Αναθεώρηση βιντεοπροβολέα Optoma HD28DSE - Μέρος 2 - Φωτογραφίες

01 από 09

Optoma HD28DSE Προβολέας DLP με DarbeeVision - Φωτογραφίες προϊόντων

Πακέτο βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ως συνοδευτικό κομμάτι για την αναθεώρηση του βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP , παρουσιάζω μια προσεκτική φωτογραφία για τα φυσικά χαρακτηριστικά, το μενού επί της οθόνης και άλλα που δεν περιλαμβάνονται στην κύρια ανασκόπηση.

Για να ξεκινήσετε, ο βιντεοπροβολέας DLP Optoma HD28DSE διαθέτει ανάλυση 1080p (τόσο σε 2D όσο και σε 3D), καθώς και την επεξεργασία βίντεο Darbee Visual Presence.

Στην πρώτη φωτογραφία, που φαίνεται παραπάνω, βλέπετε τι έρχεται στο πακέτο προβολέα.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά, μετακινώντας δεξιά, είναι ένα CD-ROM (παρέχει πλήρες οδηγό χρήσης), αφαιρούμενο καλώδιο τροφοδοσίας, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και Πληροφορίες εγγύησης /

Στο κέντρο υπάρχει μερική ματιά στον προβολέα, όπως φαίνεται από μπροστά, με το κάλυμμα του φακού ενεργοποιημένο.

Μετακινώντας προς τα κάτω αριστερά παρέχεται ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο θα δούμε σε πιο κοντινή προβολή αργότερα σε αυτήν την αναφορά φωτογραφίας.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Πρόσοψη

Μπροστινή όψη του βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ υπάρχει μια κοντινή φωτογραφία της πρόσοψης του βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP.

Στην αριστερή πλευρά υπάρχει ο εξαερισμός (αποβάλλει ζεστό αέρα από τον προβολέα), πίσω από τον οποίο είναι ο ανεμιστήρας και η διάταξη του λαμπτήρα. Στο κέντρο στο κάτω μέρος βρίσκεται το κουμπί ρύθμισης κλίσης και το πόδι που ανεβάζει και χαμηλώνει το μπροστινό μέρος του προβολέα για διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους οθόνης. Υπάρχουν δύο επιπλέον πόδια ρύθμισης ύψους που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πίσω μέρους του προβολέα (δεν φαίνεται).

Επόμενος είναι ο φακός, ο οποίος εμφανίζεται ακάλυπτος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τις επιδόσεις του φακού, ανατρέξτε στην αναθεώρηση Optoma HD28DSE .

Επίσης, πάνω και πίσω από το φακό, βρίσκονται τα χειριστήρια εστίασης / μεγέθυνσης που βρίσκονται σε μια θήκη. Υπάρχουν επίσης κουμπιά λειτουργιών επί του σκάφους στο πίσω μέρος του προβολέα (δεν είναι εστιασμένη σε αυτή τη φωτογραφία). Αυτά θα εμφανιστούν λεπτομερέστερα αργότερα σε αυτό το προφίλ φωτογραφιών.

Τέλος, μετακινώντας το δεξί μέρος του φακού είναι ένας αισθητήρας τηλεχειρισμού (μικρός κύκλος μαύρου χρώματος).

Τέλος, στα δεξιά, κρυμμένο πίσω από το "σχάρα" είναι όπου βρίσκεται το ενσωματωμένο ηχείο.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Έλεγχοι εστίασης και ζουμ

Ο Έλεγχος εστίασης και ελέγχου ζουμ στον προβολέα βίντεο DLP Optoma HD28DSE DLP. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φανερωμένο σε αυτή τη σελίδα είναι η κοντινή όψη Έλεγχος εστίασης και μεγέθυνσης του Optoma HD28DSE, το οποίο τοποθετείται ως μέρος του συγκροτήματος φακού.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Έλεγχοι επί του σκάφους

Τα ενσωματωμένα χειριστήρια που παρέχονται στον βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι εικόνες που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα είναι τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για το Optoma HD28DSE. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου αναπαράγονται επίσης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σε αυτή την συλλογή.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά του "κουδουνιού" είναι το κουμπί πρόσβασης στο μενού. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές ρύθμισης των προβολέων.

