Τι είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Homer Simpson;

Φτάστε στον Όμηρο στη διεύθυνση του AOL. Μην περιμένετε μια απάντηση

Οι εικονικοί κίτρινοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων από το The Simpsons αντανακλούσαν - και αντανακλούσαν - όλες τις πτυχές της σύγχρονης και ποπ κουλτούρας. Αυτό περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φυσικά. Σε ένα σημείο της 14ης σεζόν, ο Όμηρος Σίμπσον αποκάλυψε τη διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Homer Simpson είναι chunkylover53@aol.com.

Μπορώ να στείλω email στον Όμηρο;

Το όνομα οθόνης AOL chunkylover53 και η σχετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chunkylover53@aol.com υπάρχουν. Καταγράφηκαν από τον Matt Selman, ένας από τους συγγραφείς "The Simpsons", το 2003.

Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση chunkylover53@aol.com. Πολλοί άλλοι το έχουν κάνει πριν από σας. Ωστόσο, είναι απίθανο να λάβετε απάντηση.

Ο Matt Selman δεν έχει παραιτηθεί εντελώς από τον έλεγχο του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στο παρελθόν, προσπάθησε να απαντήσει στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως Όμηρος. Ωστόσο, με εκατοντάδες μηνύματα που φθάνουν κάθε μέρα, η απάντηση σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει καταστεί αδύνατη. Φημολογείται ότι εξακολουθεί να αποκρίνεται στο περιστασιακό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με "D'oh!"

Πού είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Homer Simpson;

Σε ένα επεισόδιο με τίτλο "Ο μπαμπάς που γνώριζε πολύ λίγο", ο Όμηρος προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να μάθει περισσότερα για την κόρη του Lisa. Αυτός αποκαλύπτει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του μόνος του στο επεισόδιο. Το επεισόδιο ήταν μέρος της 14ης σεζόν της εκπομπής και προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2003.

Είναι ο Chunkylover53 συνδεδεμένος με κακόβουλο λογισμικό και ιούς;

Το Chunkylover53 και το chunkylover53@aol.com έκαναν σε πολλά βιβλία διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λίστα φίλων άμεσων μηνυμάτων. Το 2008, αυτό προσέλκυσε συγγραφείς malware . Στο παρελθόν, προσποιούσαν ότι ήταν Chunkylover53 και προσπάθησαν να σας κατευθύνουν σε κακόβουλα downloads.

Παρόλο που το πρόβλημα αυτό δεν ήταν ευρέως διαδεδομένο, είναι καλύτερα να γνωρίζετε και να είστε προσεκτικοί. ειδικά με οτιδήποτε προέρχεται από κάποιον που προσποιείται ότι είναι Chunkylover53.