Τι είναι Grooveshark;

Σημείωση: Από τον Απρίλιο του 2015, η υπηρεσία Grooveshark διακόπτεται. Έχουμε αφήσει αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς αρχειοθέτησης. Ρίξτε μια ματιά στις πέντε καλύτερες πηγές για τους δωρεάν ραδιοφωνικούς σταθμούς στο διαδίκτυο .

Τι είναι Grooveshark;

Το Grooveshark είναι μια ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης μουσικής που προσφέρει δωρεάν ροή μουσικής, sharable playlists και είδη ραδιοφωνικών σταθμών. Το Grooveshark εγκαινιάστηκε επίσημα το 2007.

Ήταν μια δωρεάν μηχανή αναζήτησης μουσικής που προσφέρει δωρεάν κανάλια streaming media, προσαρμόσιμες λίστες αναπαραγωγής και υπηρεσίες μεταφόρτωσης στους χρήστες της.

Το Grooveshark λειτουργεί σαν ένα online jukebox, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια κατόπιν αιτήματος. Οι οπαδοί του Grooveshark μπορούν να παίρνουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να τα τοποθετούν σε λίστες αναπαραγωγής που μπορούν να τοποθετηθούν (μέσω ενσωματωμένων widgets) οπουδήποτε στον ιστό: blogs, πίνακες μηνυμάτων, ιστότοποι, προφίλ κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Πώς λειτουργεί το Grooveshark

Οι χρήστες του Grooveshark απλώς πληκτρολογούν το όνομα ενός τραγουδιού, καλλιτέχνη ή άλμπουμ στο πλαίσιο αναζήτησης του Grooveshark. Τα αποτελέσματα επιστρέφονται με τα τραγούδια που μπορούν να αναπαραχθούν άμεσα, καθώς και η δυνατότητα προσθήκης αυτών των τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής, η κοινή χρήση με άλλους ή η προσθήκη σε μια σειρά αγαπημένων.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Grooveshark

Τα πιο βολικά χαρακτηριστικά του Grooveshark περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες συνδρομής Grooveshark

Το Grooveshark είναι δωρεάν, ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες συνδρομής που αφαιρούν διαφημίσεις και έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες επιλογές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες συνδρομής Grooveshark, διαβάστε τις ρυθμίσεις συνδρομής Grooveshark.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Grooveshark

Ο τρόπος με τον οποίο ο Grooveshark λειτουργεί είναι αρκετά απλός. Οι χρήστες πληκτρολογούν απλώς το όνομα ενός καλλιτέχνη, άλμπουμ ή τραγούδι στη γραμμή αναζήτησης του Groovebox. Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι απλοποιημένα, με δεκάδες πιθανές αντιστοιχίσεις για κάθε ερώτημα. Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για το "You were always on my mind" επέστρεψε επιλογές από καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, ο Willie Nelson και τα Pet Shop Boys.

Πάνω σε οποιοδήποτε από τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα δείτε τα εξής:

Λίστες αναπαραγωγής Grooveshark

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Grooveshark είναι οι λίστες αναπαραγωγής. Για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής, απλά κάντε κλικ στο σημάδι επιλογής δίπλα σε ένα τραγούδι και επιλέξτε σε ποια λίστα θέλετε να προσθέσετε το τραγούδι.

Αφού δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής, εμφανίζεται στην πλαϊνή γραμμή του Grooveshark για εύκολη πρόσβαση. Κάντε κλικ στη λίστα αναπαραγωγής και θα δείτε πολλές επιλογές αναπαραγωγής: αναπαραγωγή όλων, κοινή χρήση playlist, διαγραφή, μετονομασία κ.λπ.

Grooveshark Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

Το Grooveshark προσφέρει διάφορους ειδικούς σταθμούς, προσβάσιμος κάνοντας κλικ στο "Radio On" ή επιλέγοντας έναν από τους προεπιλεγμένους σταθμούς στην πλευρική γραμμή του Grooveshark. Οι νέοι σταθμοί μπορούν να προστεθούν κάνοντας κλικ στο κουμπί Νέο και έπειτα στην επιλογή Προσθήκη σταθμού. Οι επιλογές σταθμών κυμαίνονται από την εναλλακτική σε κλασική μουσική Trance.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το Grooveshark για να ακούσω μουσική;

Το Grooveshark είναι δωρεάν και προσφέρει κυριολεκτικά εκατομμύρια τραγούδια για να ακούσει, να μοιραστεί και να αγοράσει. Είναι μια εύκολη υπηρεσία για να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε και είναι μια εξαιρετική επιλογή για δωρεάν online μουσική.