Τι πρέπει να ξέρετε για τις Προσφορές Facebook

Χρησιμοποιήστε Προσφορές για να δώσετε Facebook Εκπτώσεις Προϊόντων Επισκεπτών

Το Facebook Προσφορές είναι ένα χαρακτηριστικό του Facebook που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημοσιεύουν μια προσφορά, όπως εστιατόριο ή έκπτωση στο κατάστημα, στη σελίδα τους στο Facebook. Τόσο οι διαχειριστές σελίδων Facebook όσο και οι συντάκτες μπορούν να δημιουργούν προσφορές.

Υπάρχουν δύο παιδιά προσφορών στο Facebook που μπορεί να δημιουργήσει μια σελίδα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κωδικοί προσφοράς και μια επιχείρηση πρέπει να πληρώσει μια αμοιβή για να τις προωθήσει (αλλά είναι ελεύθερες να δημοσιεύσουν).

Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσφορές Facebook ...

Είδη προσφορών στο Facebook

  1. Μόνο στο κατάστημα: Αυτές οι προσφορές είναι καλές μόνο στο κατάστημα. Για να εξαργυρωθούν, οι πελάτες παρουσιάζουν την προσφορά είτε σε έντυπη (από email) είτε με την εμφάνισή τους στο smartphone τους.
  2. Μόνο στο διαδίκτυο: Αυτή η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική πλατφόρμα.
  3. Στο Κατάστημα & Online: Μπορείτε να επιλέξετε τόσο τις επιλογές του Facebook Προσφορές, ώστε να μπορούν να εξαργυρωθούν από τους πελάτες τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε τοποθεσία τούβλου και κονιάματος ενός καταστήματος.

Πώς να κάνετε μια προσφορά στο Facebook

Τα παρακάτω βήματα θα σας οδηγήσουν στη διαδικασία δημιουργίας μιας προσφοράς από την ιστοσελίδα του desktop του Facebook:

  1. Από την αριστερή πλευρά της σελίδας σας, επιλέξτε Προσφορές .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία προσφοράς .
  3. Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες για την προσφορά, όπως εξηγήσεις σχετικά με την ημερομηνία λήξης, τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζονται σχετικά με την προσφορά (όπως οι γραμμωτοί κώδικες κλπ.), Όπου είναι διαθέσιμο (στο κατάστημα, στο διαδίκτυο ή και στα δύο) κώδικα και τυχόν όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για την προσφορά.
    1. Εάν προσφέρετε μια ηλεκτρονική συμφωνία, θα πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση URL για το πού οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την προσφορά.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση όταν είστε έτοιμοι να δώσετε την προσφορά σας στο Facebook.

Πώς οι χρήστες διεκδικούν μια προσφορά στο Facebook

Όταν οι δυνητικοί πελάτες βλέπουν την προσφορά σας στο Facebook, θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτά τα απλά βήματα για να το διεκδικήσουν:

  1. Επιλέξτε Προσφορές από την αριστερή πλευρά του Facebook.
  2. Εάν υπάρχει ένας κωδικός προσφοράς, μπορείτε να τον αντιγράψετε, αλλιώς να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της προσφοράς για περισσότερες πληροφορίες, όπως να εκτυπώσετε την προσφορά ή να κάνετε online checkout.

Συμβουλές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσφορές Facebook

Μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των χρηστών για την προσφορά σας μέσω του πεδίου Total Available Available όταν δημιουργείτε την προσφορά.

Οι προσφορές στο Facebook είναι διαθέσιμες μόνο για προβολή από τις σελίδες του Facebook, όχι από τα προφίλ ατόμων. Προκειμένου μια σελίδα να είναι κατάλληλη για να δημιουργήσει μια προσφορά, πρέπει να έχει 400 ή περισσότερα παρόμοια.

Για τις προσφορές εντός του καταστήματος, εάν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη την τοποθεσία του για να χρησιμοποιήσει το Facebook και έχουν αποθηκεύσει την ενεργό προσφορά, θα ειδοποιηθούν όταν βρίσκονται κοντά στο κατάστημα.

Συμβουλές για τη δημιουργία προσφορών στο Facebook

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις Προσφορές Facebook ή τις διαφημίσεις για αυτές, επισκεφθείτε τις σελίδες βοήθειας του Facebook στις σελίδες βοήθειας Προσφορές και στη σελίδα βοήθειας δημιουργίας τους.