Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys WRT160N

Βρείτε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης WRT160N και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για το δρομολογητή Linksys WRT160N είναι admin . Αυτός ο κωδικός πρόσβασης, όπως και οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, κάνει διάκριση πεζών-κεφαλαίων , πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα γράμματα πρέπει να είναι πεζά.

Όταν σας ζητηθεί το όνομα χρήστη WRT160N, αφήστε το πεδίο κενό. Ορισμένοι δρομολογητές Linksys χρησιμοποιούν ένα προεπιλεγμένο όνομα χρήστη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το WRT160N.

Το 192.168.1.1 είναι η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP για το Linksys WRT160N.

Σημείωση: Αν και αυτός ο δρομολογητής έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις υλικού , το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης και η διεύθυνση IP που αναφέρονται παραπάνω είναι τα ίδια για κάθε έκδοση.

Βοήθεια! Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης WRT160N δεν λειτουργεί!

Όταν ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για ένα δρομολογητή δεν λειτουργεί πια, πιθανότατα σημαίνει ότι ο κωδικός πρόσβασης έχει αλλάξει σε κάτι άλλο, πιθανώς κάτι πολύ πιο ασφαλές . Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για το δρομολογητή WRT160N είναι πάρα πολύ εύκολος για καθέναν να υποθέσει, το οποίο πιθανότατα άλλαξε.

Το καλό είναι ότι μπορείτε να επαναφέρετε απλώς τον δρομολογητή στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του για να επαναφέρετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης και να συνδεθείτε με το admin .

Ακολουθεί ο τρόπος επαναφοράς του δρομολογητή Linksys WRT160N:

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος και ενεργοποιημένος.
  2. Γυρίστε το WRT160N γύρω από την πίσω πλευρά του, όπου είναι συνδεδεμένα τα καλώδια.
  3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset για 5-10 δευτερόλεπτα με κάτι μικρό και αιχμηρό όπως ένα συνδετήρα.
  4. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να γίνει πλήρης επαναφορά του δρομολογητή.
  5. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος του δρομολογητή για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε το.
  6. Περιμένετε άλλα 30 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί ξανά το WRT160N και να ολοκληρωθεί η εκκίνηση.
  7. Τώρα που έχει γίνει επαναφορά του δρομολογητή, μπορείτε να συνδεθείτε στη διεύθυνση http://192.168.1.1 χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή .
  8. Θυμηθείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή σε κάτι πιο ασφαλές τώρα που έχει αποκατασταθεί στο admin . Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε έναν δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να βεβαιωθείτε ότι δεν το χάνετε ποτέ.

Σε αυτό το σημείο, μετά την επαναφορά του δρομολογητή WRT160N, θα πρέπει να ξαναγυρίσετε τυχόν προσαρμογές που είχατε πριν από την επαναφορά. Για παράδειγμα, οι ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου, όπως το SSID και ο κωδικός πρόσβασης, θα πρέπει να εισαχθούν ξανά, όπως και οποιοσδήποτε προσαρμοσμένοι διακομιστές DNS κ.λπ.

Βοήθεια! Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον δρομολογητή μου WRT160N!

Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στον δρομολογητή WRT160N στη διεύθυνση http://192.168.1.1 . Εάν δεν μπορείτε, σημαίνει απλώς ότι η διεύθυνση IP άλλαξε σε κάποια στιγμή, αλλά έχετε ξεχάσει ποια είναι η νέα.

Σε αντίθεση με το πώς πρέπει να επαναφέρετε το δρομολογητή αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, απλά πρέπει να κάνετε λίγη εκσκαφή για να καταλάβετε τη διεύθυνση IP WRT160N. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την προεπιλεγμένη πύλη ενός υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή. Αυτή η διεύθυνση IP προεπιλεγμένης πύλης είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως διεύθυνση URL για πρόσβαση στον δρομολογητή.

Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον τρόπο εντοπισμού της προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP Gateway, εάν το χρειάζεστε για τα Windows.

Linksys WRT160N Εγχειρίδιο & amp; Σύνδεσμοι υλικολογισμικού

Όλοι οι πόροι υποστήριξης που διαθέτει ο Linksys στον δρομολογητή WRT160N βρίσκονται στη σελίδα υποστήριξης Linksys WRT160N Wireless-N Broadband Router.

Το εγχειρίδιο χρήσης του WRT160N διατίθεται εδώ . Αυτός είναι ένας άμεσος σύνδεσμος στο αρχείο PDF του εγχειριδίου, οπότε χρειάζεστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για να το ανοίξετε.

Τα άλλα στοιχεία λήψης που προσφέρει το Linksys από αυτό το δρομολογητή βρίσκονται στη σελίδα Downloads Linksys WRT160N.

Σημείωση: Στη σελίδα λήψης υπάρχουν τρία χωριστά τμήματα για κάθε έκδοση υλικού αυτού του δρομολογητή. Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε τη σωστή ενότητα για την έκδοση υλικού του δρομολογητή σας, για να κάνετε λήψη του σωστού λογισμικού.