Πώς να διορθώσετε Προβλήματα αποσύνδεσης του ποντικιού

Το Magic Mouse disconnects μπορεί να προκληθεί από χαλαρές μπαταρίες

Από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο Magic Mouse το 2009, είμαι πιστός. Το Magic Mouse αντικατέστησε τόσο το προηγούμενο ποντίκι μου (ένα μοντέλο Logitech), και έγινε η προτιμώμενη μέθοδος δείκτη μου, ακόμα και όταν χρησιμοποιώ ένα φορητό Mac. Είναι απλά αυτό καλό από την εμπειρία μου.

Όταν κυκλοφόρησε η δεύτερη γενιά, το Magic Mouse 2 , ήμουν λίγο λιγότερο ενθουσιασμένος. όχι επειδή η απόδοση ή η γενική εμπειρία χρήσης του Magic Mouse άλλαξε τόσο πολύ. Απλώς δεν ενθουσιάστηκα από την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, από την απαίτηση χρήσης καλωδίου αστραπής σε USB για τη φόρτιση του ποντικιού και από το γεγονός ότι η θύρα αστραπής βρίσκεται στο υπογάστριο του ποντικιού, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση κατά τη φόρτιση. Μου άρεσε η απλότητα της απλής εναλλαγής των επαναφορτιζόμενων μπαταριών AA κάθε φορά που τα επίπεδα ισχύος πέφτουν χαμηλά, αντί να χρειαστεί να προβλέψω χαμηλά επίπεδα μπαταρίας και να βεβαιωθώ ότι το Magic Mouse 2 επαναφορτίστηκε όταν δεν χρησιμοποιούσα το Mac.

Προβλήματα με το μαγικό ποντίκι

Τόσο το Magic Mouse όσο και το Magic Mouse 2 έχουν μερικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει οι χρήστες. Για το μαγικό ποντίκι πρώτης γενιάς, οι συνηθέστερες αναφορές αφορούν σύντομη διάρκεια μπαταρίας και προβλήματα Bluetooth. Και για το Magic Mouse 2, την αδυναμία επαναφόρτισης του ποντικιού κατά τη χρήση του, μαζί με προβλήματα συνδεσιμότητας Bluetooth.

Θα εξετάσουμε όλα τα αναφερθέντα θέματα και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την καλύτερη απόδοση από το Magic Mouse, ανεξάρτητα από το ποια γενιά του ποντικιού χρησιμοποιείτε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τα σφάλματα παρακολούθησης του Magic Mouse , έχω και τη λύση για αυτό.

Διορθώστε το ποντίκι Magic Mouse της πρώτης γενιάς Το Bluetooth αποσυνδέεται

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το Magic Mouse να αποβάλει τη σύνδεση Bluetooth, αλλά από την εμπειρία μου, ο συνηθέστερος λόγος είναι μια χαλαρή επαφή τερματικού μπαταρίας μέσα στο Magic Mouse.

Για μένα, η κύρια αιτία του μαγικού ποντικιού που βγαίνει από τη σύνδεση Bluetooth μπορεί να εντοπιστεί στη θήκη μπαταριών του Magic Mouse και αυτό που φαίνεται να είναι αδύναμο σχέδιο για τις επαφές της μπαταρίας. Ουσιαστικά, είναι δυνατό για ένα μικρό κούνημα, όπως η ανύψωση του ποντικιού για να το επανατοποθετήσετε, να προκαλέσει στιγμιαία το τερματικό της μπαταρίας στο μαγικό ποντίκι για να κινηθεί, διακόπτοντας έτσι την ηλεκτρική σύνδεση. Δεν υπάρχει τροφοδοσία, δεν υπάρχει σύνδεση Bluetooth.

Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός αδύναμου ελατηρίου στις επαφές, καθώς και ενός κακού σχεδιασμού επαφής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η διόρθωση είναι απλή.

  1. Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το μαγικό ποντίκι.
  2. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι φύλλο αλουμινίου με μέγεθος τετραγωνικής ½ ίντσας.
  3. Τυλίξτε το τετράγωνο αλουμινίου γύρω από τον αρνητικό ακροδέκτη της μπαταρίας.
  4. Τοποθετήστε ξανά τις μπαταρίες στο μαγικό ποντίκι.

Το επιπλέον πάχος του φύλλου αλουμινίου παράγει ένα μικρό κομμάτι πρόσθετης δύναμης ενωμένης μεταξύ της μπαταρίας και της ελατηριωτής επαφής. Αυτό καθιστά την μπαταρία λιγότερο πιθανό να εκτοξευθεί από την επαφή όταν μετακινείτε το μαγικό ποντίκι γύρω.

Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να διορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα αποσύνδεσης Bluetooth, αλλά εάν το μαγικό ποντίκι σας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια περιστασιακή αποσύνδεση, υπάρχει μια ακόμα τροποποίηση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  1. Αφαιρέστε το κάλυμμα της μπαταρίας του Magic Mouse.
  2. Κόψτε ένα κομμάτι χαρτί σε ένα ορθογώνιο περίπου 1 ίντσα κατά 1 ½ ίντσες.
  3. Τοποθετήστε το χαρτί πάνω από τις μπαταρίες, περίπου στο κέντρο. Τοποθετήστε κάθε περίσσεια χαρτιού γύρω από την άκρη των μπαταριών.
  4. Επανατοποθετήστε το κάλυμμα της μπαταρίας του Magic Mouse.

Το πρόσθετο χαρτί λειτουργεί ως σφήνα μεταξύ των μπαταριών και του καλύμματος της μπαταρίας, ώστε να κρατηθούν οι μπαταρίες στη θέση τους.

Αυτά τα κόλπα δούλευαν για μένα. Δεν είχα προβλήματα κατά την αποσύνδεση Bluetooth από τότε που βάζω αυτές τις ενημερώσεις.

Fix Magic Mouse Αποσύνδεση Bluetooth: Οποιαδήποτε γενιά

Ενώ το μαγικό ποντίκι πρώτης γενιάς είχε ένα περίεργο ζήτημα Bluetooth που σχετίζεται με μπαταρίες, τόσο το μαγικό ποντίκι πρώτης και δεύτερης γενιάς μπορεί να υποφέρει από πιο συμβατικά προβλήματα Bluetooth, μεταξύ των οποίων η διακοπή της λειτουργίας, η διακοπή ή η απογοήτευση όλων , έχοντας το Magic Mouse να εμφανιστεί στη λίστα συσκευών Bluetooth, αλλά ποτέ να μην συνδεθεί.

Θα βρείτε λύσεις για τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα συνδεσιμότητας Bluetooth στον οδηγό μας: Πώς να διορθώσετε το OS X Ασύρματα Προβλήματα Bluetooth .

Πρώτη γενεά ζητήματα μπαταρίας μαγείας ποντικιού

Το μαγικό ποντίκι πρώτης γενιάς χρησιμοποίησε καλές παλιομοδίτικες αλκαλικές μπαταρίες AA. Αυτή η συμβατική πηγή ενέργειας κέρδισε σύντομα το περιφρόνηση κάποιων χρηστών, οι οποίοι παραπονέθηκαν για πολύ σύντομες ζωές μπαταρίας. ορισμένοι χρήστες είδαν λιγότερο από 30 ημέρες ζωής από ένα νέο σύνολο μπαταριών AA.

Αν αντιμετωπίζετε ασυνήθιστα σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να βρείτε μερικές πολύ καλές συμβουλές για την παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και τη μείωση του κόστους μπαταρίας στον οδηγό μας: Η ζωή της μπαταρίας στο μαγικό ποντίκι Τραβεί ένα νόμο εξαναγκασμού .

Magic Mouse 2 Θέματα επαναφόρτισης

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα σχετικά με τη μπαταρία Magic Mouse 2 είναι η αδυναμία επαναφόρτισης του ποντικιού, ενώ εξακολουθεί να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει. Σημείωσα αυτό το θέμα στην εισαγωγή αυτού του άρθρου και ότι είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν πήγα στο ποντίκι δεύτερης γενιάς.

Αλλά ενώ είναι ένα θέμα για ορισμένους από εμάς, δεν χρειάζεται να είναι ένας λόγος για να αποφύγετε το Magic Mouse 2. στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό, τουλάχιστον για όσους από εμάς αναζητούμε έναν λόγο για ένα γρήγορο διάλειμμα για καφέ, και εννοώ γρήγορα.

Είναι αλήθεια ότι επειδή η θύρα φωτισμού στο ποντίκι είναι στην κοιλιά της, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ενώ φορτίζεται. Αλλά αυτό που συχνά παραβλέπεται είναι ότι τα 60 δευτερόλεπτα που ξοδεύτηκαν παρέχουν αρκετή ισχύ για το Magic Mouse 2 να λειτουργεί για μια ώρα. Διπλασιάστε το χρόνο επαναφόρτισης σε δύο λεπτά και το ποντίκι μπορεί να διαρκέσει εννέα ώρες πριν να χρειαστεί επαναφόρτιση.

Η Apple ισχυρίζεται ότι το Magic Mouse 2 μπορεί να τρέξει για περίπου ένα μήνα με πλήρη φόρτιση, οπότε ακόμα και αν ξεχάσετε να το φορτίσετε, ένα διάλειμμα για δύο λεπτά για το καφέ είναι το μόνο που χρειάζεται για να περάσετε μια κανονική εργάσιμη ημέρα, επιτρέποντάς σας επαναφορτίζετε το ποντίκι το βράδυ σε μια πλήρη φόρτιση ενός μηνός.