Μετακίνηση στο κάτω μέρος του "δακτυλίου" είναι το κουμπί Power / Standby On / Off και ακριβώς κάτω από αυτό είναι οι 3 ενδεικτικές λυχνίες LED: Λυχνία, Ενεργοποίηση / Standby, Θερμοκρασία Οι ενδείξεις αυτές εμφανίζουν την κατάσταση λειτουργίας του προβολέα.

Όταν ο προβολέας είναι ενεργοποιημένος, η ένδειξη τροφοδοσίας αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα και στη συνέχεια θα παραμείνει πράσινο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Όταν αυτή η ένδειξη εμφανίζεται συνεχώς πορτοκαλί, ο προβολέας είναι σε κατάσταση αναμονής, αλλά αν αναβοσβήνει πράσινο, ο προβολέας βρίσκεται σε λειτουργία ψύξης.

Η ένδειξη Temp δεν πρέπει να ανάβει όταν ο προβολέας είναι σε λειτουργία. Αν ανάβει (κόκκινο) τότε ο προβολέας είναι πολύ ζεστός και θα πρέπει να απενεργοποιηθεί.

Ομοίως, η ενδεικτική λυχνία Lamp θα πρέπει επίσης να είναι απενεργοποιημένη κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, εάν υπάρχει πρόβλημα με τη λυχνία, αυτή η ένδειξη θα αναβοσβήνει με πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα.

Στη συνέχεια, μετακινώντας πίσω στο "δακτύλιο", στη δεξιά πλευρά είναι το κουμπί Βοήθεια (?). Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα μενού αντιμετώπισης προβλημάτων εάν χρειαστεί.

Μετακινώντας στο εσωτερικό του "δακτυλίου", στα αριστερά βρίσκεται το κουμπί επιλογής πηγής, στο επάνω και στο κάτω μέρος βρίσκεται το πλήκτρο Correction Keystone , στα δεξιά είναι το κουμπί Re-Sync (συγχρονίζει αυτόματα τον προβολέα στην πηγή εισόδου).

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι τα πλήκτρα με την ένδειξη Πηγή, Επανασύνδεση και Τα κουμπιά Διόρθωσης Keystone κάνουν επίσης διπλή λειτουργία ως κουμπιά πλοήγησης μενού (όταν πιέζεται το κουμπί Μενού).

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνετε ότι όλα τα κουμπιά που είναι διαθέσιμα στον προβολέα είναι επίσης προσβάσιμα μέσω του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου. Ωστόσο, ο διαθέσιμος έλεγχος στον προβολέα είναι μια πρόσθετη ευκολία - δηλαδή, εκτός εάν ο προβολέας έχει τοποθετηθεί στην οροφή.

Για μια ματιά στις συνδέσεις που παρέχονται στο Optoma HD28DSE, οι οποίες βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του προβολέα (όταν κοιτάτε από μπροστά), προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

05 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Πλευρική όψη με συνδέσεις

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Πλευρική όψη με συνδέσεις. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στον πλαϊνό πίνακα σύνδεσης του Optoma HD28DSE, ο οποίος δείχνει τις παρεχόμενες συνδέσεις.

Ξεκινώντας από το κάτω αριστερά, εισάγεται η γραμμή ασφαλείας.

Στο κέντρο του πίνακα είναι η κύρια σύνδεση.

Ξεκινώντας από την κορυφή είναι η είσοδος 3D Sync. Εδώ συνδέετε τον προαιρετικό πομπό 3D που στέλνει σήματα σε συμβατά γυαλιά 3D Active Shutter

Ακριβώς κάτω από τη σύνδεση 3D Synch / Emitter υπάρχει έξοδος σκανδάλης 12 volt. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση άλλων συμβατών συσκευών, όπως η ηλεκτρική ρύθμιση ή η μείωση της οθόνης.

Η μετάβαση προς τα κάτω είναι η θύρα τροφοδοσίας USB . Όπως υποδηλώνει η ετικέτα της, αυτή η θύρα παρέχεται για τη φόρτιση φορητών συσκευών USB και δεν προορίζεται για πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου ή βίντεο από μονάδες Flash ή άλλες συσκευές USB που μπορούν να συνδεθούν μέσω μέσων.

Προχωρώντας στο κάτω μέρος αυτής της πρώτης κάθετης σειράς, είναι μια αναλογική έξοδος ήχου (3,5mm) που επιτρέπει την είσοδο του εισερχόμενου ήχου από τις εισόδους HDMI σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου.

