Αναθεώρηση του προγράμματος αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Samsung BD-H5900

Το Samsung BD-H5900 είναι ένα συμπαγές, ευέλικτο Blu-ray Disc Player που παρέχει αναπαραγωγή 2D και 3D Blu-ray Discs, DVD και CD καθώς και upscaling 1080p . Το BD-H5900 είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει περιεχόμενο ήχου / βίντεο από το διαδίκτυο, καθώς και περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στο οικιακό σας δίκτυο. Συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις λεπτομέρειες.

Samsung BD-H5900 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray Player Χαρακτηριστικά προϊόντος

1. Το BD-H5900 διαθέτει έξοδο ανάλυση 1080p / 60, ανάλυση 1080p / 24 και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray μέσω εξόδου ήχου / εικόνας HDMI 1.4 .

2. Το BD-H5900 μπορεί να αναπαράγει τους ακόλουθους δίσκους και μορφές: Blu-ray Disc / BD-ROM / BD-R / BD-RE / DVD-Video / DVD + R / CD / CD-R / CD-RW / DTS-CD, MKV, AVCHD (v100) , JPEG και MPEG2 / 4.

3. Το BD-H5900 παρέχει αναβάθμιση βίντεο ροής και DVD έως 1080p.

4. Οι εξόδους βίντεο υψηλής ευκρίνειας περιλαμβάνουν: Ένα HDMI . Συμβατότητα εξόδου βίντεο DVI - HDCP με προσαρμογέα (το 3D δεν είναι προσβάσιμο με το DVI).

5. Έξοδος βίντεο τυπικής ευκρίνειας: Καμία (χωρίς εξάρτημα , έξοδο S-video ή σύνθετου βίντεο).

6. Αποκωδικοποίηση επί της κάρτας και έξοδος bitstream για κωδικοποιητές ήχου Dolby Digital / TrueHD και DTS Digital / -HD Master Audio . Δύο και πολλαπλών καναλιών PCM εξόδου για το κατάλληλο περιεχόμενο και συμβατή έξοδο σύνδεσης παρέχεται επίσης.

7. Εκτός από την έξοδο ήχου μέσω HDMI, παρέχεται μόνο μία πρόσθετη επιλογή εξόδου ήχου: Digital Coaxial . Δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές εξόδου ήχου.

8. Ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet , Wi-Fi και Wi-Fi .

9. Μια θύρα USB για πρόσβαση σε ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο, μουσικό περιεχόμενο μέσω μονάδων flash ή άλλων συμβατών συσκευών αποθήκευσης USB.

10. Προφίλ 2.0 (BD-Live) .

11. Ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο υπερύθρων και πλήρες έγχρωμο υψηλής ευκρίνειας GUI (γραφική διεπαφή χρήστη) παρέχεται για εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

12. Διαστάσεις (HWD): 1,57 x 14,17 x 7,72 ίντσες

13. Βάρος: 1,1 lbs.

Πρόσθετες δυνατότητες και σημειώσεις

Το BD-H5900 χρησιμοποιεί ένα μενού που παρέχει άμεση πρόσβαση σε online πηγές περιεχομένου ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, VUDU, Pandora και πολλά άλλα ...

DLNA / Samsung Link - Παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ψηφιακά αρχεία πολυμέσων από συμβατές συνδεδεμένες σε δίκτυο συσκευές, όπως υπολογιστές και διακομιστές πολυμέσων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να συμμορφωθείτε με τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας αντιγραφής, το BD-H5900 είναι επίσης ενεργοποιημένο με Cinavia.

Απόδοση βίντεο

Το Samsung BD-H5900 κάνει μια εξαιρετική δουλειά που παίζει δίσκους Blu-ray, παρέχοντας ένα καθαρό σήμα πηγής σε μια οθόνη βίντεο. Επίσης, η έξοδος σήματος DVD κατά 1080p ήταν πολύ καλή - με ελάχιστα τεχνητά αντικείμενα. Επιπλέον, η απόδοση του βίντεο σε περιεχόμενο συνεχούς ροής φαινόταν καλή με υπηρεσίες όπως η Netflix που προσφέρουν εικόνα ποιότητας DVD (το BD-H5900 κάνει upscale περιεχόμενο συνεχούς ροής). Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα τέλη για παράγοντες όπως η συμπίεση βίντεο που χρησιμοποιείται από τους παρόχους περιεχομένου, καθώς και η ταχύτητα του Internet, μπορεί να δείτε διαφορετικά ποιοτικά αποτελέσματα. Για περισσότερα σχετικά με αυτό: Απαιτήσεις ταχύτητας Internet για streaming βίντεο .

Για να εξετάσουμε περαιτέρω την απόδοση του βίντεο του BD-H5900, έχω επίσης μερικές δοκιμές προτύπων, τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται (με εξήγηση) στο εικονογραφημένο BD-H5900 Profile Results Test Test Profile .

Ηχητική απόδοση

I όρους ήχου, το BD-H5900 προσφέρει πλήρη αποκωδικοποίηση επί του σκάφους, καθώς και έξοδο bitcode undecoded, για συμβατούς δέκτες οικιακού κινηματογράφου. Ωστόσο, το BD-H5900 παρέχει μόνο δύο επιλογές εξόδου ήχου: HDMI (για ήχο και βίντεο) και ψηφιακή ομοαξονική.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι δεν συμπεριελήφθησαν ούτε ψηφιακές οπτικές ή / και αναλογικές στερεοφωνικές συνδέσεις - μια επιλογή αναλογικής στερεοφωνικής εξόδου θα ήταν μεγάλη για εκείνους που προτιμούν την παραδοσιακή αναλογική ακρόαση μουσικής CD δύο καναλιών.

Από την άλλη πλευρά, η σύνδεση HDMI μπορεί να παρέχει πρόσβαση Dolby TrueHD , DTS-HD Master Audio μέσω HDMI και πολυκαναλικό PCM . Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η ψηφιακή ομοαξονική σύνδεση περιορίζεται σε τυπικά φορμά Dolby Digital , DTS και δύο καναλιών PCM, τα οποία συμμορφώνονται με τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα. Έτσι, εάν θέλετε το πλεονέκτημα του καλύτερου δυνατού ήχου από την αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, προτιμάται η επιλογή σύνδεσης HDMI, αλλά η ψηφιακή οπτική έξοδος παρέχει τις περιπτώσεις εκείνες όπου μπορεί να υπάρχει μη-HDMI ή μη-3D δυνατότητα μετάβασης χρησιμοποιείται δέκτης θεάτρου (δηλαδή εάν χρησιμοποιείτε το BD-H5900 με 3D τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα).

Διαδικτυακή ροή

Όπως και με τις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray που είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες, το BD-H5900 παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής στο Διαδίκτυο. Έχετε την επιλογή να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας είτε Ethernet είτε Wifi - και τα δύο που βρήκα καλά λειτουργούσαν στην εγκατάσταση μου. Ωστόσο, αν διαπιστώσετε ότι έχετε προβλήματα με τη ροή μέσω Wi-Fi και μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία ή μια λύση (όπως η μετακίνηση της συσκευής αναπαραγωγής πιο κοντά στον ασύρματο δρομολογητή σας, η επιλογή σύνδεσης Ethernet είναι μια πιο σταθερή επιλογή, ακόμα κι αν ίσως χρειαστεί με ένα μακρύ καλώδιο.

Χρησιμοποιώντας το μενού onscreen, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής από ιστότοπους όπως το Netflix, το VUDU, το CinemaNow, το YouTube και πολλά άλλα ...

Επίσης, η ενότητα "Εφαρμογές Store" του Opera TV παρέχει μερικές πρόσθετες προσφορές περιεχομένου - οι οποίες μπορούν να επεκταθούν μέσω περιοδικών ενημερώσεων υλικολογισμικού. Ωστόσο, μόνο με όλες τις συσκευές ροής internet, να έχετε κατά νου ότι ενώ οι περισσότερες από τις διαθέσιμες υπηρεσίες μπορούν να προστεθούν δωρεάν στη λίστα σας, το πραγματικό περιεχόμενο που παρέχεται από ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτεί μια πραγματική συνδρομή.

Η ποιότητα του βίντεο ποικίλλει, αλλά η δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο του BD-H5900 κάνει καλή δουλειά, καθιστώντας το περιεχόμενο συνεχούς ροής όσο το δυνατόν καλύτερο, καθαρίζοντας αντικείμενα, όπως οδοντωτά ή χοντρά άκρα.

Εκτός από τις υπηρεσίες περιεχομένου, το BD-H5900 παρέχει επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινωνικών μέσων, όπως το Twitter και το Facebook, καθώς και την παροχή ενός πλήρους προγράμματος περιήγησης στο Web.

Ωστόσο, το downside Browsing στο Web είναι ότι ο παίκτης δεν λειτούργησε καλά με ένα τυποποιημένο πληκτρολόγιο plug-in USB. Αυτό κάνει την περιήγηση στο Web δυσκίνητη καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο που επιτρέπει μόνο έναν χαρακτήρα να εισάγεται ταυτόχρονα μέσω του τηλεχειριστηρίου του BD-H5900.

Λειτουργίες του Media Player

Το BD-H5900 έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου, βίντεο και εικόνων που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB ή περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο σε οικιακό δίκτυο συμβατό με DLNA (όπως υπολογιστές και διακομιστές πολυμέσων). Ωστόσο, για πλήρη λειτουργικότητα, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό Samsung AllShare (επίσης γνωστό ως Samsung Link) στον υπολογιστή σας.

Βρήκα τη χρήση των λειτουργιών του media player ήταν πολύ εύκολη. Τα μενού ελέγχου της οθόνης φορτώνονται γρήγορα και η κύλιση στα μενού και η πρόσβαση στο περιεχόμενο ήταν αρκετά διαισθητική.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν είναι συμβατοί με την αναπαραγωγή όλοι οι τύποι αρχείων ψηφιακών πολυμέσων - ένας πλήρης κατάλογος παρέχεται στον οδηγό χρήσης.

Ασύρματη ενσωμάτωση φορητών συσκευών

Μια άλλη σπουδαία πτυχή του BD-H5900 είναι η δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο σε φορητές συσκευές μέσω ενός συνδεδεμένου οικιακού δικτύου ή μέσω Wi-Fi Direct. Στην ιδανική περίπτωση, οι συσκευές θα πρέπει να είναι Samsung AllShare (Samsung Link) συμβατές, όπως η σειρά Samsung Galaxy Phones, Tablets και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Ωστόσο, μπορούσα να μεταδώσω εύκολα στο BD-H5900, μέσω του οικιακού μου δικτύου wifi, τηλεοπτικά, ακουστικά, βίντεο και φωτογραφίες από ένα HTC One M8 Smartphone (το οποίο είχα αποκτήσει για άλλη προσεχή αναθεώρηση - ευγενική προσφορά της Sprint) για προβολή στην τηλεόραση το επιλεγμένο μενού αναπαραγωγής εφαρμογών τηλεφώνου) και να ακούτε στο σύστημα ήχου του οικιακού κινηματογράφου.

Τι μου άρεσε για το BD-H5900:

1. Εξαιρετική αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray και DVD.

2. Πολύ καλή αναβάθμιση 1080p.

3. Καλή επιλογή περιεχομένου Internet streaming.

4. Γρήγορη φόρτωση δίσκων Blu-ray, DVD και CD.

4. Εύκολο στη χρήση σύστημα μενού στην οθόνη.

Αυτό που δεν μου άρεσε για το BD-H5900:

1. Περιορισμένες επιλογές μόνο για ήχο Έξοδος - (χωρίς αναλογικό, χωρίς ψηφιακό ομοαξονικό - μόνο ψηφιακό οπτικό)

2. Δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει μια τυπική εξωτερική λέξη-κλειδί των Windows για την περιήγηση στο Web ή την πλοήγηση συστήματος.

3. Ελαφρύ, ελαφρύς-εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής.

4. Το τηλεχειριστήριο δεν είναι οπίσθιο.

Τελική λήψη

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περιορισμένες επιλογές συνδεσιμότητας και ορισμένα ελαφριά προβλήματα στο τμήμα επεξεργασίας βίντεο, το Samsung BD-H5900, εκτός από τους δίσκους περιστροφής, αποτελεί μια εξαιρετική πηγή για την πρόσβαση σε περιεχόμενο από το διαδίκτυο, από υπολογιστή, από μονάδα flash USB και, περιπτώσεις, το smartphone ή το tablet σας. Το μόνο που χρειάζεστε, εκτός από τον παίκτη, για μια πλήρη εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι, είναι η τηλεόραση (ή ο βιντεοπροβολέας), ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου, τα ηχεία / υπογούφερ.

Για πρόσθετη προοπτική στο Samsung BD-H5900, ελέγξτε επίσης τα αποτελέσματα δοκιμών φωτογραφιών προϊόντων και βίντεο .

Αγοράστε απευθείας