Εγγραφή φωνητικών σημειώσεων BlackBerry: νέοι τρόποι χρήσης του

Κάντε καλύτερη χρήση της συσκευής εγγραφής φωνητικών σημειώσεων του BlackBerry

Η εφαρμογή BlackBerry Voice Recorder Notes είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που συχνά δεν χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κάποιες αρκετά προφανείς τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε, όπως η καταχώρηση μιας λίστας παντοπωλείων ή ο αριθμός σημείου στάθμευσης. Ακολουθούν μερικοί άλλοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής φωνητικών σημειώσεων που πιθανώς δεν έχετε δοκιμάσει.

Σπουδές για εξετάσεις

Η ανάγνωση, η γραφή και η ακρόαση ακουστικών καταγραφών πληροφοριών θα σας βοηθήσουν να ανακαλέσετε τις πληροφορίες όταν χρειάζεστε. Διαβάστε τις πληροφορίες εξετάσεων στη συσκευή εγγραφής φωνητικών σημειώσεων και, στη συνέχεια, ακούστε τις ηχογραφήσεις σας στο πλαίσιο της διαδικασίας μελέτης. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ακουστικές κάρτες flash. Διαβάστε μια ερώτηση, περιμένετε 15-30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διαβάστε την απάντηση και αποθηκεύστε τη φωνητική σημείωση. Παίξτε τους πίσω για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας.

Δημιουργία ήχων κλήσης

Αν θέλετε να μάθετε πότε σας καλούν συγκεκριμένοι άνθρωποι, ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο ήχο κλήσης για αυτούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής φωνητικών σημειώσεων για να δημιουργήσετε ένα ακουστικό αρχείο και στη συνέχεια να τον ορίσετε ως ήχο κλήσης.

Πάρτε τις σημειώσεις του ασθενούς

Οι επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής πρέπει να καταγράφουν και να καταγράφουν τα βουνά των δεδομένων των ασθενών. Είναι εύκολο να χάσετε μικρά κομμάτια πληροφοριών για τον ασθενή, αν δεν είναι σωστά καταγραμμένα ή αποσύρονται από το περιβάλλον από το επόμενο άτομο που διαβάζει το γράφημα του ασθενούς. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή εγγραφής φωνητικών σημειώσεων BlackBerry για να καταγράψετε τα στοιχεία των ασθενών, τα ονόματα των φαρμάκων ή άλλα κομμάτια σχετικών πληροφοριών. Με την άδεια του ασθενούς, θα μπορούσατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε συνεντεύξεις ασθενών στην αίθουσα εξετάσεων.

Συνεδριάσεις και πρακτικά

Εάν συζητούνται κρίσιμες πληροφορίες σε μια συνάντηση, χρησιμοποιήστε τη συσκευή εγγραφής φωνητικών σημειώσεων για να την καταγράψετε. Εάν έχετε αρκετό χώρο στην κάρτα μνήμης του BlackBerry, ίσως έχετε τη δυνατότητα να καταγράψετε ολόκληρη τη συνάντηση και να μεταγράψετε λεπτά συνάντησης από αυτήν.