Εύκολοι τρόποι τροποποίησης του Clip Art

Κάνετε τις εικόνες απόθεμα να εργάζονται για σας

Το Clipart έρχεται πολύ μακριά από το γεγονός ότι οι καλλιτεχνικοί καλλιτέχνες έπρεπε να το κόψουν από τους γιγαντιαίους καταλόγους με ψαλίδι και να το προσθέσουν στις μηχανικές τους διατάξεις με κερί. Σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού γραφικών έρχεται με μια ισχυρή βιβλιοθήκη clip art και οι εικόνες στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε το clip art με διάφορους εύκολους τρόπους.

Το Clipart μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο λογισμικό που συνοδεύει ή να αντιγραφεί και να επικολληθεί σε άλλο πρόγραμμα. Όταν κάνετε αλλαγές στα clip art, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια μορφή είναι, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό πρόγραμμα λογισμικού για να κάνετε τις αλλαγές. Το clip art έρχεται σε μορφές διάνυσμα και raster (bitmap) . Μπορείτε να επεξεργαστείτε την τέχνη του φορέα στο Adobe Illustrator ή άλλο πρόγραμμα λογισμικού φορέα και να επεξεργαστείτε τέχνη μορφής ράστερ στο Photoshop ή σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων.

01 του 06

Αναποδογύρισέ το

Τραβήξτε το γύρω και όλα είναι καινούργια. Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Ένα άλλο τέλειο κομμάτι clip art που αντιμετωπίζει τη λάθος κατεύθυνση μπορεί να χρειαστεί τίποτα περισσότερο από ένα flip. Αυτό είναι εύκολο να γίνει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα λογισμικού γραφικών. Απλά προσέξτε να αναστρέψετε εικόνες που περιέχουν κείμενο ή οτιδήποτε άλλο δίνει το κτύπημα.

02 του 06

Αλλάξτε το μέγεθος

Αλλαγή μεγέθους προσεκτικά. Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Οι εικόνες σπάνια έρχονται με το σωστό μέγεθος για να ταιριάζουν στις ανάγκες όλων. Ωστόσο, η αλλαγή μεγέθους clip art δεν είναι δύσκολη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να μεγεθύνετε την τέχνη στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε.

Η διδασκαλία της τέχνης μπορεί να διευρυνθεί απείρως χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα της τέχνης, αλλά η ραστεροποιημένη τέχνη θα δείξει τα εικονοστοιχεία της, αν τα μεγεθύνετε πολύ.

03 του 06

Περιστροφή, τέντωμα, σμίκρυνση ή παραμόρφωση

Διαστρεβλώστε την εικόνα. Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Το clip art μπορεί να περιστραφεί προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά με τον ακριβή προσανατολισμό που απαιτείται στη διάταξη σας.

Ενώ περιστρέφεται διατηρεί τις αρχικές διαστάσεις ενός κομμάτι clip art, το τέντωμα και η κλίση αλλάζουν την εμφάνισή του. Δημιουργήστε ειδικά εφέ με εργαλεία τεντώματος, κλίσης, παραμόρφωσης, στημόνισης ή προοπτικής.

04 του 06

Πετάξτε το

Κόψτε αυτό που δεν χρειάζεστε. Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το κομμάτι του clip art. Περικοπή των εξαρτημάτων που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε. Η περικοπή μπορεί να βοηθήσει να εστιάσετε σε σημαντικά τμήματα της εικόνας, να την απλοποιήσετε ή να αλλάξετε το νόημά της.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το clip art και να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια της εικόνας. Αυτό γίνεται ευκολότερα με εικόνες φορέα, αλλά με προσεκτική χρήση των εργαλείων επιλογής και περικοπής, μπορείτε να κάνετε πολύπλοκες προσαρμογές σε εικόνες bitmap.

05 του 06

Χρωματίζοντας την κλίμακα της γκρίζας κλίμακας και την αντιπαράθεση

Το χρώμα είναι υπερτιμημένο! Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Κάποιες φορές, το χρώμα ενός κομμάτι clip art είναι καλύτερο από τη χρήση ενός χρώματος που είναι ήδη έγχρωμο. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο τα σωστά χρώματα στα σωστά μέρη για να ταιριάξετε τους σκοπούς σας.

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε με άχρωμα γραφικά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές χρώματος τόσο στο διανυσματικό όσο και στο clip art, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό.

Μερικές φορές το χρώμα δεν είναι μια επιλογή για ένα σχέδιο, αλλά το καλύτερο κομμάτι clip art είναι σε χρώμα. Η μετατροπή μιας εικόνας σε bitmap κλίμακας του γκρι καθιστά τα χρώματα σε αποχρώσεις του γκρι και αυξάνει τη χρησιμότητα οποιασδήποτε συλλογής clip art. Περισσότερο "

06 του 06

Συνδυάστε στοιχεία Clip Art

Δύο μπορεί να είναι καλύτερα από ένα. Εικόνα από τον Jacci Howard Bear

Εάν δύο κομμάτια clip art δεν είναι αρκετά σωστά, ίσως να τα βάζουν μαζί θα λειτουργήσει. Δημιουργήστε μια νέα εικόνα συνδυάζοντας πολλά κομμάτια clip art ή διαγράφοντας τμήματα από κάθε ένα και συνδυάζοντας τα υπόλοιπα στοιχεία.