Λεπτό επιτραπέζιο υπολογιστή Dell Inspiron 560s

Η Dell έχει διακόψει την παραγωγή του παλαιού συστήματος Dell Inspiron 560s. Από τότε έχει αντικατασταθεί από μια πολύ παρόμοια Inspiron Small desktop πλατφόρμα γραμμή. Αν ψάχνετε για ένα νεότερο συμπαγές σύστημα επιφάνειας εργασίας, παρακαλώ δείτε τη λίστα καλύτερων υπολογιστών Μικρού Μάρτυρα για ορισμένες από τις διάφορες επιλογές που προτείνω.

Η κατώτατη γραμμή

4 Μαρτίου 2010 - Η επιφάνεια εργασίας slime της Inspiron 560 της Dell είναι σίγουρα ένα πολύ προσιτό σύστημα. Με μια τιμή κάτω από $ 600, έρχεται με χαρακτηριστικά όπως μια ειδική κάρτα γραφικών και μια οθόνη LCD. Οι αγοραστές μπορούν ακόμη να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωμάτων για την υπόθεση. Ενώ η τιμή είναι πολύ προσιτή, η απόδοση είναι μέτρια χάρη στη χρήση ενός παλαιότερου επεξεργαστή Pentium Dual-Core και μόλις 2GB μνήμης. Το σύστημα επίσης δεν διαθέτει πολλές νέες θύρες περιφερειακής επέκτασης. Ακόμα, είναι μια προσιτή επιλογή για όσους θέλουν ένα βασικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Λεπτό επιτραπέζιο υπολογιστή Dell Inspiron 560s

4 Μαρτίου 2010 - Το Inspiron 560s της Dell είναι πραγματικά μόνο μια μερικώς ενημερωμένη έκδοση των προηγμένων επιτραπέζιων επιτραπέζιων υπολογιστών Inspiron. Χρησιμοποιεί την ίδια βασική θήκη και διάταξη από τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά αναβαθμίζει ορισμένα από τα στοιχεία για να προσπαθήσει να διατηρήσει το σύστημα ανταγωνιστικό. Δυστυχώς, η Dell πρέπει πραγματικά να κάνει λίγο περισσότερο αναβάθμιση.

Αντί να χρησιμοποιήσει έναν νέο επεξεργαστή κλάσης προϋπολογισμού Core i3, η Dell αποφάσισε να κολλήσει με έναν επεξεργαστή Intel Pentium Dual-Core E5400. Αυτός ο επεξεργαστής είναι σίγουρα ωραία για τη βασική παραγωγικότητα και την εργασία στο διαδίκτυο, αλλά δεν διαθέτει κάποιες από τις βελτιώσεις απόδοσης του νέου επεξεργαστή για πιο εντατικές εφαρμογές. Το σύστημα δεν βοηθάται από το γεγονός ότι η Dell αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μόνο 2GB μνήμης. Αυτό είναι πραγματικά το νέο ελάχιστο ποσό αποτελεσματικής μνήμης για τα Windows 7. Αυτό αναγκάζει το σύστημα να χρησιμοποιεί περισσότερη εικονική μνήμη που μπορεί να επιβραδύνει το multitasking.

Τα χαρακτηριστικά αποθήκευσης είναι αρκετά τυπικά για ένα μικρό desktop σύστημα. Ο σκληρός δίσκος είναι λίγο μικρότερος σε μόλις 320GB χώρο, αλλά υπάρχει χώρος για έναν δεύτερο εσωτερικό σκληρό δίσκο εάν οι χρήστες επιθυμούν να το αναβαθμίσουν μετά την αγορά. Ο καυστήρας DVD δύο επιπέδων είναι επίσης αρκετά χαρακτηριστικός για τα συστήματα γραφείου του προϋπολογισμού. Ένα στοιχείο που λείπει είναι μια θύρα eSATA για χρήση με συσκευές εξωτερικής αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας.

Ίσως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Dell Inspiron 560s είναι τα γραφικά. Η Dell προσφέρει δέσμες που περιλαμβάνουν τις οθόνες LCD με το σύστημα. Στην περίπτωση της δέσμης των 560 που κοστίζει κάτω από $ 600, αυτό περιλαμβάνει την Dell In1910N 18,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1600x900. Περιλαμβάνεται επίσης μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce G310 με μνήμη 512MB. Αυτό είναι ένα βήμα προς τα πάνω από τα ενσωματωμένα γραφικά σε περισσότερα, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά χαμηλό επίπεδο. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην επιτάχυνση του βίντεο HD, αλλά μόνο πραγματικά λειτουργικό για casual gaming σε χαμηλότερες αναλύσεις και επίπεδα λεπτομέρειας.

Η Dell συνεχίζει τις επιλογές χρωμάτων τους με τους επιτραπέζιους υπολογιστές Inspiron, που είναι μια ωραία αλλαγή από το κανονικό γκρι, αργυρά και μαύρα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μαύρου, λευκού, μπλε, κόκκινου και πορφυρού χρώματος για την περίπτωση κατά την παραγγελία του συστήματος. Υπάρχει μια ονομαστική χρέωση $ 20 για τις μαύρες ή τις λευκές επιλογές.

Συνολικά, το Dell Inspiron 560s σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ένα μικρό σύστημα κατηγορίας επιδόσεων, αλλά είναι αρκετά λειτουργικό για όσους αναζητούν ένα βασικό πακέτο για επιτραπέζιους υπολογιστές. Με την ποικιλία των πακέτων που προσφέρει η Dell, είναι εύκολο να αποκτήσετε ένα πλήρες πακέτο PC για πολύ λίγα χρήματα.