Πώς να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης των Windows

Προσαρμογή του αγαπημένου σας προγράμματος περιήγησης των Windows

Τα σημερινά προγράμματα περιήγησης είναι ξεκαρδιστικά με συναρπαστικά χαρακτηριστικά που κάνουν την καθημερινή μας εμπειρία στον Ιστό πολύ καλύτερη από αυτή που είχαμε. Καινοτομίες όπως οι καρτέλες, οι επεκτάσεις και η ιδιωτική λειτουργία έχουν προσθέσει μια νέα διάσταση στις προηγούμενες απλές εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης. Μερικά από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Θέλετε να μάθετε πώς να προσαρμόζετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης των Windows; Ελέγξτε αυτά τα βήμα-βήμα tutorials σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της εμφάνισης και της αίσθησης του browser σας καθώς και τον τρόπο βελτίωσης των δυνατοτήτων του.

Προσαρμόστε την όπερα 10 χρησιμοποιώντας τις επιδερμίδες

Εικόνα © Opera Software. Εικόνα © Opera Software

Ο περιηγητής Opera σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή του τροποποιώντας το χρωματικό σχέδιο καθώς και επιλέγοντας από δεκάδες δεκτά που μπορείτε να κατεβάσετε. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς μπορείτε να εντοπίσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν δέρματα καθώς και να αλλάξετε το χρώμα της όπερας.

Related Tutorial: Ενεργοποίηση λειτουργίας πλήρους οθόνης στην Opera 10 Περισσότερα »

Προσαρμόστε τον Firefox 3.6 χρησιμοποιώντας τα Personas

Εικόνα © Mozilla Corporation. Εικόνα © Mozilla Corporation

Τα Personas είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα την εμφάνιση και την αίσθηση του προγράμματος περιήγησης Firefox. Με χιλιάδες πολύχρωμα και δημιουργικά θέματα για να διαλέξετε, τα Personas σάς δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε αμέσως στον Firefox ένα φρέσκο ​​στρώμα χρώματος όσο συχνά θέλετε. Αυτό το σεμινάριο σας διδάσκει τα ins και outs των Personas σε λίγα λεπτά.

Σχετικό φροντιστήριο: Ορίστε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης στον Firefox 3.6

Προσαρμογή του Google Chrome 5 Χρήση θεμάτων

Εικόνα © Google. Εικόνα © Google

Τα θέματα στο Google Chrome μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν την οπτική εμφάνιση του προγράμματος περιήγησής σας, αλλάζοντας τα πάντα από τη γραμμή κύλισης σας στο χρώμα φόντου των καρτελών σας. Το Chrome παρέχει μια πολύ απλή διεπαφή για τον εντοπισμό και την εγκατάσταση νέων θεμάτων. Αυτό το σεμινάριο εξηγεί τον τρόπο χρήσης αυτής της διεπαφής.

Σχετικό φροντιστήριο: Εγκατάσταση επεκτάσεων στο Chrome 5 Περισσότερα »

Προσαρμογή του Safari 5 χρησιμοποιώντας τις επεκτάσεις

Εικόνα © Apple. Εικόνα © Apple

Το Safari 5 της Apple προσφέρει αρκετές επεκτάσεις που μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των οπτικών χαρακτηριστικών της διεπαφής του προγράμματος περιήγησης. Η εύρεση και εγκατάσταση αυτών των επεκτάσεων είναι μια αρκετά απλή διαδικασία και αυτό το σεμινάριο σας δείχνει ακριβώς πώς γίνεται αυτό.

Σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Επαναφορά των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων του Safari 5 Περισσότερα »