Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο AirDrop στο Κέντρο ελέγχου iOS 11

Το AirDrop είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στο iPhone και το iPad. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και άλλα έγγραφα ασύρματα μεταξύ δύο συσκευών της Apple και όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αντιγραφή αυτών των αρχείων μεταξύ iPhone και iPad, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με το Mac σας. Θα μεταφέρει ακόμη και περισσότερα από αρχεία. Αν θέλετε να πάτε σε κάποιον φίλο για να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε, μπορείτε να τον κάνετε AirDrop σε αυτόν .

Γιατί λοιπόν δεν το άκουσαν περισσότεροι; Το AirDrop προέρχεται από το Mac, και είναι λίγο πιο οικείο σε εκείνους με φόντο Mac. Η Apple επίσης δεν την έσπρωξε με τον ίδιο τρόπο που έχουν δημοσιοποιήσει άλλα χαρακτηριστικά που έχουν προσθέσει όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα δεν βοηθάει να έχουν αποκρύψει τον διακόπτη σε ένα μυστικό σημείο στον πίνακα ελέγχου iOS 11. Αλλά μπορούμε να σας δείξουμε πού να το βρείτε.

Πώς να βρείτε ρυθμίσεις AirDrop στο Κέντρο ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου της Apple φαίνεται λίγο χαοτικός σε σύγκριση με τον παλιό, αλλά είναι πραγματικά πολύ δροσερός μόλις το συνηθίσετε. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι πολλά από τα κουμπιά είναι πραγματικά μικρά παράθυρα που μπορούν να επεκταθούν;

Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να προσθέσετε περισσότερες ρυθμίσεις μέσα στην γρήγορη πρόσβαση του πίνακα ελέγχου και να τις εγκαταστήσετε ακόμα σε μια οθόνη. Ένας άλλος τρόπος να το εξετάσουμε είναι ο επανασχεδιασμός να αποκρύπτει κάποιες ρυθμίσεις και το AirDrop είναι ένα από αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά. Πώς ενεργοποιείτε το AirDrop στον πίνακα ελέγχου iOS 11;

Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσετε για AirDrop;

Ας αναθεωρήσουμε τις επιλογές που έχετε για τη λειτουργία AirDrop.

Συνήθως είναι καλύτερο να αφήσετε το AirDrop μόνο στις Επαφές ή να το απενεργοποιήσετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Η ρύθμιση Everyone είναι μεγάλη όταν θέλετε να μοιράζεστε αρχεία με κάποιον που δεν βρίσκεται στη λίστα επαφών σας, αλλά πρέπει να απενεργοποιηθεί μετά την κοινή χρήση των αρχείων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop για να μοιραστείτε εικόνες και αρχεία μέσω του κουμπιού "Κοινή χρήση" .

Περισσότερα κρυμμένα μυστικά στον πίνακα ελέγχου iOS 11

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ίδια μέθοδο σε άλλα παράθυρα στον πίνακα ελέγχου. Το παράθυρο μουσικής θα επεκταθεί για να εμφανίσει στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου, το ρυθμιστικό φωτεινότητας θα επεκταθεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Shift Night και το ρυθμιστικό έντασης θα επεκταθεί για να σας αφήσει να σβήσετε τη συσκευή σας.

Αλλά ίσως το πιο cool μέρος του κέντρου ελέγχου iOS 11 είναι η δυνατότητα να το προσαρμόσετε. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε κουμπιά, προσαρμόζοντας τον πίνακα ελέγχου στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" .
  2. Επιλέξτε Κέντρο ελέγχου από το αριστερό μενού
  3. Αγγίξτε Προσαρμογή των στοιχείων ελέγχου
  4. Αφαιρέστε τις λειτουργίες από τον πίνακα ελέγχου πατώντας το κόκκινο κουμπί μείον και προσθέτοντας λειτουργίες πατώντας το πράσινο πλήκτρο συν.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τι μπορείτε να κάνετε με τον πίνακα ελέγχου iOS 11 .

Πώς να βρείτε ρυθμίσεις AirDrop σε μια παλιότερη συσκευή

Αν έχετε iPhone ή iPad ικανό να εκτελεί iOS 11, συνιστάται ιδιαίτερα να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας . Οι νέες κυκλοφορίες όχι μόνο προσθέτουν νέες λειτουργίες στο iPhone ή στο iPad σας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καλύπτουν τρύπες ασφαλείας που κρατούν τη συσκευή σας ασφαλή.

Ωστόσο, αν έχετε μια παλαιότερη συσκευή που δεν είναι συμβατή με το iOS 11, τα καλά νέα είναι ότι οι ρυθμίσεις AirDrop είναι ακόμα πιο εύκολο να εντοπιστούν στον πίνακα ελέγχου. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή δεν είναι κρυμμένα!

  1. Σύρετε προς τα επάνω από την κάτω άκρη της οθόνης για να αποκαλύψετε τον πίνακα ελέγχου.
  2. Οι ρυθμίσεις AirDrop θα βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα χειριστήρια μουσικής σε ένα iPhone.
  3. Στο iPad, η επιλογή είναι μεταξύ του ρυθμιστή έντασης ήχου και του ρυθμιστή φωτεινότητας. Αυτό το βάζει στο κάτω μέρος του πίνακα ελέγχου στη μέση.