Οι 8 καλύτερες οθόνες LCD 27 ιντσών που αγοράζονται το 2018

Δείτε τις επιλογές μας για τις κορυφαίες οθόνες 27 ιντσών για κάθε περίπτωση προϋπολογισμού και χρήσης

Οι οθόνες 27 ιντσών αυξάνονται σε δημοτικότητα, χάρη στη μείωση του κόστους και την επιπλέον ανάλυση που μπορούν να παρέχουν σε μικρότερες οθόνες. Με περισσότερους ανθρώπους που χρησιμοποιούν επίσης τους υπολογιστές τους ως κέντρο ψυχαγωγίας τους, οι μεγαλύτερες οθόνες διευκολύνουν τη χρήση τους με πολλούς ανθρώπους που παρακολουθούν. Είτε ψάχνετε για μια οθόνη χαμηλού κόστους, παιχνιδιών, βίντεο ή γραφικών, δείτε ποιες από αυτές θεωρούμε ότι είναι σήμερα οι καλύτερες σε αυτό το μέγεθος.

Θεωρείται ευρέως ως η καλύτερη οθόνη οθόνης 27 ιντσών στην αγορά, η οθόνη 27 ιντσών Dell's Ultrasharp U2715H με οθόνη LED είναι μια φανταστική επιλογή για τους αγοραστές. Διαθέτοντας ανάλυση 27 χιλ. QHD 2560 x 1440 και αναλογία διαστάσεων 16: 9 με εξαιρετικά λεπτή σφεντόνα, η Dell βρίσκεται κάπου στη μέση τιμή, αλλά ξεχωρίζει για την αναλογία τιμής-απόδοσης. Τα ζεύγη οπτικής γωνίας 178/178 μοιρών με πλήρες εύρος ρυθμίσεων κλίσης, περιστροφής, περιστροφής και ύψους προσφέρουν μια "καλύτερη προσαρμογή" για κάθε μεμονωμένο χρήστη. Ζυγίζοντας 10-λίβρες, η Dell προσφέρει επίσης ενσωματωμένη συμβατότητα για τοποθέτηση στον βραχίονα μονής οθόνης της Dell για πρόσθετες επιλογές προβολής. Επιπλέον, η Dell προσφέρει μια τριετή εγγύηση Premium Panel, εξασφαλίζοντας ότι ακόμα και αν ένα pixel σβήσει, θα το αντικαταστήσει δωρεάν.

Για μια οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση στην κορυφαία επιλογή, το Acer R271 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια βασική οθόνη 27 ιντσών που εστιάζει στην απόλυτη αξιοπιστία. Με άλλα λόγια, αν θέλετε κάτι που θα συνεχίσει να εργάζεται πολύ καιρό μετά την τοποθέτησή του, αυτή είναι μια άλλη καλή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Με μέγιστη ανάλυση 1980 x 1080, αυτή η οθόνη IPS είναι ικανή για πλήρη περιεχόμενο HD με χρόνο απόκρισης μόλις τεσσάρων χιλιοστών του δευτερολέπτου και αναλογία αντίθεσης 100 εκατομμυρίων προς 1.

Ο σχεδιασμός είναι κομψός και μινιμαλιστικός, με λεπτή στεφάνη γύρω από τις τρεις πλευρές της οθόνης. Όταν συνδυάζεται με ένα επιπρόσθετο R271, η λεπτή στεφάνη ελαχιστοποιεί το μέγεθος της οθόνης ακίνητης περιουσίας που χάνεται στις ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών. Τα χρώματα είναι ευχάριστα χωρίς να είναι κορεσμένα ή πολύ βαρετά. Η ίδια η οθόνη διαθέτει εξόδους για HDMI, DVI και VGA, καθιστώντας την συμβατή με σχεδόν οποιαδήποτε κάρτα γραφικών μπορεί να έχετε.

Η οθόνη διαθέτει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά για να βελτιώσει την εμπειρία προβολής. Με δυνατότητα κλίσης από -5 έως 15 μοίρες, η οθόνη περιλαμβάνει ένα φίλτρο με μπλε φως, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη πριν από τον ύπνο χωρίς αίσθηση αϋπνίας. Οι λειτουργίες τρεμοπαίζει και οθόνες οθόνης κρατούν την εικόνα ορατή επίσης. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι, η οθόνη καλύπτεται από περιορισμένη εγγύηση εξαρτημάτων και εγγύησης ενός έτους.

