Δωρεάν Λογισμικό Δημοσίευσης Desktop για Mac

Το ελεύθερο δεν σημαίνει δεύτερη τιμή. Αυτό το λογισμικό Mac παίρνει την εργασία ολοκληρωμένη.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για το λογισμικό εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών, και πολλές από αυτές, αν και πολύ ισχυρές, έρχονται επίσης με μια έντονη τιμή. Αν ψάχνετε να κάνετε δική σας δουλειά, αλλά δεν θέλετε να πάτε all-in σε ένα ακριβό εμπορικό κομμάτι του λογισμικού, υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες στο Mac δωρεάν.

Σελίδες στο Mac

Οι υπολογιστές Mac κυκλοφορούν με την εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου Οι σελίδες που είναι εγκατεστημένες, αποτελούν μέρος μιας σουίτας λογισμικού για την εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών και την παραγωγικότητα γραφείου από την Apple (Numbers and Keynote είναι το λογιστικό φύλλο της Apple και οι εφαρμογές παρουσίασης, αντίστοιχα).

Πολλά άλλα προγράμματα λογισμικού δωρεάν έκδοσης desktop που είναι διαθέσιμα για Mac είναι βοηθητικά προγράμματα ειδικών εφαρμογών. Είναι ωραία για μια συγκεκριμένη εργασία - όπως για ετικέτες ή επαγγελματικές κάρτες - αλλά μπορεί να μην είναι εργαλεία σχεδίασης σελίδων που καλύπτουν όλες τις πτυχές ενός έργου δημοσίευσης.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά δωρεάν προγράμματα με δυνατότητες πλήρους δημοσίευσης στον υπολογιστή. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Σελίδες

Η εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου των σελίδων της Apple.

Οι σελίδες της Apple , οι οποίες κυκλοφορούν σε όλους τους Mac, είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόγραμμα δημοσίευσης εγγράφων. Εάν χρειάζεστε βασικά επιχειρηματικά έγγραφα, φακέλους και επαγγελματικές κάρτες, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να τα χειριστεί εύκολα.

Οι σελίδες έρχονται με μια επιλογή προτύπων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε από μια κενή σελίδα, να προσθέσετε γραμματοσειρές, να διαμορφώσετε στυλ κειμένου και να προσθέσετε γραφικά και φωτογραφίες για να σχεδιάσετε το έγγραφό σας.

Οι σελίδες εξάγονται σε μορφές PDF και Microsoft Word και εισάγουν έγγραφα του Word.

Scribus

scribus.net

Το Scribus είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα για εκδόσεις επιτραπέζιων υπολογιστών που διατίθεται για διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Mac. Το Scribus προσφέρει υποστήριξη χρωμάτων μοντέλου CMYK , ενσωμάτωση και υποσύνολο γραμματοσειρών, δημιουργία PDF, εισαγωγή / εξαγωγή EPS, βασικά εργαλεία σχεδίασης και άλλα χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου.

Το Scribus λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Adobe InDesign και το QuarkXPress με κορνίζες κειμένου, επιπλέουσες παλέτες, μενού επιλογών και έχει τα χαρακτηριστικά των πακέτων pro, αλλά χωρίς την έντονη τιμή.

Ωστόσο, το Scribus μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν έχετε το χρόνο ή το ενδιαφέρον να αφιερώσετε για να ξεπεράσετε την καμπύλη μάθησης που σχετίζεται με το λογισμικό υψηλού επιπέδου επαγγελματικού επιπέδου. Περισσότερο "

Apache OpenOffice Παραγωγικότητα Suite

Apache OpenOffice Logo

Το OpenOffice προσφέρει ολοκληρωμένα ολοκληρωμένα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικού φύλλου, παρουσίασης, σχεδίασης και βάσης δεδομένων σε μια σουίτα λογισμικού ανοιχτού κώδικα . Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών, θα βρείτε εξαγωγή PDF και SWF (Flash), αυξημένη υποστήριξη μορφής Microsoft Office και πολλές γλώσσες.

Εάν οι ανάγκες σας για δημοσίευση στην επιφάνεια εργασίας είναι βασικές, αλλά θέλετε και μια πλήρη σειρά εργαλείων γραφείου, δοκιμάστε το Apache OpenOffice Productivity Suite. Ωστόσο, για πιο σύνθετες εργασίες εκτύπωσης στον υπολογιστή σας ίσως να είστε καλύτεροι με το Scribus ή έναν από τους τίτλους δημιουργικής εκτύπωσης για Mac. Περισσότερο "

Εκδότης Lite

Εκδότης Lite

Ο εκδότης Lite από την PearlMountain Technology είναι μια δωρεάν εφαρμογή έκδοσης και εκτύπωσης σελίδας για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Διαθέσιμο στο Mac App Store, αυτό το δωρεάν λογισμικό περιλαμβάνει περισσότερα από 45 επαγγελματικά πρότυπα και εκατοντάδες εικόνες clipart και φόντο. Πρόσθετα πρότυπα για φυλλάδια, φυλλάδια, ενημερωτικά δελτία, αφίσες, επαγγελματικές κάρτες, προσκλήσεις και μενού προσφέρονται ως αγορές εντός εφαρμογής σε ένα προσιτό $ 0,99 το καθένα. Περισσότερο "

Inkscape

Στιγμιότυπο οθόνης Inkscape από το Inkscape.org

Ένα δημοφιλές ελεύθερο, ανοιχτού κώδικα σχέδιο διάνυσμα, το Inkscape χρησιμοποιεί τη μορφή αρχείου διανυσματικών γραφικών (SVG). Χρησιμοποιήστε το Inkscape για τη δημιουργία συνθέσεων με κείμενο και γραφικά, όπως επαγγελματικές κάρτες, καλύμματα βιβλίων, φυλλάδια και διαφημίσεις. Το Inkscape είναι παρόμοιο στις δυνατότητες του Adobe Illustrator και του CorelDraw. Αν και είναι ένα γραφικό πρόγραμμα λογισμικού, είναι αρκετά ικανό να χειριστεί κάποιες εργασίες διαμόρφωσης σελίδας.

Περισσότερο "