Προχωρώντας στη δεύτερη κατακόρυφη σειρά υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI . Αυτά επιτρέπουν τη σύνδεση εξαρτημάτων πηγής HDMI ή DVI (όπως καλώδιο HD ή δορυφορικό κιβώτιο HD, DVD, Blu-ray ή HD-DVD Player). Οι πηγές με έξοδο DVI μπορούν να συνδεθούν με είσοδο HDMI του Optoma HD28DSE Home HD28DSE μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI.

Επίσης, είναι σημαντικό να μην είναι δυνατή η σύνδεση HDMI 1 με δυνατότητα MHL . Αυτό επιτρέπει απευθείας σύνδεση σε συμβατά smartphones και tablet για πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο πολυμέσων.

μεταξύ των δύο συνδέσεων HDMI είναι μια σύνδεση mini-USB. Αυτό παρέχεται μόνο για την εγκατάσταση ενημερώσεων υλικολογισμικού - δεν χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε περιεχόμενο από συσκευές plug-in USB.

Τέλος, στην άκρη δεξιά βρίσκεται η υποδοχή εναλλασσόμενου ρεύματος, όπου συνδέετε το παρεχόμενο αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι σημαντικό να επισημάνετε ότι το Optoma HD28DSE δεν παρέχει συνδέσεις εισόδου βίντεο , S-Video , Composite , VGA Component (Κόκκινο, Πράσινο και Μπλε) . Με άλλα λόγια, μόνο συσκευές πηγής HDMI μπορούν να συνδεθούν στο HD28DSE.

Για μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το Optoma HD28DSE, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Τηλεχειριστήριο

Μια φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου που παρέχεται για τον βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο τηλεχειριστήριο του Optoma HD28DSE.

Αυτό το απομακρυσμένο μέσο είναι μέσου μεγέθους και ταιριάζει άνετα σε ένα χέρι μεσαίου μεγέθους. Επίσης, το τηλεχειριστήριο διαθέτει λειτουργία οπίσθιου φωτισμού, η οποία επιτρέπει εύκολη χρήση σε σκοτεινό χώρο.

Στο επάνω αριστερό μέρος βρίσκεται το κουμπί λειτουργίας, ενώ στην επάνω δεξιά πλευρά βρίσκεται το κουμπί Απενεργοποίηση.

Προχωρώντας στην επόμενη σειρά είναι κουμπιά με τον τίτλο Χρήστης 1, Χρήστης 2 και Χρήστης 3. Αυτά τα κουμπιά παρέχονται έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προρυθμίσεις προσαρμοσμένης εικόνας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προτιμήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις κατά την παρακολούθηση ενός δίσκου Blu-ray, και στη συνέχεια κατά την αναπαραγωγή ενός βιντεοπαιχνιδιού.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια σειρά από εννέα κουμπιά: Φωτεινότητα, Αντίθεση, Λειτουργία Εμφάνισης (Προκαθορισμένη Φωτεινότητα, Αντίθεση και Ρύθμιση Χρώματος), Διόρθωση Keystone , Αναλογία Όψεων (16: 9, 4: / απενεργοποίηση), Σίγαση, Δυναμική μαύρη, Χρονοδιακόπτης ύπνου.

Προχωρώντας προς τα κάτω στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου είναι το πλήκτρο Volume, Source και Re-Sync που διπλώνουν επίσης ως κουμπιά πλοήγησης μενού όταν πιέσετε το κουμπί Μενού.

Τέλος, στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα πλήκτρα εισόδου πηγής άμεσης πρόσβασης: οι διαθέσιμες πηγές εισόδου είναι: HDMI 1, HDMI 2, YPbPr, VGA2 και Video.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα κουμπιά YPbPr, VGA2 και Video δεν ισχύουν για το HD28DSE καθώς αυτές οι είσοδοι δεν παρέχονται - αυτό το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιείται για διάφορα μοντέλα βιντεοπροβολέα Optoma.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Μενού ρυθμίσεων εικόνας

Μια φωτογραφία του μενού Ρυθμίσεις εικόνας στο βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία το μενού Ρυθμίσεις εικόνας.

