Ο 7 καλύτερος φορητός υπολογιστής GPS που αγοράζει το 2018

Γυρίστε τον φορητό υπολογιστή σας σε ένα GPS πλοήγησης

Ενώ όλα τα τηλέφωνά μας περιέχουν κεραία GPS που μας συγχρονίζει μέχρι τους παγκόσμιους χάρτες, κάποιοι φορητοί υπολογιστές δεν το κάνουν. Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένο και λεπτομερές λογισμικό GPS τότε θα θέλετε μια ισχυρή κεραία για να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας. Είτε συνδέετε το GPS με ένα όχημα στόλου που ταξιδεύει σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές είτε ταξιδεύετε με βάρκα, αυτά τα dongles GPS που βασίζονται στο USB είναι βιομηχανικά συμβατά με ένα πλήθος από τα πιο προηγμένα λογισμικά GPS.

Το Garmin είναι εμπορικό σήμα στην πλοήγηση GPS και αυτή η συσκευή USB εγγυάται την αξιέπαινη φήμη. Αυτό το μικρό πακέτο είναι ένας δέκτης GPS WAAS με ευαισθησία που είναι κατασκευασμένος για χρήση σε προσωπικά αυτοκίνητα, οχήματα στόλου και ηλεκτρονικές εφαρμογές όπου απαιτείται δέκτης GPS. Διαθέτει 12 παράλληλα κανάλια και ενσωματωμένη μαγνητική βάση, παρέχοντας δεδομένα σε ένα πρότυπο NMEA 0183. Είναι μια μονάδα χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης, που σημαίνει ότι είναι ιδανική για εφαρμογές οχημάτων που χρειάζονται ανανέωση εν κινήσει. Η ακρίβεια ακριβείας 10 ποδιών εξασφαλίζει επίσης ότι δεν θα βρίσκεστε μακριά από τη βάση όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη συσκευή, η οποία λειτουργεί με το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού της βιομηχανίας.

Αυτό το γενικό μοντέλο λειτουργεί ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως το Garmin, αλλά χωρίς την υψηλότερη τιμή. Είναι βασισμένο σε USB με μαγνητική θήκη και μήκος καλωδίου 6,5 ποδιών που είναι ανθεκτικό στα στοιχεία. Λειτουργεί σε βιομηχανικό πρότυπο NMEA 0183 και είναι συμβατό με δωρεάν λογισμικό αξιολόγησης GNSS και υποστηρίζει τους χάρτες Google και τη Γη. Η συσκευή διαθέτει επίσης παρακολούθηση προβολής προβολής "όλα-σε-ένα" με 56 κανάλια. Έχει ένα ισχυρό σήμα και χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές επιβολής του νόμου.

Αυτή η κεραία patch GPS εξυπηρετεί τους οδηγούς και τους ιδιοκτήτες laptop για χρόνια. Η συμπαγής συσκευή τροφοδοτείται από ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο chipset που μπορεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε έξω από τη χώρα. Απλά συνδέστε το USB στον υπολογιστή σας Windows ή Mac και εκμεταλλευτείτε την ισχύ της τεχνολογίας CGEE, που μπορεί να προβλέψει τη δορυφορική θέση έως τρεις ημέρες νωρίτερα και ενημερώνεται αυτόματα κάθε 15 δευτερόλεπτα. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη με μαγνήτη που μπορεί να κολλήσει στην κορυφή του αυτοκινήτου σας και μπορεί να αντέξει τόσο τη κατάψυξη όσο και τις εξαιρετικά ζεστές θερμοκρασίες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για στοιχειακή έκθεση.

Πάρτε το GPS μαζί σας σε αυτό το compact micro usb με ενσωματωμένο LNA και ενσωματωμένη κεραία GPS. Σχετικά με το μέγεθος ενός μικρού δίσκου αντίχειρα, αυτή η συσκευή GPS φορητών υπολογιστών υποστηρίζει το βιομηχανικό πρότυπο NMEA 0183 και SBAS. Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Mac, Windows και Android και είναι συμβατό με όλα τα λογισμικά πλοήγησης NMEA, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή ή πρόγραμμα για να δημιουργήσετε την ιδανική λύση GPS.

Το chipset GPS MediaTek υψηλής ευαισθησίας έχει εξαιρετικά γρήγορο χρόνο για να διορθωθεί, ακόμα και σε χαμηλό επίπεδο σήματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό σε απομακρυσμένες περιοχές. Μια εύχρηστη ενδεικτική λυχνία GPS σας ενημερώνει για τη λειτουργία της συσκευής, η οποία είναι επίσης χρήσιμη για την άμεση λήψη.

Αυτή η συσκευή παρακολουθεί την εκπαίδευση και τις προπονήσεις σας, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε και να μοιραστείτε τις εκδρομές σας, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε τα δρομολόγιά σας ή να επιστρέψετε σε αυτά αργότερα. Λειτουργεί με την καθημερινή διαχείριση κατάρτισης inMovescount στον υπολογιστή ή στο Mac. Απλώς συνδέστε το USB μετά από ένα τρέξιμο και μπορείτε να μεταφορτώσετε όλα τα δεδομένα σας από την ασφαλή συσκευή ANT. Η εταιρεία διατηρεί σε απευθείας σύνδεση κοινότητες με τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να βοηθήσετε στην εκπαίδευσή σας, γι 'αυτό μην διστάσετε να μοιραστείτε τις νίκες σας με φίλους μετά από μια ρεκόρ.

Αυτή η ασύγκριτη λύση USB GPS ζεύγους μια βιομηχανική-πρότυπο, υψηλής ευαισθησίας GPS Antenna με KDS .5PPM υψηλής ακρίβειας TCXO. Ο σκελετός RTC και ο πυκνωτής pF έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερους χρόνους έναρξης ακόμα και σε περιοχές χαμηλού σήματος, ενώ ο ρυθμός ενημέρωσης θέσης 1-5 Hz είναι ιδανικός για τη χαρτογράφηση και την πλοήγηση αυτοκινήτων. Η συσκευή αποθηκεύει τις τελευταίες δορυφορικές πληροφορίες ενώ λαμβάνει σήματα WAAS / EGNOS χωρίς λογισμικό. Με συμβατές εφαρμογές, όπως οι Χάρτες Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα NWEA0183, καθιστώντας αυτό μια ευέλικτη και φθηνή λύση για οχήματα στόλου.

Συνδέστε τον φορητό σας υπολογιστή με έως και 20 δορυφόρους με αυτό το USB dongle GPS για υπολογιστές και netbooks. Πρόκειται για μια μικρή μονάδα δίσκου USB σε μια ξεχωριστή μπλε θήκη που μπορείτε να συνδέσετε με το μπρελόκ σας. Η συσκευή είναι ακριβής μέσα σε ένα έως πέντε μέτρα και έχει χρόνο επανάκτησης μόλις .1 δευτερόλεπτα. Με ένα θερμό χρόνο εκκίνησης μικρότερο από ένα λεπτό δεν θα χρειαστεί να χάνετε χρόνο για να αποκτήσετε θέση EGNOS / WAAS beacon από την ενσωματωμένη κεραία. Το dongle είναι συμβατό με το λογισμικό GPS που είναι συμβατό με NMEA, όπως το Google Earth, και μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασίες μέχρι 100 μοίρες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .