Οι 7 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ανάγνωσης ταχύτητας

Όταν υπάρχουν τόσα πολλά για να διαβάσετε ακόμα τόσο λίγο χρόνο για να το κάνετε αυτό, το να είσαι γρήγορος αναγνώστης σίγουρα βοηθάει. Θα μπορούσατε βεβαίως να εξασκήσετε την ανάγνωση πιο γρήγορα με το δικό σας χρονόμετρο ή χρονόμετρο, αλλά πιθανότατα να βελτιωθείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ανάγνωσης ταχύτητας που σας διδάσκει πώς να γίνετε ο κατάλληλος αναγνώστης ταχύτητας με ρυθμό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Η μάθηση πώς να διαβάζεις πιο γρήγορα είναι πραγματικά μόνο η μισή μάχη. Η απορρόφηση και η κατανόηση των πληροφοριών καθώς τα διαβάζετε με ταχύτητα αστραπής είναι η πραγματική πρόκληση.

Εδώ είναι επτά από τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης ταχύτητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone, στο tablet σας ή ακόμα και στον κανονικό ιστό για την προώθηση των δεξιοτήτων ανάγνωσης.

01 από 07

Spreeder

Στιγμιότυπο οθόνης του Spreeder.com

Ο Spreeder όχι μόνο προσφέρει στους χρήστες του υπερσύγχρονα λογισμικά ανάγνωσης ταχύτητας, αλλά και πληθώρα πόρων κατάρτισης ειδικών. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να μάθετε να διαβάζετε τρεις ή περισσότερες φορές ταχύτερα από το κανονικό ρυθμό ανάγνωσής σας, ο Spreeder σας δίνει πρόσβαση σε ένα εργαλείο ανάγνωσης της ταχύτητας που μπορείτε να προσαρμόσετε για την ταχύτητα ανάγνωσης με άνετο ρυθμό μαζί με εκπαιδευμένες αναφορές εκπαίδευσης και προόδου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προωθήστε τις δεξιότητές σας ανάγνωσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο Spreeder σάς παρέχει πρόσβαση σε υλικό ανάγνωσης του δημόσιου τομέα που είναι ήδη ενσωματωμένο στη βιβλιοθήκη σύννεφου σας, μαζί με την ευκαιρία να συμπεριλάβετε το δικό σας υλικό ανάγνωσης φορτώνοντας αρχεία ή προσθέτοντας συνδέσμους ιστού. Οι εφαρμογές ιστού και κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν, αλλά θα έχετε πιο προηγμένη εκπαίδευση και δυνατότητες αναβαθμίζοντας το Spreeder CX.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

02 του 07

ReadMe! (Με BeeLine Reader & Spritz)

Στιγμιότυπο οθόνης του ReadMei.com

ReadMe! είναι μια εφαρμογή e-reader που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να συγχρονίζετε όλα τα αγαπημένα σας ebook σε ολόκληρη τη συσκευή σας iOS ή Android. Η εφαρμογή ενσωματώνεται με δύο μοναδικά εργαλεία ανάγνωσης ταχύτητας που ονομάζονται BeeLine Reader και Spritz.

Το BeeLine Reader υιοθετεί μια έγχρωμη κωδικοποίηση για την ταχύτητα ανάγνωσης προσθέτοντας μια κλίση χρώματος σε κάθε γραμμή κειμένου. Η κλίση των χρωμάτων σας βοηθά να κατευθύνετε τα μάτια σας από το τέλος μιας γραμμής κειμένου στην αρχή της επόμενης γραμμής, βοηθώντας κατ 'ουσίαν να διαβάζετε γρηγορότερα και να παίρνετε μέρος της πίεσης στα μάτια σας.

Το Spritz σάς επιτρέπει να διαβάζετε μία λέξη κάθε φορά σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό WPM (παρόμοιο με το εργαλείο Spreeder). Σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί την κίνηση των ματιών, η οποία διαρκεί όσο το 80% του χρόνου που αφιερώσατε στην ανάγνωση, οι προγραμματιστές του Spritz υποστηρίζουν ότι το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να διαβάσετε με ρυθμό έως και 1.000 λέξεων ανά λεπτό.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

03 του 07

Διαβάζουμε

Στιγμιότυπο οθόνης του OutreadApp.com

Χρησιμοποιείτε δημοφιλείς εφαρμογές αναγνώστη ειδήσεων όπως Instapaper, Pocket ή Pinboard από τη συσκευή σας iOS; Εάν ναι, θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο Outread, το οποίο είναι μια εξαιρετικά μικρή εφαρμογή ανάγνωσης ταχύτητας που συγχρονίζεται με όλες αυτές τις δημοφιλείς εφαρμογές αναγνώστη ειδήσεων, ώστε να μπορείτε να ανατινάξετε όλα αυτά τα άρθρα που βρίσκετε στο διαδίκτυο.

Αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει εργαλεία ανάγνωσης δύο ταχυτήτων, όπου μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να εγγράψετε μία λέξη κάθε φορά ή προαιρετικά να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επισήμανσης για να επισημάνετε κάθε λέξη ένα προς ένα καθώς μετακινείται κατά μήκος κάθε γραμμής κειμένου. Η καθαρή και απλή διεπαφή του έχει θέμα ημέρας και νύχτας για να ταιριάζει με τις συνθήκες ανάγνωσης στο περιβάλλον σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσθέσετε τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία (epub free epub), να μεταφορτώσετε έγγραφα Microsoft Word, να επικολλήσετε URLs σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή ακόμα και Απολαύστε ένα κλασικό μυθιστόρημα από την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη της εφαρμογής.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

04 του 07

Επιταχυντής

Στιγμιότυπο οθόνης του AcceleratorApp.com

Παρόμοια με το Outread, το Accelerator είναι μια άλλη εφαρμογή ανάγνωσης ταχύτητας για συσκευές iOS με καθαρή διασύνδεση και ενσωμάτωση αναγνώστη ειδήσεων με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Instapaper και το Pocket. Έρχεται με τρία διαφορετικά θέματα για να ταιριάζει με το περιβάλλον ανάγνωσης και καθιστά ευκολότερο από ποτέ να αποθηκεύσετε άρθρα που βρίσκετε στο διαδίκτυο για να επιταχύνετε την ανάγνωση αργότερα.

Παρόλο που ο επιταχυντής δεν σας επιτρέπει να ανεβάσετε κάποιο από τα δικά σας ebooks ή έγγραφα, μπορείτε τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε κείμενο, κείμενο και έγγραφα Word από την εφαρμογή email σας και μερικές άλλες εφαρμογές. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές ανάγνωσης ταχύτητας σε αυτήν τη λίστα, αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή εμφανίζει μια γραμμή κειμένου στο κέντρο της οθόνης, μετακινώντας το σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό WPM με δυνατότητα προσαρμογής, όπως ένα καρουσέλ.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

05 του 07

Καλαμοειδής

Στιγμιότυπο οθόνης του AZAGroup.ru

Το Reedy είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να διαβάσετε σε δύο, τρεις ή ακόμα και τέσσερις φορές το κανονικό σας ρυθμό σχεδόν αμέσως χωρίς ειδική εκπαίδευση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ανεβάσετε αρχεία, να προσθέσετε συνδέσμους ιστού ή ακόμα και να διαβάσετε κείμενο από άλλη εφαρμογή στη συσκευή σας.

Αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες Android που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές Outread ή Accelerator μόνο για το iOS, επειδή φαίνεται και λειτουργούν παρόμοια με αυτές και τις δύο. Έχει ένα ελαφρύ και σκοτεινό θέμα με μια απλή, ελάχιστη διεπαφή και εμφανίζει κάθε λέξη που διαβάζετε ταχύτητα στο κέντρο της οθόνης καθώς μετακινείται μέσα από κάθε γραμμή κειμένου. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε εύκολα μεταξύ της λειτουργίας ανάγνωσης της ταχύτητας και της κανονικής λειτουργίας ανάγνωσης όποτε θέλετε.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

06 του 07

Readsy

Στιγμιότυπο οθόνης του Readsy.co

Το Readsy είναι ένα μικρό εργαλείο που λαμβάνει μια διαδικτυακή προσέγγιση για την ταχύτητα της ανάγνωσης. Απλώς πλοηγηθείτε στο http://readsy.co στον περιηγητή ιστού ή του κινητού σας και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως - χωρίς να απαιτείται εγγραφή ή λήψη.

Όπως το ReadMe !, το Readsy χρησιμοποιεί την ενσωμάτωση Spritz, η οποία είναι η τεχνολογία που εξάγει το εργαλείο ανάγνωσης της ταχύτητας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτώσετε αρχεία PDF και TXT, να εισάγετε μια διεύθυνση URL από μια ιστοσελίδα ή απλά να επικολλήσετε κάποιο κείμενο στο πεδίο κειμένου. Προσαρμόστε την τιμή WPM χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το πρόγραμμα ανάγνωσης Spritz και χρησιμοποιήστε το μενού στην κορυφή για να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας κάθε φορά που θέλετε να δείτε το πλήρες κείμενο αυτού που διαβάζετε (και προαιρετικά να κάνετε αλλαγές σε αυτό).

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

07 του 07

Φορέστε τον αναγνώστη

Στιγμιότυπο οθόνης του WearReader.com

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα ρολόι της Apple ή ένα smartwatch Android Wear, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ελέγξετε το Wear Reader αν σας αρέσει η ιδέα της ανάγνωσης της ταχύτητας από το ρολόι όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, αρχεία PDF, αρχεία TXT ή έγγραφα Word στη συσκευή σας iOS ή Android, να επισυνάψετε το smartwatch σας και να αρχίσετε να διαβάζετε.

Στη λειτουργία ανάγνωσης ταχύτητας, κάθε λέξη θα αναβοσβήνει στην οθόνη μία προς μία με ρυθμό WPM προσαρμόσιμο, με βολικές λειτουργίες γρήγορης προς τα εμπρός και προς τα πίσω διαθέσιμες σε περίπτωση που χάσετε κάτι και πρέπει να επιστρέψετε (και στη συνέχεια να προωθηθείτε ξανά). Μια παραδοσιακή λειτουργία ανάγνωσης είναι επίσης διαθέσιμη ώστε να μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο ακριβώς όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε συσκευή, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κύλισης για να μετακινηθείτε πάνω και κάτω στη σελίδα. Και αν είστε χρήστης Android Wear, μπορείτε να μεταβείτε στη νυχτερινή λειτουργία για να κάνετε τη νυχτερινή ταχύτητα ανάγνωσης ευκολότερη στα μάτια σας .

Συμβατότητα:

Περισσότερο "