Πώς να συγχρονίσετε φωτογραφίες στο iPhone

Υπάρχει ένα ρητό ότι το iPhone είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Και είναι αλήθεια: έχουν πωληθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο iPhone , οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν κάμερες και η φωτογραφική μηχανή είναι από τις πιο συνήθεις λειτουργίες. Αλλά η λήψη φωτογραφιών με την κάμερα του iPhone σας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε φωτογραφίες στο smartphone σας. Αν έχετε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών αποθηκευμένη αλλού ή κάποιος κάποιος μοιράζεται φωτογραφίες μαζί σας, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να συγχρονίσετε αυτές τις φωτογραφίες στο iPhone σας.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα iPhone

Συγχρονισμός φωτογραφιών στο iPhone χρησιμοποιώντας φωτογραφίες

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε φωτογραφίες στο iPhone σας είναι ο συγχρονισμός τους χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Φωτογραφίες . Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαχείρισης επιφάνειας εργασίας που συνοδεύει όλους τους Mac και είναι το προεπιλεγμένο εργαλείο για τον συγχρονισμό φωτογραφιών σε Mac. Αν έχετε υπολογιστή, μπορείτε να μεταβείτε στην τρίτη ενότητα.

Οι φωτογραφίες αποθηκεύουν και οργανώνουν τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Όταν συγχρονίζετε, επικοινωνεί με το iTunes για να καθορίσει ποιες φωτογραφίες θέλετε να προσθέσετε στο τηλέφωνό σας και ποιες φωτογραφίες πρέπει να μετακινηθούν από το τηλέφωνό σας σε Φωτογραφίες. Για να συγχρονίσετε φωτογραφίες στο iPhone χρησιμοποιώντας τις Φωτογραφίες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Εκκινήστε το πρόγραμμα Photos στο Mac σας
  2. Σύρετε τις εικόνες που θέλετε να προσθέσετε στο iPhone σας στο πρόγραμμα. Θα μπορούσατε να κατεβάσετε αυτές τις εικόνες από τον ιστό, να τις εισαγάγετε από ένα CD / DVD με εικόνες πάνω τους, να τους στείλετε σε ένα email κλπ. Μπορείτε να προσθέσετε μεμονωμένες εικόνες, πολλαπλές εικόνες ή ολόκληρους φακέλους εικόνων. Θα προστεθούν στις Φωτογραφίες και θα τα δείτε να εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη σας
  3. Συνδεθείτε στο iPhone σας με το Mac που εκτελεί φωτογραφίες
  4. Εκκινήστε το iTunes, αν δεν ξεκινήσει αυτόματα
  5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο iPhone στην επάνω αριστερή γωνία για να μεταβείτε στην οθόνη διαχείρισης iPhone
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Φωτογραφίες στην αριστερή πλαϊνή γραμμή
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγχρονισμός φωτογραφιών
  8. Στο δεύτερο πλαίσιο της οθόνης, επιλέξτε τις επιλογές για ποιες φωτογραφίες θέλετε να συγχρονίσετε: Όλες οι φωτογραφίες και άλμπουμ , Επιλεγμένα άλμπουμ , Μόνο αγαπημένα κ.λπ.
  9. Εάν επιλέξετε Επιλεγμένα άλμπουμ , εμφανίζεται μια λίστα με άλμπουμ. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα σε κάθε ένα από αυτά που θέλετε να συγχρονίσετε
  10. Όταν έχετε επιλέξει τις ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες
  11. Όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και οι νέες σας φωτογραφίες θα είναι εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Πώς να συγχρονίσετε το iPhone με υπολογιστή

Συγχρονισμός φωτογραφιών στο iPhone Από τον φάκελο Εικόνες

Όταν συγχρονίζετε φωτογραφίες από το Mac, η εφαρμογή Φωτογραφίες δεν είναι η μόνη σας επιλογή. Εάν δεν το χρησιμοποιείτε ή προτιμάτε άλλο πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών, μπορείτε να συγχρονίσετε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο φάκελο "Εικόνες". Αυτός είναι ένας φάκελος που έχει ρυθμιστεί από προεπιλογή ως μέρος του macOS. Για να το χρησιμοποιήσετε για συγχρονισμό φωτογραφιών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Σύρετε και αποθέστε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να συγχρονίσετε στο φάκελο Εικόνες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να βρείτε το φάκελο Εικόνες στην πλαϊνή γραμμή ενός παραθύρου Finder. Μπορείτε να προσθέσετε μεμονωμένες φωτογραφίες ή να σύρετε ολόκληρους φακέλους φωτογραφιών
  2. Ακολουθήστε τα βήματα 3-7 στην παραπάνω λίστα
  3. Στην περιοχή Αντιγραφή φωτογραφιών από: πατήστε κάτω, επιλέξτε Εικόνες
  4. Στο δεύτερο πλαίσιο, επιλέξτε Όλοι οι φάκελοι ή Επιλεγμένοι φάκελοι
  5. Αν επιλέξετε Επιλεγμένοι φάκελοι , επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στους φακέλους που θέλετε στην παρακάτω ενότητα
  6. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή για να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες στο iPhone σας
  7. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone για να δείτε τις νέες σας εικόνες.

Συγχρονισμός φωτογραφιών χρησιμοποιώντας τη Συλλογή φωτογραφιών των Windows

Η εφαρμογή "Φωτογραφίες της Apple" δεν είναι διαθέσιμη στους χρήστες των Windows, αλλά εάν χρησιμοποιείτε Windows, μπορείτε να συγχρονίσετε τις εικόνες στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τη Συλλογή φωτογραφιών των Windows. Αυτό το πρόγραμμα έρχεται προεγκατεστημένο με τα Windows 7 και πάνω.

Ενώ τα βήματα είναι αρκετά παρόμοια με αυτά που αναφέρονται παραπάνω, διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την εκδοχή σας. Η Apple έχει μια καλή εικόνα για τα βήματα εδώ.

Προσθήκη φωτογραφιών στο iPhone Χρησιμοποιώντας το iCloud

Τι γίνεται όμως αν δεν συγχρονίζετε το iPhone με έναν υπολογιστή; Είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή Mac είτε PC, η βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στο Διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και την προσθήκη φωτογραφιών στο iPhone σας.

Ξεκινήστε βεβαιώνοντας ότι η iCloud Photo Library είναι ενεργοποιημένη στο iPhone σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε iCloud
  3. Πατήστε Φωτογραφίες
  4. Μετακινήστε το slider της iCloud Photo Library στο πράσινο / πράσινο.

Στη συνέχεια, προσθέστε τις φωτογραφίες που θέλετε να συγχρονίσετε στο iCloud ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.icloud.com στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας
  2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό της Apple σας
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Φωτογραφίες
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ανέβασμα στην επάνω μπάρα
  5. Πλοηγηθείτε στον υπολογιστή σας για να επιλέξετε τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλετε να μεταφορτώσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλέξτε
  6. Οι φωτογραφίες μεταφορτώνονται στον λογαριασμό iCloud σας. Σε ένα ή δύο λεπτά, θα μεταφορτωθούν στη συσκευή σας iOS και θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Φωτογραφίες εκεί.