Αντιμετώπιση ενός σπασμένου κουμπιού Home iPhone

Δεδομένου ότι είναι το μόνο κουμπί στο μπροστινό μέρος του iPhone, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κουμπί Home είναι πολύ σημαντικό. Είναι τόσο σημαντικό που οι περισσότεροι από μας πιθανώς δεν συνειδητοποιούν πόσο συχνά το πιέζουμε. Μεταξύ της επιστροφής στην αρχική οθόνη, της εγκατάλειψης εφαρμογών , της γρήγορης εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών και άλλων εργασιών, την χρησιμοποιούμε συνεχώς.

Τι συμβαίνει όμως εάν το κουμπί του Home σας σπάσει ή έχει ήδη σπάσει; Πώς εκτελείτε αυτές τις συνήθεις εργασίες;

Η ιδανική λύση, βέβαια, είναι να επισκευάσετε το κουμπί και να επαναφέρετε το iPhone σας σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας, αλλά υπάρχει και ένας τρόπος αντιμετώπισης που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το υλικό με το λογισμικό.

(Ενώ αυτό το άρθρο αναφέρεται στο iPhone, αυτές οι συμβουλές ισχύουν για οποιαδήποτε συσκευή iOS, συμπεριλαμβανομένων των iPod touch και iPad).

Αγγιγμα βοηθείας

Εάν το κουμπί "Αρχική σελίδα" σπάσει ή σπάσει, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στο iOS που μπορεί να σας βοηθήσει: Βοηθητικό Touch. Η Apple δεν έβαλε εκεί το χαρακτηριστικό εκεί ως λύση σε σπασμένα κουμπιά. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να κάνει το iPhone προσβάσιμο σε άτομα που μπορεί να έχουν πρόβλημα να πιέσουν το φυσικό κουμπί Home λόγω αναπηριών.

Λειτουργεί με την προσθήκη ενός εικονικού κουμπιού Home στην οθόνη του iPhone σας, το οποίο επικαλύπτεται σε κάθε εφαρμογή και οθόνη σε όλο το τηλέφωνό σας. Με την ενεργοποίηση του βοηθητικού προγράμματος, δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ στο κουμπί "Αρχική σελίδα" - ό, τι απαιτεί το κουμπί "Αρχική σελίδα" μπορεί να γίνει στην οθόνη.

Ενεργοποίηση της βοήθειας στο iPhone

Εάν το κουμπί του Home σας εξακολουθεί να λειτουργεί λίγο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή AssistiveTouch:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη
  2. Πατήστε Γενικά
  3. Πατήστε Πρόσβαση
  4. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Βοηθητικό
  5. Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο πράσινο / πράσινο.

Όταν το κάνετε αυτό, στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα μικρό εικονίδιο με λευκό κύκλο. Αυτό είναι το νέο σας κουμπί Home.

Εάν ο διακόπτης του σπιτιού σας είναι εντελώς μη λειτουργικός

Εάν το κουμπί Αρχική σελίδα έχει ήδη καταστραφεί εντελώς, ενδέχεται να μην μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" (μπορείτε να κολλήσετε σε άλλη εφαρμογή, για παράδειγμα). Αν συμβαίνει αυτό, δυστυχώς, δυστυχώς. Υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες προσβασιμότητας που μπορούν να ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή όταν το iPhone σας συγχρονίζεται με το iTunes, αλλά το AssistiveTouch δεν είναι ένα από αυτά. Επομένως, εάν το κουμπί Αρχική σελίδα είναι ήδη εντελώς μη λειτουργικό, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα επιδιόρθωσης αυτού του άρθρου.

Χρήση του βοηθητικού εργαλείου

Μόλις ενεργοποιήσετε την εφαρμογή AssistiveTouch, πρέπει να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να την χρησιμοποιήσετε:

Επισκευή: AppleCare

Αν το κουμπί Home είναι σπασμένο ή σπασμένο, το AssistiveTouch είναι μια καλή προσωρινή λύση, αλλά πιθανώς δεν θέλετε να κολλήσετε με ένα μη λειτουργικό κουμπί Home για το καλό. Πρέπει να πάρετε το κουμπί σταθερό.

Πριν αποφασίσετε πού να το διορθώσετε, ελέγξτε εάν το iPhone σας εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένο . Εάν συμβαίνει, είτε λόγω της αρχικής εγγύησης είτε επειδή αγοράσατε μια εκτεταμένη εγγύηση της AppleCare, πάρτε το τηλέφωνό σας σε ένα κατάστημα της Apple. Εκεί, θα λάβετε επισκευή εμπειρογνωμόνων που θα διατηρεί την κάλυψη εγγύησης. Εάν το τηλέφωνό σας είναι εγγεγραμμένο και το επισκευάσετε κάπου αλλού, ενδέχεται να χρεωθείτε με την εγγύησή σας.

Επισκευή: Τρίτα μέρη

Εάν το τηλέφωνό σας δεν είναι εγγεγραμμένο και ειδικά αν σχεδιάζετε σύντομα να κάνετε αναβάθμιση σε ένα νέο μοντέλο, τότε η λήψη του κουμπιού Home στο Fixed Store στο Apple Store δεν είναι καθοριστική. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το διορθώσετε από ανεξάρτητο συνεργείο επισκευών. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν επισκευή iPhone, και δεν είναι όλοι τους εξειδικευμένοι ή αξιόπιστοι, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάποια έρευνα πριν επιλέξετε κάποιον.