Το Adobe Photoshop για μόνο 79,95 δολάρια ... Αυτή η τιμή είναι πραγματική;

Είναι ότι Φτηνές πωλητής Legend πωλητής Photoshop; Μάθετε εδώ

Ερώτηση: Το Adobe Photoshop για μόνο 79,95 δολάρια ... Αυτή η τιμή είναι πραγματική;

Απάντηση: Όλοι αγαπούν να κερδίσουν πολλά, αλλά αν αυτή η εκπληκτική προσφορά στο Photoshop ακούγεται πολύ καλή για να είναι αλήθεια, είναι πιθανότατα! Τα νόμιμα αντίγραφα του Photoshop είναι γενικά διαθέσιμα μόνο μέσω της συνδρομής Creative Cloud. Εάν βρείτε έναν ιστότοπο που προσφέρει μια τιμή η οποία είναι πολύ μακριά από τη γραμμή, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται για νομικό αντίγραφο. Μετά από όλα, το Photoshop είναι ίσως το πιο πειρατικό λογισμικό στον πλανήτη. Το διαδίκτυο έχει καταστήσει εύκολη, και τώρα υπάρχουν πολλές περιοχές που είναι πρόθυμες να πάρουν τα χρήματά σας για ένα πλαστό αντίγραφο του Photoshop. Εάν δώσετε στους δικτυακούς τόπους τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, η απώλεια των χρημάτων σας θα μπορούσε να είναι το λιγότερο από τα προβλήματά σας - ανοίγετε τον εαυτό σας σε ιούς, spyware, κλοπή ταυτότητας και πολλά άλλα.

Πριν υποκύψει στον πειρασμό, διαβάστε το άρθρο μου για το πώς να εντοπίζετε, να αποφεύγετε και να αναφέρετε απάτες κατά της πειρατείας λογισμικού στο Διαδίκτυο και παράνομες warez. Το άρθρο θα σας καθοδηγήσει επίσης σε διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε φθηνό ή δωρεάν λογισμικό με τον νόμιμο τρόπο .
Πώς να εντοπίσετε και να αποφύγετε την πειρατεία λογισμικού και τις απάτες

Ακολουθούν ορισμένοι πρόσθετοι δείκτες εντοπισμού της πειρατείας, απευθείας από την Adobe:

Εάν μια προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αλήθεια, είναι πιθανότατα. Ελέγξτε μια αξιόπιστη περιοχή λιανικής πώλησης για να αναζητήσετε την τιμή της αγοράς για το λογισμικό. Εάν υπάρχει έκπτωση πάνω από 20% στο MSRP χωρίς εκπτώσεις Adobe, τότε υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ο πωλητής να είναι:

Εάν το Photoshop κοστίζει εκτός του προϋπολογισμού σας, θα μπορούσε να είναι ότι πραγματικά δεν το χρειάζεστε. Το Photoshop Elements προσφέρει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες του Photoshop, για ένα κλάσμα της τιμής. στην πραγματικότητα Στοιχεία είναι συχνά ο συντάκτης φωτογραφιών της επιλογής σε K-12 Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μια σύγκριση του Photoshop και του Photoshop Elements
Photoshop Review
Επισκόπηση του Photoshop Elements

Αν έχετε φοιτητή ή εκπαιδευτικό στο νοικοκυριό σας, ενδέχεται επίσης να είστε σε θέση να δικαιούστε μειωμένη τιμολόγηση σε ακαδημαϊκές εκδόσεις του Photoshop.

Μπορείτε επίσης να θελήσετε να εξετάσετε το Photo Affinity και το Luminar . Και οι δύο εφαρμογές απεικόνισης Mac μόνο και έχουν τιμές πολύ χαμηλότερες από το Photoshop, αλλά έχουν πολλές δυνατότητες στο Photoshop. Στην πραγματικότητα, το Luminar μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως plug-in του Photoshop.

Επίσης, μην εξαιρείτε τις φωτογραφίες από την Apple και το Google Photos. Και οι δύο προσφέρουν τη δυνατότητα να κάνουν στοιχειώδεις επεξεργασίες ή να εφαρμόζουν εφέ στις φωτογραφίες. και τα δύο είναι δωρεάν.

Μια άλλη ελεύθερη εναλλακτική λύση θα μπορούσε να κάθεται στην τσέπη σας ή στο tablet σας. Η Adobe έχει μερικές εφαρμογές - το Photoshop Fix και το Photoshop Mix που σας επιτρέπουν να κάνετε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα έργα Photoshop σε σας Android ή iOS συσκευή. Έχουν ακόμη και μια δυνατότητα όπου, αν έχετε λογαριασμό Creative Cloud, μπορείτε να στείλετε την εικόνα σας στο Photoshop. Όταν φτάσετε στο σπίτι η εικόνα θα είναι ανοικτή στο Photoshop και σας περιμένει να πάτε στη δουλειά. όχι μόνο ότι η εικόνα θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του Creative Cloud και θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές Creative Cloud.

Τέλος, εδώ είναι συνδέσεις με μερικές από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες για την εξεύρεση νόμιμων συμφωνιών για λογισμικό και πολλά άλλα:

Ενημέρωση από τον Tom Green