Πώς να χρησιμοποιήσετε το App Store της Apple με το iOS 11

Η πραγματική ισχύς του iPhone ξεκλειδώνεται από τα εκατομμύρια των εξαιρετικών εφαρμογών που διατίθενται στο App Store. Αλλά με τόσους πολλούς από αυτούς, η εύρεση εφαρμογών μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση. Ευτυχώς, η Apple έχει δομηθεί στο App Store για να επισημάνει τις μεγάλες εφαρμογές και να σας βοηθήσει να βρείτε εκείνους που κάνουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το App Store στο iOS 11 και πάνω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το App Store δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο iTunes στο Mac. Το App Store εξακολουθεί να είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής App Store που έρχεται εκ των προτέρων σε συσκευές iOS.

01 από 07

Σήμερα Tab

Η αρχική οθόνη της εφαρμογής App Store είναι η καρτέλα Σήμερα. Η καρτέλα Σήμερα προωθεί τις εφαρμογές που επιλέχθηκαν από την Apple για την ποιότητα ή τη συνάφεια τους με τα τρέχοντα γεγονότα (για παράδειγμα, εφαρμογές με συνταγές ευχαριστιών την εβδομάδα της ημέρας των ευχαριστιών). Θα βρείτε επίσης το Παιχνίδι της Ημέρας και της Εφαρμογής της Ημέρας σε αυτή την οθόνη. Και οι δύο εφαρμογές επιλέγονται από την Apple και ενημερώνονται καθημερινά, παρόλο που μπορείτε να δείτε παλιότερες επιλογές με κύλιση προς τα κάτω.

Αγγίξτε οποιαδήποτε από τις εμφανιζόμενες εφαρμογές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές. Η ημερήσια λίστα είναι μια μικρότερη συλλογή εφαρμογών σε ένα θέμα, όπως εφαρμογές βίντεο ροής ή εφαρμογές φωτογραφιών.

02 του 07

Παιχνίδια & Καρτέλες εφαρμογών

Η εφαρμογή App Store διευκολύνει την εύρεση των εφαρμογών που αναζητάτε με δύο τρόπους: αναζήτηση ή περιήγηση.

Αναζήτηση εφαρμογών

Για να αναζητήσετε μια εφαρμογή:

  1. Αγγίξτε την καρτέλα Αναζήτηση .
  2. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τον τύπο της εφαρμογής που αναζητάτε (διαλογισμός, φωτογραφία ή παρακολούθηση δαπανών, για παράδειγμα).
  3. Καθώς πληκτρολογείτε, εμφανίζονται τα προτεινόμενα αποτελέσματα. Αν ταιριάζει με αυτό που ψάχνετε, πατήστε το.
  4. Διαφορετικά, ολοκληρώστε την πληκτρολόγηση και πατήστε Αναζήτηση στο πληκτρολόγιο.

Περιήγηση σε εφαρμογές

Εάν προτιμάτε να ανακαλύψετε νέες εφαρμογές μόνοι σας, η περιήγηση στο App Store είναι για εσάς. Να κάνω αυτό:

  1. Πατήστε την καρτέλα Παιχνίδια ή Εφαρμογές .
  2. Και οι δύο καρτέλες έχουν εναλλασσόμενα τμήματα απλών, επισημασμένων εφαρμογών και λίστας σχετικών εφαρμογών.
  3. Σύρετε προς τα επάνω και κάτω για να περιηγηθείτε στις εφαρμογές. Σύρετε προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να δείτε σύνολα σχετικών εφαρμογών.
  4. Σύρετε στο κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε κατηγορίες για κάθε ενότητα. Αγγίξτε την επιλογή Εμφάνιση όλων για να δείτε όλες τις κατηγορίες.
  5. Πατήστε μια κατηγορία και θα εμφανιστούν οι εφαρμογές σε παρόμοια διάταξη, αλλά όλα μέσα από την ίδια κατηγορία.