Η οθόνη Q2778VQE 27 ιντσών της AOC μπορεί να διατίθεται πολύ κάτω από τον ανταγωνισμό, αλλά η αξία εδώ είναι αδιαμφισβήτητη. Με βάρος 14,9 λιβρών, το AOC προσφέρει ανάλυση 2560 x 1440 και λόγο διαστάσεων 16: 9 που υποστηρίζεται από 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Σε τέσσερις φορές την ανάλυση των 720p, το AOC προσφέρει ουσιαστικά τέσσερα βίντεο HD 720p στην οθόνη ταυτόχρονα, ενώ δείχνει μεγαλύτερη λεπτομέρεια τόσο σε χρώμα όσο και σε καθαρότητα. Ο συνδυασμός επιλογών συνδεσιμότητας περιλαμβάνει HDMI, VGA, DVI-D και DisplayPort, καθώς και μια υποδοχή ακουστικών για υποστήριξη ήχου. Με την υποστήριξη πλήρους κλίσης, ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός του AOC παρέχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία.

Με την ανάλυση Ultra HD 3840 x 2160 και πάνω από οκτώ εκατομμύρια pixels, η οθόνη αφής LED της P2715Q 27 ιντσών 4K της Dell ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πακέτο. Με βάρος 16,7 λιβρών, η Dell προσφέρει περισσότερο από τέσσερις φορές την ανάλυση pixel Full HD και προσφέρει εξαιρετικά λεπτή λεπτομέρεια στην οθόνη, γι 'αυτό οι εργασίες όπως η επεξεργασία φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης θα είναι ευκολότερες και πιο ευχάριστες. Η συμπεριλαμβανόμενη βάση παρέχει δυνατότητα κλίσης προς τα εμπρός ή 21 μοίρες προς τα πίσω, μαζί με περιστρεφόμενη, περιστρεφόμενη και ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων ώστε να προσφέρει σε κάθε μεμονωμένο χρήστη μέγιστη άνεση. Επιπλέον, η Dell προσφέρει συνδεσιμότητα DisplayPort 1.2, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο οθόνες δίπλα-δίπλα, εξαλείφοντας την ανάγκη να εκτελείτε επιπλέον καλώδια στον υπολογιστή. Παρόλο που θα μπορούσε να είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, η Dell προσπάθησε να καταστήσει την οθόνη αυτή φιλική προς το περιβάλλον, καθώς και με την πιστοποίηση των ενεργειακών αστέρων και με τη χρήση ενός πλαισίου από ανακυκλωμένο υλικό άνω του 25%.

Ενώ οι περισσότερες οθόνες που χρησιμοποιούμε και βλέπουμε καθημερινά είναι το προεπιλεγμένο τετράγωνο ή ορθογώνιο, οι επερχόμενες καμπύλες οθόνες προσφέρουν μια εμπειρία που είναι ασύγκριτη. Η καμπύλη 27 ιντσών FHD οθόνης CF591 της Samsung προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία προβολής που δεν συμβαίνει με τίποτα που μπορεί να ταιριάξει με ένα "παλαιότερο" στυλ οθόνης. Με ανάλυση 1920 x 1080, η καμπύλη οθόνης 1800R της Samsung προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα κατά τη διάρκεια της εργασίας και του παιχνιδιού. Επιπλέον, η τεχνολογία Samsung συμπεριέλαβε την τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία παρέχει πιο ομαλές εικόνες ακόμη και σε σκηνές κινηματογράφου ταχείας δράσης, συνδυάζοντας τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό καρέ περιεχομένου για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν προσπάθειες σάρωσης. Προσθέστε στη λίστα χαρακτηριστικών τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία των πέντε watt που προσφέρουν πλήρη, πλούσιο ήχο και θα δείτε ότι η καμπύλη οθόνη της Samsung μπορεί να είναι κάτι που δεν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε σε μια οθόνη.

Η ατυχής αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς περνούν ώρες με ώρες κάθε μέρα μπροστά από τους υπολογιστές μας. Έτσι, με τον ίδιο τρόπο που η επένδυση σε ένα ποιοτικό στρώμα είναι θέμα υγείας, αγοράζει το σωστό όργανο παρακολούθησης. Το ASUS PB277Q είναι κατασκευασμένο για την άνεσή σας. Η ιδιόκτητη τεχνολογία EyeCare Flicker-Free αφαιρεί το τρεμόπαιγμα της οθόνης που σας τεντώνει τα μάτια χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση Smart Dynamic Backlight Adjustment. Η οθόνη διαθέτει επίσης ένα φίλτρο με μπλε φως που προστατεύει τα μάτια σας από το επιβλαβές μπλε φως που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ακόμη και διαταραχές ύπνου. Η εργονομική βάση της μπορεί να γυριστεί, να περιστραφεί και να στρέψει και το ύψος της μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις ρυθμίσεις σας. Συνολικά, τα χαρακτηριστικά αυτά σας επιτρέπουν να εργάζεστε (ή να παίζετε) άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο πίνακας WQHD 2700 x 1.440 διαθέτει 109 pixel ανά ίντσα, παρέχοντας μεγαλύτερη λεπτομέρεια εικόνας και έως 77% περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας σε σχέση με τις τυπικές οθόνες Full HD (1.920 x 1.080). Διαθέτει επίσης γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 75Hz, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για gamers.

