Πώς να επαναφέρετε τον IE10 στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του

01 του 06

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE10

(Εικόνα © Scott Orgera).

Αυτό το σεμινάριο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 29 Νοεμβρίου 2012.

Ένα από τα σημαντικότερα θετικά στοιχεία του Internet Explorer 10 είναι το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο. Από τον ορισμό της συμπεριφοράς εκκίνησης στη διαχείριση των διαφόρων στοιχείων ιδιωτικών δεδομένων του , το IE10 παρέχει τη δυνατότητα να τσίμπημα σχεδόν οτιδήποτε. Παρόλο που το βιβλίο "blank blanche" πάνω από τη διαμόρφωση του προγράμματος περιήγησης μπορεί να είναι επωφελές, μπορεί επίσης να αποδειχθεί προβληματικό μερικές φορές ακόμα και για τον πιο προηγμένο χρήστη.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει επιβραδυνθεί σε μια ανίχνευση ή πιστεύετε ότι οι τροποποιήσεις σας μπορεί να έχουν προκαλέσει κάποια άλλα προβλήματα, η επιστροφή του IE10 στην εργοστασιακή του κατάσταση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Ευτυχώς, η Microsoft έχει συμπεριλάβει μια αρκετά απλή μέθοδο για την επαναφορά του προγράμματος περιήγησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE10.

Χρήστες των Windows 8: Σημειώστε ότι αυτό το σεμινάριο είναι για το IE10 σε κατάσταση λειτουργίας Desktop.

02 του 06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

(Εικόνα © Scott Orgera).

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear , επίσης γνωστό ως μενού Ενέργεια ή Εργαλεία, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Επιλογές Internet (περιγράφονται στο παραπάνω παράδειγμα).

03 του 06

Προχωρημένες επιλογές

(Εικόνα © Scott Orgera).

Το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Internet του IE10 θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους , που περιγράφεται στο παραπάνω παράδειγμα.

04 του 06

Επαναφορά ρυθμίσεων IE

(Εικόνα © Scott Orgera).

Θα εμφανιστεί τώρα η καρτέλα " Επιλογές για προχωρημένους ". Προς το κάτω μέρος αυτής της καρτέλας υπάρχει μια ενότητα με την ένδειξη Επαναφορά ρυθμίσεων του Internet Explorer . Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά ... , που βρίσκεται μέσα σε αυτή την ενότητα.

05 του 06

Είσαι σίγουρος...?

(Εικόνα © Scott Orgera).

Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Επαναφορά ρυθμίσεων Internet Explorer , που φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Από προεπιλογή, τα παρακάτω στοιχεία θα επαναρυθμιστούν στην αρχική τους κατάσταση εάν επιλέξετε να συνεχίσετε τη διαδικασία.

Υπάρχουν επίσης και άλλες προσωπικές ρυθμίσεις που δεν επαναφέρονται από προεπιλογή. Για να συμπεριλάβετε αυτές τις ρυθμίσεις στη διαδικασία επαναφοράς, πρέπει πρώτα να τοποθετήσετε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλογή Διαγραφή προσωπικών ρυθμίσεων , που επισημάνθηκε στο παραπάνω παράδειγμα. Αυτά τα στοιχεία έχουν ως εξής.

Τώρα που καταλαβαίνετε ποια στοιχεία θα επανέλθουν στην προεπιλεγμένη τους κατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη, καθώς αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αντιστραφεί. .

06 του 06

Επιβεβαίωση

(Εικόνα © Scott Orgera).

Η διαδικασία επαναφοράς πρέπει τώρα να ολοκληρωθεί, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να επιστρέψετε στο κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αλλαγές έχουν εφαρμοστεί σωστά.