Κατάργηση εγγραφής από πολλές λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Unroll.Me

Ξεχάστε την κατάργηση της εγγραφής από κάθε ενημερωτικό δελτίο ένα προς ένα

Εάν είστε κάτι σαν το επόμενο άτομο που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά μηνύματα τακτικά, ίσως συχνά ανακαλύπτετε τον τρόπο με τον οποίο στον κόσμο καταλήξατε σε πολλές λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα ή άλλο σημείο.

Λαμβάνοντας το επιπλέον χρόνο για να βρείτε το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής σε κάθε μία από αυτές μπορεί να είναι χρονοβόρες και απογοητευτικές, αλλά το Unroll.Me είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει. Από ανεπιθύμητα μηνύματα spam στα ενημερωτικά δελτία για πράγματα που δεν θυμάστε καν να εγγραφείτε, σίγουρα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Unroll.Me περιοδικά για να βοηθήσετε να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας.

Τι είναι Unroll.Me;

Unroll.Me είναι ένα εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας βοηθά να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας , επιτρέποντάς σας να καταργήσετε την εγγραφή ή / και να συνδυάσετε αυτά που θέλετε να διατηρήσετε μαζί σε ένα email "καθημερινής συλλογής". Το εργαλείο αποκτά πρόσβαση στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάνει τα πάντα με λίγα μόνο κλικ. Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Αυτόματη κατάργηση της εγγραφής: Με το Unroll.Me, δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ στο κουμπί διαγραφής και στη συνέχεια σε ένα άλλο κουμπί επιβεβαίωσης σε μια ιστοσελίδα όταν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας για μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Unroll.Me θα απαριθμήσει όλες τις συνδρομές σας για να μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί "X" δίπλα στις λίστες από τις οποίες θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας. Unroll.me κάνει όλη τη διαγραφή για εσάς.

Η λίστα σας δεν έχει εγγραφεί : Όταν αποσυνδεθείτε από μια λίστα, θα εμφανιστεί στην ενότητα "Κατάργηση εγγραφής" σε περίπτωση που θέλετε να την προσθέσετε στη συλλογή σας ή να την επαναφέρετε στα εισερχόμενά σας αργότερα.

Η ημερήσια συλλογή σας: Η ημερήσια συλλογή είναι σαν ένα digest γράμμα που συνδυάζει όλες τις συνδρομές λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διατηρήσετε και σας τις παραδίδει σε μια προκαθορισμένη ώρα της ημέρας . Αυτό είναι ιδανικό για την οργάνωση των εισερχομένων σας, αφού όλες οι συνδρομές που σας αρέσουν (αλλά όχι αρκετές για να τις λάβετε στα εισερχόμενά σας) παραδίδονται σε σας σε ένα βολικό μέρος.

Τι συμβαίνει με τα εισερχόμενά σας: Μπορείτε να καθορίσετε ποιες συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε να αποσταλούν στα εισερχόμενά σας, αν δεν ανήκουν στη συλλογή μαζί με όλα τα άλλα.

Οι νεότερες συνδρομές σας: Παρακάτω βρίσκονται όλες οι τρέχουσες μη διαχειριζόμενες συνδρομές σας. Αντί να τα αφήσετε εκεί, εξετάστε το ενδεχόμενο να καταργήσετε την εγγραφή από τα ασήμαντα, προσθέτοντας τα σημαντικά στη συλλογή σας και τοποθετώντας τα πραγματικά σημαντικά στα εισερχόμενά σας.

Το αρχείο συλλογής: Μπορείτε να επιστρέψετε εγκαίρως χρησιμοποιώντας το αρχείο σας για να επανεξετάσετε την ημερήσια συλλογή σας από τις προηγούμενες ημέρες. Χρήσιμο αν θέλετε να επιστρέψετε σε μια συγκεκριμένη συλλογή ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Είναι Unroll.Me για όλους;

Οχι ακριβώς. Εάν λαμβάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , αλλά όλα αυτά τα μηνύματα προέρχονται από πραγματικούς ανθρώπους που πρέπει να απαντήσετε και όχι από λίστες αλληλογραφίας, τότε το Unroll.Me πιθανότατα δεν θα σας βοηθήσει τόσο πολύ (εκτός εάν σκοπεύουν να προσθέσουν άλλες λειτουργίες διαχείρισης email στο μέλλον, το οποίο είναι πολύ πιθανό).

Το εργαλείο λειτουργεί επίσης μόνο με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς και δωρεάν πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε αν χρησιμοποιείτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εταιρείας, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Το Unroll.Me λειτουργεί αυτήν την περίοδο με το Outlook, το Hotmail, το MSN, το Windows Live, το Gmail , το Google Apps, το Yahoo Mail, το AOL Mail και το iCloud.

Ξεκινώντας με το Unroll.Me

Unroll.Me είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσετε, αν και μπορεί να σας ζητηθεί να προωθήσετε την υπηρεσία μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης κάποια στιγμή μετά τη διαχείριση πολλών συνδρομών. Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα χρειαστεί να δώσετε το δικαίωμα Unroll.Me να συνδεθεί στο λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την επίσημη εφαρμογή Unroll.Me iOS ή Android για να διαχειριστείτε τις συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε με το εργαλείο στον ιστό στο κινητό επίσης, σε μια καθαρή και εύκολη στη χρήση διάταξη.

Pro Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Rollup!

Ήταν αρχικά προσελκύστηκε να δοκιμάσετε το εργαλείο, επειδή χρειάζονταν έναν ταχύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο για να καταργήσετε την εγγραφή σας από πάνω από εκατό λίστες. Η συλλογή ήταν κάτι που δεν άρχισα να χρησιμοποιώ αργότερα.

Δεν είναι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να αξίζει να εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας, αλλά δεν χρειάζεται να αποσυνδεθούν όλα από τα δύο, και αυτό ακριβώς καθιστά τη συλλογή τόσο χρήσιμη. Εκτός από το να λαμβάνετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η συλλογή σας εμφανίζεται επίσης ως φάκελος στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να τον ελέγχετε όποτε θέλετε, διατηρώντας παράλληλα τα εισερχόμενά σας καθαρά και τακτοποιημένα!