Δωρεάν ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο που πληρώνουν

Μεταφορτώστε και πληρώστε με έναν από αυτούς τους ιστοτόπους κοινής χρήσης βίντεο

Αν θέλετε να μεταφορτώσετε το βίντεό σας στον ιστό, υπάρχουν δεκάδες ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Με όλες αυτές τις επιλογές, γιατί να μην επιλέξετε έναν ιστότοπο που θα σας πληρώσει για το περιεχόμενό σας;

Αυτές τις μέρες, όλο και περισσότεροι δωρεάν ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο πληρώνουν τα μέλη τους για τα βίντεο που μεταφορτώνουν. Επιπλέον, μερικοί ιστότοποι θα σας πληρώσουν για να δείτε τα βίντεο άλλων ανθρώπων . δεν χρειάζεται καν να ανεβάσετε το δικό σας.

Πού να πληρώσετε για να φορτώσετε ή να παρακολουθήσετε βίντεο

Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση ορισμένων από τους δωρεάν ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο που προσφέρουν να σας πληρώσουν για την εργασία σας ή να σας πληρώσουν για να μοιραστείτε ή να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από άλλους:

YouTube

Το YouTube είναι μια τεράστια ιστοσελίδα με τους τόνους χρηστών όλων των ηλικιών. Είναι μακράν το καλύτερο μέρος για να ανεβάσετε βίντεο αν θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με τον κόσμο. Για να προσθέσετε σε αυτό, είναι το καλύτερο μέρος για να κερδίσετε χρήματα από τα βίντεό σας.

Τα χρήματα μπαίνουν στο παιχνίδι στο YouTube όταν κερδοσκοπούν τα βίντεό σας με το Adsense. Δηλαδή όταν επιτρέπετε να τοποθετούνται διαφημίσεις μέσα στα βίντεό σας. Αν τα βίντεό σας είναι αρκετά δημοφιλή, μπορείτε να πληρώσετε μέσω του προγράμματος του συνεργάτη.

Οι δημιουργοί βίντεο με ένα χτύπημα-θαυμασμό μπορούν επίσης να κερδίσουν χρήματα αν το YouTube αποφασίσει να δημιουργήσει έσοδα από ένα βίντεο που έχει εξαφανιστεί.

Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας YouTube για να κερδίσετε χρήματα αν αυτή είναι η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε.

Κοιτάξτε

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Viggle καθώς παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εμφανίσεις σε Netflix, Hulu και σε άλλους ιστότοπους και κερδίζετε ανταμοιβές που μπορείτε αργότερα να εξαργυρώσετε για πραγματικά πράγματα όπως βραβεία και κάρτες δώρων.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι μέσω της εφαρμογής Viggle. Κατεβάστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη ενώ παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση ή κάνετε ροή από μια υπηρεσία που υποστηρίζεται όπως το Amazon. Κερδίστε τα λεγόμενα Perk Points καθώς παραμένετε και παρακολουθείτε το βίντεο.

Κάθε λεπτό του βίντεο συνεχούς ροής σας κερδίζει ένα σημείο και υπάρχουν περιστασιακά ευκαιρίες για να κερδίσετε πόντους μπόνους για ακόμα περισσότερα.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε Android και iOS.

Perk.tv

Παρόμοια με το Viggle είναι το Perk.tv. Είναι παρόμοιο με το γεγονός ότι συγκεντρώνετε εξαργυρώσιμα βραβεία βλέποντας βίντεο, αλλά διαφορετικά, επειδή μπορείτε να παρακολουθήσετε μικρότερα βίντεο.

Για μια αναφορά στην κατανόηση του συστήματος σημείων ... Μπορείτε να πάρετε μια κάρτα δώρου $ 1 Amazon για 1.250 σημεία ή μια κάρτα δώρου Walmart.com αξίας $ 5.000 για 5.000 μονάδες. Παίρνετε 50 πόντους μόνο για εγγραφή, και περισσότερο καθώς παρακολουθείτε βίντεο και λαμβάνετε έρευνες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα "Ολοκληρωμένες προσφορές" μετά από να συνδεθείτε για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να κερδίσετε πόντους.

Το Vault

Το Vault είναι μια εταιρεία της Break που σας επιτρέπει να πουλάτε τα βίντεό σας σε αυτά ώστε να μπορούν να μοιράζονται μέσω του δικτύου τους και στο YouTube, υποτίθεται ότι σας δίνουν περισσότερη κάλυψη από ό, τι πιθανότατα αλλιώς θα είχατε αν ανεβάσατε το περιεχόμενο μόνοι σας.

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις τους στο The Vault για συγκεκριμένες απαιτήσεις και ερωτήσεις σχετικά με την πώληση του βίντεό σας για χρήματα.

Μπορείτε να πληρώσετε με επιταγή ή PayPal.

101Img.com

Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο εάν μοιράζεστε βίντεο μέσω του 101Img.com. Απλά αναζητήστε μερικά δημοφιλή βίντεο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ειδικό κουμπί Κοινή χρήση για να μοιραστείτε τη σύνδεση στο Facebook ή στο WhatsApp.

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί και με εικόνες, όχι μόνο με βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες και βίντεο, αν προτιμάτε να μοιράζεστε το δικό σας περιεχόμενο.

Οι πληρωμές λειτουργούν σε τέσσερα επίπεδα για κάθε χίλιες επισκέψεις στη σύνδεσή σας. Οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά κερδίζουν τα μέγιστα στις $ 8/1000 εμφανίσεις, αλλά ένα επίπεδο αφήνει εσάς κερδίζετε μόνο μια δεκάρα για κάθε χίλιες απόψεις , η οποία είναι σαφώς λιγότερο κερδοφόρα.

Υπάρχει ένας πίνακας μέσω του παραπάνω συνδέσμου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποσό που μπορείτε να πληρώσετε. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας μέσω του PayPal μόλις κερδίσετε 10 δολάρια στο 101Img.com.