Γιατί τα εικονίδια iPhone σας κουνώντας και πώς να το σταματήσετε

Εάν όλα τα εικονίδια στην οθόνη του iPhone σας κουνάσουν και σκοντάφτουν σαν να κάνουν χορό, μπορεί να φαίνεται ότι κάτι είναι λάθος. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε καμία εφαρμογή όταν αυτό συμβαίνει. Να είστε βέβαιοι: όλα είναι πραγματικά καλά. Το iPhone σας υποτίθεται ότι το κάνει μερικές φορές. Το ερώτημα είναι: γιατί τα εικονίδια σας τινάζουν και πώς τα κάνετε να σταματήσουν;

Τι προκαλεί τα εικονίδια να ταρακουνήσει: Πατήστε και κρατήστε πατημένο

Η κατανόηση του τι προκαλεί τα εικονίδια για να ξεκινήσει η συρρίκνωση στην πρώτη θέση θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλά για το iPhone σας και τις δυνατότητές του.

Είναι πολύ απλό: αγγίζοντας και κρατώντας για μερικά δευτερόλεπτα σε οποιοδήποτε εικονίδιο της εφαρμογής θα ξεκινήσει όλα τα εικονίδια σας κουνώντας. Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από την έκδοση του iOS που εκτελείτε (εφ 'όσον είναι πάνω από το 1.1.3, δηλαδή, αλλά δεν μπορεί κανείς να το διαβάσει αυτό που τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα σχεδόν 10 εκδόσεων ξεπερασμένο, σωστό ?).

Η μόνη περίπτωση κατά την οποία αυτό είναι ελαφρώς διαφορετική είναι αν έχετε ένα iPhone 6S ή 7 series . Αυτά τα μοντέλα έχουν οθόνες 3D αφής που ανταποκρίνονται διαφορετικά ανάλογα με το πόσο σκληρά τους πιέζετε. Σε αυτά, τα εικονίδια αρχίζουν να τρέμουν από ένα πολύ ελαφρύ άγγιγμα και κράτημα. Μια πιο σκληρή πίεση θα ενεργοποιήσει άλλες λειτουργίες.

Γιατί τα εικονίδια του iPhone ανακινείτε: Διαγραφή και αναδιάταξη

Εάν έχετε αναδιατάξει ποτέ τις εφαρμογές στην οθόνη σας ή έχετε διαγράψει μια εφαρμογή από το τηλέφωνό σας, έχετε δει τα εικονίδια σας να τρέχουν πριν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κουνιστικά εικονίδια είναι ένα σημάδι ότι το iPhone βρίσκεται στη λειτουργία που σας επιτρέπει να μετακινήσετε ή να διαγράψετε εφαρμογές (στο iOS 10, μπορείτε ακόμη και να διαγράψετε ορισμένες από τις εφαρμογές που ενσωματώνονται στο iPhone).

Για παράδειγμα, παρατηρήστε το μικρό εικονίδιο X στην επάνω αριστερή γωνία του εικονιδίου εφαρμογής; Αν το χτυπήσετε αυτό, θα διαγράψετε αυτήν την εφαρμογή και τα δεδομένα της από το τηλέφωνό σας (αν το κάνατε μόνο, μην ανησυχείτε · μπορείτε πάντα να κάνετε ξανά λήψη της εφαρμογής από το App Store δωρεάν).

Αντί να πατήσετε το Χ , αν πιέζετε και κρατάτε πατημένο το εικονίδιο, θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε την εφαρμογή γύρω από την αρχική σας οθόνη σε μια νέα τοποθεσία (αποσυνδέστε την θα μετακινήσει την εφαρμογή) ή να δημιουργήσετε ένα φάκελο εφαρμογών (ή να καταργήσετε την εφαρμογή από ένα φάκελο).

Πώς να σταματήσετε τα εικονίδια από την ανακίνηση

Η λήψη των εικονιδίων σας για να σταματήσετε τη μετακίνηση και η επιστροφή του iPhone σας στην κανονική του κατάσταση είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά πατήστε το κουμπί Home στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου σας και όλα θα σταματήσουν να κινούνται. Αν διαγράψατε, μετακινήσατε εφαρμογές ή δημιουργήσατε φακέλους, πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα θα αποθηκευτούν οι αλλαγές που κάνατε.

Τα εικονίδια αναταράσσονται σε άλλες συσκευές Apple, επίσης

Το iPhone δεν είναι η μόνη συσκευή της Apple των οποίων τα εικονίδια κινούνται. Το iPod touch και το iPad λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αφού και οι δύο εκτελούν το iOS, το ίδιο λειτουργικό σύστημα με το iPhone.

Η 4η γενιά της Apple TV έχει το ίδιο χαρακτηριστικό (αν και ένα ελαφρώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα). Επιλέξτε μια εφαρμογή και κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το κύριο κουμπί του τηλεχειριστηρίου για να ξεκινήσετε να κουνάνε όλες τις εφαρμογές της τηλεόρασής σας. Από εκεί, μπορείτε να τις μετακινήσετε, να δημιουργήσετε φακέλους, να τις διαγράψετε και πολλά άλλα.