1. Λειτουργία απεικόνισης: Παρέχει πολλές προκαθορισμένες ρυθμίσεις χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας: Κινηματογράφος (καλύτερη για προβολή ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο), Αναφορά (προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ρυθμίσεις που σχεδίαζαν οι πρωταγωνιστές, αλλά από αυτό που τροφοδοτείται άμεσα από το (με μέγιστη φωτεινότητα βελτιστοποιημένη για πηγές εισόδου PC), 3D (βελτιστοποιημένη φωτεινότητα και αντίθεση για την αντιστάθμιση της φωτεινότητας κατά την προβολή 3D), Χρήστης ( οι προεπιλογές αποθηκεύτηκαν από τη χρήση των παρακάτω ρυθμίσεων).

2. Φωτεινότητα: Κάνει την εικόνα πιο φωτεινή ή πιο σκούρα.

3. Αντίθεση: Αλλάζει το επίπεδο του σκούρου στο φως.

4. Χρώμα Κορεσμός: Ρυθμίζει το βαθμό όλων των χρωμάτων μαζί στην εικόνα.

5. Απόχρωση: Ρυθμίστε την ποσότητα πράσινου και ματζέντα.

6. Sharpness (Ευκρίνεια): Ρυθμίζει το βαθμό βελτίωσης της άκρης της εικόνας. Αυτή η ρύθμιση πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, καθώς μπορεί να επιτείνει τα τεχνουργήματα άκρων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η ρύθμιση δεν αλλάζει την ανάλυση της οθόνης.

7. Προηγμένη: Παρέχει πρόσβαση σε ένα επιπρόσθετο υπομενού που παρέχει ρυθμίσεις για το Gamma , το Brilliant Color, τη δυναμική μαύρη (βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα για να αναδείξει περισσότερες λεπτομέρειες σε σκοτεινές εικόνες), θερμοκρασία χρώματος - Ρυθμίζει την ζεστασιά Blueness (πιο μπλε-εσωτερικό εμφάνιση) της εικόνας και Color Matching - παρέχει επιλογές λεπτομερειών για κάθε πρωτεύον και δευτερεύον χρώμα (θα πρέπει να γίνεται από έναν εγκαταστάτη).

8. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας εμφανίζεται το μενού ρυθμίσεων Visual Presence Darbee.

Η επεξεργασία Darbee Visual Presence προσθέτει ένα πρόσθετο στρώμα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να εφαρμοστεί προαιρετικά ανεξάρτητα από τις άλλες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του προβολέα

Αυτό που κάνει είναι να προσθέσει πληροφορίες βάθους στην εικόνα μέσω της χρήσης της αντίθεσης, της φωτεινότητας και της ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο (αναφέρεται ως φωτεινή διαμόρφωση). Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο με ένα παραδοσιακό σύστημα Sharpness.

Η διαδικασία αποκαθιστά τις πληροφορίες "3D" που λείπουν που ο εγκέφαλος προσπαθεί να δει μέσα στην εικόνα 2D. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εικόνα "σκάει" με βελτιωμένο εύρος υφής, βάθους και αντίθεσης, γεγονός που της δίνει μια πιο 3D εμπειρία (αν και δεν είναι η ίδια με την πραγματική 3D - μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με προβολή 2D και 3D) .

Το μενού DarbeeVision λειτουργεί ως εξής:

Λειτουργία - Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη λειτουργία που ταιριάζει καλύτερα με το περιεχόμενό σας. Οι επιλογές είναι: Hi-Def - Αυτή είναι η λιγότερο επιθετική προσέγγιση, η οποία βοηθά στην ενίσχυση της λεπτομέρειας σε ταινίες, τηλεόραση και streaming περιεχόμενο. Το παιχνίδι είναι λίγο πιο επιθετικό, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για το Gaming. Το Full Pop παρέχει την πιο έντονη εφαρμογή της επεξεργασίας Darbee, η οποία μπορεί να είναι κατάλληλη για περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης.

Για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, βρήκα ότι η λειτουργία HD είναι η πιο κατάλληλη. Η λειτουργία Full Pop, αν και διασκεδαστική για να ελέγξετε έξω - κατά την προβολή με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να φανεί υπερβολικά υπερβολική και χονδροειδής.

Επίπεδο - Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το βαθμό του αποτελέσματος Darbee σε κάθε λειτουργία.

