Τρόπος επίλυσης του Atl100.dll Δεν βρέθηκε ή λείπει σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Atl100.dll

Τα σφάλματα Atl100.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου atl100 DLL .

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα atl100.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και μια αποτυχία υλικού .

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα atl100.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορείτε να δείτε τα λάθη atl100.dll:

Το Atl100.dll δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή το atl100.dll δεν βρέθηκε. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ atl100.dll Το αρχείο atl100.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: atl100.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Το πλαίσιο του λάθους atl100.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν κατά την επίλυση του προβλήματος.

Τα μηνύματα λάθους Atl100.dll ενδέχεται να εμφανιστούν κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν ξεκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των Windows.

Το μήνυμα σφάλματος atl100.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Πώς να καθορίσει τα λάθη Atl100.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε το atl100.dll από μια τοποθεσία "DLL download". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Αν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του atl100.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος atl100.dll.

 1. Κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας MFC της Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 Αναδιανομής και εκτελέστε την. Αυτό θα αντικαταστήσει / αποκαταστήσει το atl100.dll με το πιο πρόσφατο αντίγραφο που παρέχεται από τη Microsoft.
  1. Σας παρέχονται πολλές επιλογές λήψης από τη Microsoft για αυτήν την ενημέρωση, με βάση την έκδοση των Windows που έχετε εγκαταστήσει - x86 (32-bit) ή x64 (64-bit). Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; για βοήθεια αν δεν είστε σίγουροι για το τι να επιλέξετε.
  2. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης είναι σχεδόν πάντα η λύση στα σφάλματα atl100.dll.
 2. Επαναφέρετε το atl100.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου atl100.dll "λείπει" είναι ότι το έχετε διαγράψει εσφαλμένα.
  1. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος atl100.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε το atl100.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
  2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του atl100.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχετε διαγράψει τον εαυτό σας το αρχείο και ότι δούλευε σωστά προτού το κάνατε.
 1. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα atl100.dll ενδέχεται να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό ότι το σφάλμα atl100.dll που βλέπετε σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
 2. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Αν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα atl100.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, μια Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
 3. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που παράγει το σφάλμα atl100.dll. Εάν το σφάλμα atl100.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση αυτού του προγράμματος μπορεί να βοηθήσει.
 4. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Πολλά Service Pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν ορισμένα από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο atl100.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερώσεις.
 5. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχουμε αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιθανότερα εξαρτήματα που μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα atl100.dll καθώς αποτυγχάνουν.
  1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
 1. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν η μεμονωμένη συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείου atl100.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχής, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
 2. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε προβλήματα που σχετίζονται με το atl100.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση των μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου atl100.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
  1. Σημαντικό: Σπανίως συνιστούμε τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχουμε συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως απόπειρα "έσχατης λύσης" πριν το επόμενο καταστροφικό βήμα.
 3. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα atl100.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
  1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να διορθώσετε το σφάλμα atl100.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
 1. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα atl100.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Να είστε βέβαιος να μου πείτε το ακριβές μήνυμα λάθους atl100.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.