Πώς να μετακινήσετε ένα μήνυμα σε διαφορετικό φάκελο στο Yahoo Mail

Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένους φακέλους για να οργανώσετε τα μηνύματά σας

Η δημιουργία προσαρμοσμένων φακέλων στο Yahoo Mail είναι ένας καλός τρόπος να οργανώσετε τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά θέμα, τοποθεσία ή έργο. Αφού δημιουργήσετε προσαρμοσμένους φακέλους για να ομαδοποιήσετε ορισμένα μηνύματα, χρειάζεστε έναν τρόπο να μεταφέρετε γρήγορα μηνύματα σε αυτούς τους φακέλους.

Υπάρχουν γρήγοροι τρόποι να μεταφέρετε ένα ή περισσότερα μηνύματα ταυτόχρονα από ένα φάκελο Yahoo Mail σε άλλο.

Μετακινήστε ένα μήνυμα σε διαφορετικό φάκελο στο Yahoo Mail

Για να μετακινήσετε ένα μήνυμα ή μια ομάδα μηνυμάτων σε διαφορετικό φάκελο Yahoo Mail:

  1. Ανοίξτε τα Εισερχόμενα αλληλογραφίας Yahoo ή άλλο φάκελο που περιέχει τα μηνύματα που θέλετε να μετακινήσετε. Κάντε κλικ στο κενό πλαίσιο στα αριστερά της καταχώρισης email για να τοποθετήσετε ένα σημάδι επιλογής. Για να μετακινήσετε πολλά μηνύματα, ελέγξτε τα μεμονωμένα πλαίσια δίπλα σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να μετακινήσετε. Μπορείτε να ελέγξετε μια περιοχή κάνοντας κλικ στο πρώτο μήνυμα - όχι στο πλαίσιο ελέγχου - κρατώντας πατημένο το Shift και τελικά κάνοντας κλικ στο τελευταίο μήνυμα - και πάλι, όχι στο πλαίσιο ελέγχου.
  2. Για να επιλέξετε όλα τα μηνύματα στο φάκελο, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου στη γραμμή εργαλείων πάνω από το παράθυρο αλληλογραφίας για να τοποθετήσετε ένα σημάδι επιλογής δίπλα σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο.
  3. Πατήστε d για να ανοίξετε το μενού Μετακίνηση .
  4. Επιλέξτε τον επιθυμητό φάκελο προορισμού από τη λίστα. Ή επιλέξτε Δημιουργία φακέλου για να δημιουργήσετε ένα νέο προσαρμοσμένο φάκελο για τα μηνύματα που μετακινείτε.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Μετακίνηση στη γραμμή εργαλείων - εμφανίζεται ως φάκελος με βέλος προς τα κάτω - αφού επιλέξετε τα μηνύματά σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να μετακινήσετε τα μηνύματα από το αναπτυσσόμενο μενού. Ένας άλλος τρόπος για να μετακινήσετε μηνύματα είναι κάνοντας κλικ σε ένα από τα επιλεγμένα μηνύματα και σύροντας ολόκληρη την ομάδα στο φάκελο προορισμού στο παράθυρο φακέλου.

Χρησιμοποιήστε όποια μέθοδο λειτουργεί καλύτερα για σας τακτικά για να κρατάτε τα μηνύματά σας οργανωμένα.