Λειτουργία επίδειξης (επιτρέπουν στους χρήστες να εμφανίζουν την αιθέρα μια διαίρεση οθόνης ή μια ολίσθηση οθόνης για να δουν την επίδραση πριν και μετά την επεξεργασία Darbee Visual Presence. Μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις κατά την προβολή είτε της διαίρεσης οθόνης είτε της ολίσθησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραδείγματα επεξεργασίας Darbee εμφανίζονται στις επόμενες δύο φωτογραφίες αυτής της έκθεσης.

Υπάρχει επίσης η ρύθμιση Επαναφορά (δεν εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία) που επιστρέφει όλες τις ρυθμίσεις εικόνας πίσω στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Χρήσιμο αν νομίζετε ότι μπέρδεψατε κάτι όταν κάνατε αλλαγές.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ....

08 από 09

Video Projector Optoma HD28DSE - Οραματική Παρουσία Darbee - Παράδειγμα 1

Optoma HD28DSE - Οραματική παρουσία Darbee - Παράδειγμα 1 - Παραλία. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι το πρώτο από τα δύο παραδείγματα επεξεργασίας βίντεο Darbee Visual Presence, που παρουσιάζονται σε προβολή split-screen, όπως υλοποιείται από τον βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE DLP

Η αριστερή πλευρά δείχνει την εικόνα με την εμφάνιση Darbee Visual Presence απενεργοποιημένη και η δεξιά πλευρά της εικόνας δείχνει τον τρόπο εμφάνισης της εικόνας με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Darbee Visual Presence.

Η ρύθμιση που χρησιμοποιήθηκε ήταν η λειτουργία HiDef που έχει ρυθμιστεί στο 100% (η ρύθμιση 100% του ποσοστού χρησιμοποιήθηκε για την καλύτερη απεικόνιση της επίδρασης αυτής της παρουσίασης φωτογραφιών).

Στη φωτογραφία, σημειώστε την αυξανόμενη λεπτομέρεια, το βάθος και την ευρύτερη περιοχή δυναμικής αντίθεσης στη βραχώδη κυματομορφή του παραλιακού κύματος απ 'ό, τι στην εικόνα που δεν έχει επεξεργαστεί στα δεξιά.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

09 του 09

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP - Darbee Παράδειγμα 2 - Τελική λήψη

Optoma HD28DSE - Οραματική παρουσία Darbee - Παράδειγμα 2 - Δέντρα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι παραπάνω εικόνες είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς η οπτική παρουσία Darbee μπορεί να αυξήσει τη λεπτομέρεια και το βάθος. Παρατηρήστε ιδιαίτερα ότι τα φύλλα στα πρωτοποριακά δέντρα που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της οθόνης έχουν πολύ πιο λεπτομερή και 3D αποτελέσματα, όπως τα φύλλα στο δέντρο που φαίνεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε περισσότερο γύρω από την εικόνα και παρατηρήστε τη διαφορά στις λεπτομέρειες των δέντρων στο λόφο, καθώς και τη γραμμή όπου οι κορυφές των δέντρων πληρούν τον ουρανό.

Τέλος, αν και λίγο πιο δύσκολο να παρατηρήσετε, παρατηρήστε τις λεπτομέρειες του γρασιδιού στο κάτω μέρος της οθόνης ακριβώς στα αριστερά της κατακόρυφης διαχωρισμένης γραμμής, έναντι του γρασιδιού στο κάτω μέρος της οθόνης ακριβώς στα δεξιά της διαχωριστικής γραμμής.

Τελική λήψη

Το Optoma HD28DSE είναι ένας βιντεοπροβολέας που διαθέτει πρακτικό σχεδιασμό και εύκολη στη χρήση λειτουργία. Επίσης, με την ισχυρή παραγωγή φωτός και την πρόσθετη λειτουργία επεξεργασίας Darbee Visual Presence, παρέχει μια ενδιαφέρουσα συστροφή στην απόδοση των βιντεοπροβολέων.

Για πρόσθετη προοπτική σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του Optoma HD28DSE, ελέγξτε επίσης τις αναθεωρήσεις και τις δοκιμές απόδοσης βίντεο .

Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μενού της οθόνης Optoma HD28DSE και πρόσθετες επιλογές απεικόνισης και ρύθμισης, ανατρέξτε στο πλήρες εγχειρίδιο χρήσης το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον ιστότοπο Optoma.