με το να είναι έξυπνος"

"Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω σε οποιονδήποτε προσπαθεί να κάνει κάτι ή να κάνει κάτι γενικά είναι να συνεχίσει να προσπαθεί. Υπάρχουν τόσα πολλά παραδείγματα όπου έχω δοκιμάσει να κάνω κάτι και φαίνεται τρομερό ή απλά δεν λειτουργεί. Απλώς προσπαθώ να βρω το πρόβλημα και να μάθω πώς να το διορθώσω. Αν στην αρχή δεν θα πετύχετε. Δοκιμάστε, προσπαθήστε και δοκιμάστε ξανά. Επίσης, εάν έχετε ένα μακρύ, βαρετό, επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, θα πρότεινα να αναζητήσετε μια γλώσσα κωδικοποίησης επειδή μπορείτε πραγματικά να μειώσετε την προσπάθεια που πρέπει να κάνετε. "

Συμπερασματικά

gentlegiantJGC

Κάνοντας κάτι από το τίποτα χρειάζεται πολλή δεξιότητα, που μπορεί να επιτευχθεί με πρακτική και αποτυχία. Αν στην αρχή δεν καταφέρετε, κρατήστε το και τελικά θα περάσετε το ζήτημα που θα ακολουθήσετε. Η δημιουργία του GentlegiantJGC μπορεί να μεταφορτωθεί για το Minecraft 1.8 και θα φέρει αρκετή διασκέδαση στην εμπειρία του Minecraft. Σας ευχαριστώ για το gentlegiantJGC που μου επέτρεψε να τον συνεντεύξω και να ελέγξω το Controllable Sleigh και άλλα διάφορα περιεχόμενα. Καλές διακοπές!