Πώς μπορώ να εισάγω αγαπημένα προγράμματα περιήγησης στο Web;

Εισαγωγή / Εξαγωγή αγαπημένων του προγράμματος περιήγησης και άλλων στοιχείων δεδομένων

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα Linux, Mac OS X, MacOS Sierra ή Windows.

Ως χρήστες του Διαδικτύου, όλοι μας επιθυμούμε να έχουμε επιλογές. Από όπου παίρνουμε τα νέα μας στην ιστοσελίδα όπου παραγγέλνουμε πίτσα, η δυνατότητα επιλογής καθιστά το Web ένα θαυμάσιο μέρος. Ποικιλία, μετά από όλα, είναι το μπαχαρικό της ζωής - συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιούμε για την πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους.

Εάν είστε σαν τους περισσότερους χρήστες, αποθηκεύετε τους ιστότοπους που επισκέπτεστε συχνά με τη μορφή Σελιδοδεικτών ή Αγαπημένων. Δυστυχώς, εάν αποφασίσετε να πηδήσετε πλοίο και να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στο δρόμο, αυτές οι αποθηκευμένες τοποθεσίες δεν πραγματοποιούν αυτόματα το ταξίδι μαζί σας. Ευτυχώς, η πλειοψηφία των προγραμμάτων περιήγησης προσφέρει μια δυνατότητα εισαγωγής που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες από το ένα πρόγραμμα περιήγησης στο άλλο.

Πολύ μακριά είναι οι ημέρες όπου περιορίζονταν σε ένα ή δύο προγράμματα περιήγησης στο Web, καθώς υπάρχουν τώρα δεκάδες εύκολα διαθέσιμες με το πάτημα ενός ποντικιού. Μεταξύ αυτής της σειράς εφαρμογών είναι μια επιλεγμένη ομάδα που κατέχει ένα μεγάλο μέρος του συνολικού μεριδίου αγοράς. Κάθε ένα από αυτά τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης προσφέρει αυτή τη λειτουργία εισαγωγής / εξαγωγής.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα βήμα-βήμα tutorials που περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο εισαγωγής Σελιδοδεικτών / Αγαπημένων και άλλων στοιχείων δεδομένων στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.