Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε δωρεάν μουσική στο Κατάστημα μουσικής Google Play

Η Μουσική Google Play προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν τραγούδια και άλμπουμ

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής που βρίσκεται στο Google Play δεν είναι δωρεάν, ορισμένοι καλλιτέχνες κάνουν τη μουσική τους διαθέσιμη χωρίς κόστος, ανεξάρτητα από το αν έχετε συνδρομή στη Μουσική Google Play. Πρέπει να έχετε έναν Λογαριασμό Google συνδεδεμένο με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή πληροφορίες PayPal για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική, παρόλο που δεν υπάρχει χρέωση για το περιεχόμενο.

Πώς να βρείτε δωρεάν μουσική στο Google Play

Δεν υπάρχουν περίπλοκα βήματα για την εύρεση της δωρεάν μουσικής από τη Μουσική Google Play :

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο της Μουσικής Google Play .
  2. Πληκτρολογήστε δωρεάν μουσική στη γραμμή αναζήτησης δίπλα στο λογότυπο του Google Play.
  3. Στην οθόνη αποτελεσμάτων αναζήτησης, θα δείτε μικρογραφίες για μια επιλογή τραγουδιών και άλμπουμ που είναι διαθέσιμα ως δωρεάν λήψεις. Κάθε καταχώρηση εμφανίζει το όνομα του τραγουδιού ή του άλμπουμ, τον καλλιτέχνη, μια βαθμολογία αστεριών και τη λέξη ΔΩΡΕΑΝ . Η μουσική κατηγοριοποιείται από καλλιτέχνες, άλμπουμ και τραγούδια.
  4. Κάντε κλικ στην καρτέλα " Περισσότερα " σε οποιαδήποτε κατηγορία για να δείτε περισσότερες ελεύθερες επιλογές.
  5. Κάντε κλικ σε μια μικρογραφία για να ανοίξετε την οθόνη πληροφοριών σχετικά με ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή άλμπουμ. Εάν επιλέξετε ένα άλμπουμ, κάθε τραγούδι παρατίθεται ξεχωριστά και το καθένα παρουσιάζει ένα κουμπί ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το άλμπουμ ταυτόχρονα ή μόνο μερικά τραγούδια στο άλμπουμ, ένα κάθε φορά. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα σε οποιοδήποτε τραγούδι για να ακούσετε μια προεπισκόπηση αυτού.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΔΩΡΕΑΝ στο δωρεάν τραγούδι ή άλμπουμ που θέλετε να κατεβάσετε.
  7. Εάν δεν έχετε ήδη εισαγάγει μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή τις πληροφορίες του PayPal, θα σας ζητηθεί να το κάνετε προτού προχωρήσετε.

Για να ελέγξετε ότι το δωρεάν τραγούδι έχει προστεθεί στη μουσική σας βιβλιοθήκη, αναζητήστε το κάτω από τη μουσική μου στο αριστερό πλαίσιο του Google Play .

Δωρεάν μουσική και συνδρομές

Η Μουσική Google Play είναι μια υπηρεσία συνδρομής διαφορετική από την Spotify ή την Pandora. Ως εκ τούτου, εφόσον είστε συνδρομητής, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αναπαράγετε μουσική που σας αρέσει, εφόσον η συνδρομή σας είναι ενεργή. Όταν η συνδρομή σας απενεργοποιηθεί, η πρόσβαση στη μουσική εξαφανίζεται επίσης. Ωστόσο, οποιαδήποτε μουσική που έχετε αποθηκεύσει και είναι ελεύθερη για λήψη και αναπαραγωγή θα παραμείνει διαθέσιμη, ανεξάρτητα από την κατάσταση συνδρομής σας.

Προτάσεις

Podcasts του Google Play

Όταν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό για να ακούσετε την εμφάνιση σας, ανατρέξτε στην τεράστια επιλογή των podcasts που είναι διαθέσιμα στη Μουσική Google Play. Κάντε κλικ στην ενότητα Η μουσική μου στο αριστερό πλαίσιο της Μουσικής Google Play και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις τρεις οριζόντιες κουκίδες κάτω από το Recents για να αναπτύξετε το μενού. Κάντε κλικ στην επιλογή Podcasts για να ανοίξετε μια επιλογή podcasts, τα οποία μπορούν να φιλτραριστούν ανά κατηγορία. Επιλέξτε ένα podcast για να διαβάσετε μια περιγραφή του και να ακούσετε ένα επεισόδιο απευθείας από τον ιστότοπο ή να εγγραφείτε στο podcast για να λάβετε κάθε νέο επεισόδιο.

Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Η Google επιτρέπει κάποια ροή σε απευθείας σύνδεση ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτοί οι σταθμοί αντικατοπτρίζουν τις μουσικές επιλογές, όχι το επίγειο ραδιόφωνο. Αν και αυτοί οι σταθμοί είναι ελεύθεροι να ρέουν, υποστηρίζονται από περιστασιακές διαφημίσεις. Μια συνδρομή στη Μουσική Google Play υποστηρίζει την ακρόαση χωρίς διαφημίσεις.