03 του 07

Οθόνη λεπτομερειών εφαρμογών

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μια εφαρμογή, αγγίξτε το. Η οθόνη λεπτομερειών εφαρμογής περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, όπως:

04 του 07

Αγορά και λήψη εφαρμογών

Αφού βρείτε μια εφαρμογή που θέλετε να κάνετε λήψη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε το κουμπί Λήψη ή Τιμή. Αυτό μπορεί να γίνει από τη σελίδα λεπτομερειών εφαρμογής, τα αποτελέσματα αναζήτησης, τις καρτέλες Παιχνίδια ή App και πολλά άλλα.
  2. Όταν το κάνετε αυτό, μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να επιτρέψετε τη λήψη / αγορά. Η εξουσιοδότηση παρέχεται με την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασής σας, του αναγνωριστικού επαφής ή του αναγνωριστικού προσώπου .
  3. Εμφανίζεται ένα μενού από το κάτω μέρος της οθόνης με πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και ένα κουμπί Ακύρωση .
  4. Για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Side.

05 του 07

Καρτέλα ενημερώσεων

Οι προγραμματιστές απελευθερώνουν ενημερώσεις σε εφαρμογές όταν υπάρχουν νέες λειτουργίες, διορθώσεις σφαλμάτων και προσθήκη συμβατότητας για νέες εκδόσεις του iOS . Αφού έχετε εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να τις ενημερώσετε.

Για να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή App Store για να την ανοίξετε.
  2. Πατήστε την καρτέλα Ενημερώσεις .
  3. Ελέγξτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις (ανανεώστε τη σελίδα πατώντας προς τα κάτω).
  4. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενημέρωση, πατήστε Περισσότερα .
  5. Για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση, πατήστε Ενημέρωση .

Αν προτιμάτε να μην ενημερώνετε τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να κάνει αυτόματη λήψη και εγκατάσταση των εφαρμογών όποτε κυκλοφορούν. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Αγγίξτε το iTunes & App Store .
  3. Στην ενότητα Αυτόματες λήψεις , μετακινήστε το ρυθμιστικό Ενημερώσεις στο πράσινο / πράσινο.

06 του 07

Επεκτείνετε τις εφαρμογές

Ακόμα κι αν διαγράψετε μια εφαρμογή από το τηλέφωνό σας, μπορείτε να κάνετε ξανά τη φόρτωση δωρεάν. Αυτό συμβαίνει επειδή μόλις κατεβάσετε μια εφαρμογή, προστίθεται και στον λογαριασμό iCloud σας. Η μόνη φορά που δεν θα μπορείτε να ξαναφορτώσετε μια εφαρμογή είναι εάν δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store.

Για να κάνετε ξανά λήψη μιας εφαρμογής:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή App Store .
  2. Πατήστε Ενημερώσεις .
  3. Πατήστε το εικονίδιο του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία (μπορεί να είναι μια φωτογραφία, αν έχετε προσθέσει ένα στο Apple ID ).
  4. Πατήστε Αγορά .
  5. Η λίστα εφαρμογών είναι προεπιλεγμένη σε όλες τις εφαρμογές, αλλά μπορείτε επίσης να πατήσετε Όχι σε αυτό το iPhone μόνο για να δείτε τις εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί.
  6. Αγγίξτε το κουμπί λήψης (το σύννεφο με το κάτω βέλος σε αυτό).

07 του 07

Συμβουλές και κόλπα App Store

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε εφαρμογές εκτός του App Store. πιστωτική εικόνα: Stuart Kinlough / Ikon Images / Getty Images

Οι συμβουλές που εμφανίζονται εδώ γρατζουνίζουν μόνο την επιφάνεια του App Store. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα - είτε προχωρημένες συμβουλές είτε πώς να διορθώσετε προβλήματα όταν προκύπτουν - δείτε αυτά τα άρθρα: