Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl Online

Ποιος χρειάζεται καλώδιο για το ποδόσφαιρο;

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς στο National Football League (NFL). Παρακολουθήστε το Super Bowl online μέσω ζωντανής ροής . Η ζωντανή ροή παρακολουθεί μια εκπομπή ή μια εκδήλωση σε πραγματικό χρόνο μέσω του διαδικτύου, αντί να χρησιμοποιεί μια ψηφιακή κεραία ή μια συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία, όπως καλωδιακή ή δορυφορική.

Ποιο κανάλι είναι το Super Bowl On;

Για το Super Bowl LII (52), το NBC είναι το δίκτυο που έχει επιλεγεί για τη μετάδοση του παιχνιδιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στη Μινεάπολη της MN. Το NBC αναμένεται να μεταδώσει το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής NBC Sports και μέσω του διαδικτύου στο NBCSports.com, πέραν της εκπομπής τους μέσω του αέρα.

Σημείωση: Το NFL επιλέγει έναν ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το Super Bowl κάθε χρόνο, οπότε το πρωτεύον δίκτυο εκπομπής διαφέρει συχνά κάθε χρόνο. Οι Fox, NBC και CBS θα περιστρέψουν την κάλυψη μέχρι το τέλος της σεζόν του 2022. Η NBC θα μεταφέρει το Super Bowl LII το 2018 και το Super Bowl LV το 2021.

Παρακολουθήστε το Super Bowl NBC Broadcast

Για τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα, τόσο η εφαρμογή NBC Sports όσο και το NBCSports.com απαιτούν σύνδεση μέσω καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης για να παρακολουθήσουν, ωστόσο, το NFL ζήτησε από τις διαδικτυακές εκπομπές του παιχνιδιού να είναι ουδέτερες από το δίκτυο, επομένως είναι πιθανό να παραιτηθεί από το NBC η απαίτηση καταβολής πληρωμένου παροχέα για το παιχνίδι. Παρακολουθήστε για το NBC να κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς και πού να παρακολουθήσουν καθώς πλησιάζει η μέρα του παιχνιδιού. Ακολουθεί μια λίστα με τις αναμενόμενες επιλογές για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του Super Bowl NBC:

Επιλογές για ζωντανή ροή του Super Bowl Verizon Broadcast

Η Verizon Wireless έχει μια (μη αποκλειστική) συμφωνία με το NFL για να παρακολουθήσει live κανονικά παιχνίδια εποχής, παιχνίδια playoff και το Super Bowl. Οι προσφερόμενες από την Verizon ζωντανές ροές των παιχνιδιών NFL περιορίζονταν στο παρελθόν στους πελάτες της Verizon, ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν ζωντανή ροή του Super Bowl LII που είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο πάροχος υπηρεσιών.

Παρακολουθήστε για περισσότερες λεπτομέρειες από την Verizon σχετικά με τις εφαρμογές και τις επιλογές στο διαδίκτυο που θα χρησιμοποιήσουν για την online ροή καθώς το παιχνίδι πλησιάζει. Η Verizon διαθέτει AOL, Yahoo, Yahoo Sports και το app go90 - οποιοδήποτε από τα οποία μπορεί να προσφέρει πρόσβαση σε μια ελεύθερη ζωντανή ροή του παιχνιδιού. Η Verizon επίσης συχνά ζωντανεύει ειδικές εκδηλώσεις στο κανάλι τους στο YouTube, συχνά με ειδικές δυνατότητες για τους θεατές του YouTube. Εδώ είναι ένας κατάλογος των πιθανών επιλογών για να παρακολουθήσετε την online δωρεάν εκπομπή του Super Bowl από τη Verizon:

Περισσότερες επιλογές για τη ροή του Super Bowl

Λαμβάνοντας υπόψη τη μη αποκλειστική φύση της τρέχουσας συμφωνίας της Verizon με το NFL, υπάρχουν μερικές ακόμα επιλογές που θα μπορούσαν να προσφέρουν μια ελεύθερη ζωντανή ροή του Super Bowl. Παρακολουθήστε για ενημερώσεις στις δύο περίπου εβδομάδες που οδηγούν στο παιχνίδι για να επιβεβαιώσετε εάν θα προσφερθεί μια δωρεάν ζωντανή ροή από αυτές τις πρόσθετες επιλογές:

Παρακολουθήστε το Super Bowl έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Όχι στις ΗΠΑ; Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε! Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα δίκτυα σε χώρες εκτός ΗΠΑ που θα μεταδώσουν το παιχνίδι, το παιχνίδι συχνά εκπέμπει σε αυτά τα δίκτυα διεθνώς πιο σταθερά από ό, τι στα κράτη. Εδώ είναι οι πιο πιθανές επιλογές για τους φίλους μας στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο:

Ο ιστότοπος TotalSPORTEK δημοσιεύει συχνά έναν πλήρη κατάλογο χωρών και σταθμών που σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν το Super Bowl περίπου μια εβδομάδα πριν από την ημέρα του παιχνιδιού.

Οι οπαδοί NFL έξω από τις ΗΠΑ μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για πρόσβαση σε ζωντανές ροές μέσω πολλών από τις επιλογές που προσφέρονται στις ΗΠΑ που αναφέρονται παραπάνω.