Ο ήχος και μια καλή οθόνη είναι συχνά ένας σκληρός συνδυασμός που έχετε σε μια οθόνη υπολογιστή. Δεδομένου ότι οι οθόνες προορίζονται να παράγουν τα καλύτερα οπτικά που είναι δυνατόν από έναν υπολογιστή, οι περισσότεροι κατασκευαστές σκουπίζουν τον ήχο και βασίζονται στους πελάτες που πηγαίνουν με ειδικά ηχεία για να κάνουν τη διαφορά. Ενώ αυτή η ρύθμιση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, όσοι θέλουν να μεγιστοποιήσουν το χώρο γραφείου χρειάζονται τον καλύτερο ενσωματωμένο ήχο που μπορούν να πάρουν. Με άλλα λόγια, χρειάζονται το ASUS Designo MX27UC.

Οι λεπτές, κομψές γραμμές αυτής της οθόνης κρύβουν έξυπνα έναν ειδικά σχεδιασμένο ήχο που παράγει ρυθμό. Δύο ενσωματωμένα ηχεία 3W οδηγούν ήχο από δύο ενισχυτές 5W ειδικά σχεδιασμένους για να δουλεύουν μεταξύ τους. Η ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης SonicMaster της οθόνης προσαρμόζει την έξοδο για να προσφέρει έναν ήχο γεμάτο ήχους που ενισχύει τα οπτικά εφέ που παρέχονται από την οθόνη 4K. Δεδομένου ότι τα ηχεία είναι εκτός δρόμου, μπορείτε να διατηρήσετε μια καθαρή εμφάνιση με τη ρύθμιση του υπολογιστή σας απολαμβάνοντας την πλήρη ηχητική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μια οθόνη επιφάνειας εργασίας.

Από την οπτική πλευρά, ο πίνακας AH-IPS παρέχει πραγματική απόδοση 4K με ανάλυση 3840 x 2160. Η τεχνολογία Eye Care παρέχει ένα φίλτρο με μπλε φως και οπίσθιο φωτισμό χωρίς τρεμόπαιγμα για να μειώσει την κόπωση των ματιών κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης χρήσης. Ο σχεδιασμός του μινιμαλιστικού πλαισίου της οθόνης προσφέρει εμπειρία προβολής 178 μοιρών με αναλογία αντίθεσης 80 εκατομμυρίων προς μία. Για συνδέσεις, υπάρχουν συνδέσεις DisplayPort, HDMI και USB τύπου c για σύνδεση ξεχωριστών φορητών υπολογιστών ή άλλων συσκευών. Σε περίπτωση βλάβης, η θήκη και ο πίνακας καλύπτονται με εγγύηση τριών ετών καθώς και προαιρετική εγγύηση ενός έτους για άλλα εξαρτήματα.

Υπάρχουν οθόνες τυχερών παιχνιδιών και στη συνέχεια υπάρχουν 4K οθόνες τυχερών παιχνιδιών, όπως η οθόνη 27 καναλιών LG 27UD68-P 27 ιντσών UHD IPS με τεχνολογία FreeSync. Διαθέτοντας ανάλυση οθόνης IPS 3840 x 2160 με τεχνολογία split screen, η LG είναι ένα βήμα πιο πάνω από τις περισσότερες οθόνες τυχερών παιχνιδιών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Με την κάλυψη πάνω από 99% του φάσματος sRGB, αυτή η οθόνη διπλώνει επίσης ως μια ξεχωριστή επιλογή για επαγγελματίες φωτογράφους, γραφίστες ή οποιονδήποτε άλλον που μπορεί να επωφεληθεί για αναπαραγωγή χρωμάτων υψηλής ακρίβειας. Η ενσωματωμένη τεχνολογία οθόνης split 2.0 επιτρέπει την αλλαγή μεγέθους και εμφάνιση πολλαπλών παραθύρων ταυτόχρονα με τέσσερις ξεχωριστές επιλογές εικόνας σε εικόνα. Επιπλέον, με την τεχνολογία FreeSync, οι παίκτες θα βρουν απρόσκοπτη και ρευστό κίνημα με την εξάλειψη του σχισίματος και του τραύματος που μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε μια κάρτα γραφικών και τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Προσθέστε εργονομικά χειριστήρια και μαύρο σταθεροποιητή για εξαιρετικές σκούρες λεπτομέρειες σκηνής και η LG είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη οθόνη παρακολούθησης παιχνιδιών 4K διαθέσιμη σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .