Πρόσβαση στο Free Yahoo! Αλληλογραφία με το Mac OS X Mail

Web-based ή desktop e-mail; Αυτό δεν είναι αναγκαστικά η ερώτηση.

Με το Mac OS X Mail , το Yahoo! Mail και IzyMail, έχετε την επιλογή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο δίπλα-δίπλα. Το IzyMail προσφέρει πρόσβαση στο IMAP στο Yahoo! Mail, που σημαίνει ότι θα δείτε όλα τα Yahoo! Φακέλους αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail και εάν μεταφέρετε μηνύματα στο Mail, θα μεταφερθούν αν έχετε πρόσβαση στο Yahoo! Αλληλογραφία στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επίσης.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail χρησιμοποιώντας τη απλή διεπαφή MacFreePOPs, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη νέων μηνυμάτων με απλότητα και ταχύτητα.

Πρόσβαση στο Yahoo! Αποστολή αλληλογραφίας με αλληλογραφία Mac OS X Χρήση POP μέσω MacFreePOPs

Για να ρυθμίσετε την πρόσβαση σε ένα δωρεάν Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail:

Πρόσβαση στο Yahoo! Αλληλογραφία με μηνύματα Mac OS X χρησιμοποιώντας IMAP μέσω IzyMail

Για να προσθέσετε ένα δωρεάν Yahoo! Mail στο Mac OS X Mail χρησιμοποιώντας το IzyMail, το οποίο παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα σε όλους τους φακέλους:

Εγινε!

Ένα τελευταίο σχόλιο: Πρέπει να αλλάξετε το όνομα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Παρόλο που ίσως δεν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μόλις το ρυθμίσετε, μερικές φορές χρειάζεται να αλλάξετε το όνομα που σχετίζεται με την πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ναι, μπορούμε να σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό .