Τι είναι το αρχείο EMI;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία EMI

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου EMI είναι ένα αρχείο Pocket Tanks Emitter που χρησιμοποιείται από το παιχνίδι Pocket Tanks. Το παιχνίδι είναι μια επανασχεδιασμένη έκδοση των Scorched Tanks , οι οποίες δημιουργήθηκαν από τον Michael P. Welch από την BlitWise Productions.

Το Pocket Tanks είναι ένα παιχνίδι 1 έως 2 ατόμων το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση δεξαμενών για να πυροβολούν εκρηκτικά σε όλο τον χάρτη για να επιτεθούν στον αντίπαλο. Δεν γνωρίζω πολλά για το σκοπό των φακέλων EMI, αλλά υποψιάζομαι ότι έχουν σχέση με την αποθήκευση δεδομένων όπλων.

Δύο ΕΜΙ αρχεία περιλαμβάνονται με τα Pocket Tanks κατά την εγκατάσταση. Το ένα ονομάζεται default.emi και βρίσκεται στη ρίζα του καταλόγου εγκατάστασης του προγράμματος. Το άλλο είναι emmitter.emi και αποθηκεύεται στον φάκελο \ weapdata \ .

Συμβουλή: Παρόλο που είναι σίγουρα πιθανό να προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα αρχείο EMI, νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να έχετε πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα ενός αρχείου παρόμοιας επέκτασης, όπως ένα αρχείο ELM , EMLX / EML ή EMZ . Τα αρχεία EMI δεν είναι τόσο συνηθισμένα.

Σημείωση: Το EMI σημαίνει επίσης ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές , διεπαφή εξωτερικής μνήμης και βελτιωμένη εικόνα πολλαπλών στρώσεων , αλλά καμία από αυτές τις έννοιες δεν σχετίζεται άμεσα με τα αρχεία που τελειώνουν στο EMI .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο EMI

Τα αρχεία EMI χρησιμοποιούνται από το Pocket Tanks του παιχνιδιού αλλά δεν προορίζονται να ανοίξουν χρησιμοποιώντας τη διεπαφή προγράμματος. Πρόκειται απλώς για αρχεία προγραμμάτων που μπορεί να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι όταν χρειάζεται.

Τα αρχεία EML (όχι EMI, με κεφαλαία "i") δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τις τσέπες τσέπης ή οποιοδήποτε παιχνίδι βίντεο, αλλά αντ 'αυτού είναι τα αρχεία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο EML χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook και πιθανόν μερικά άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμβουλή: Εάν εργάζεστε σίγουρα με ένα αρχείο EMI, αλλά γνωρίζετε ότι δεν είναι αρχείο Pocket Tanks Emitter, συνιστούμε να το ανοίξετε με το Notepad ++.

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Notepad ++ για να ανοίξετε το αρχείο EMI, θα μπορείτε να δείτε το αρχείο ως έγγραφο κειμένου. Εάν το αρχείο είναι 100% κείμενο, αυτό που έχετε είναι απλά ένα αρχείο κειμένου. Εάν μόνο κάποιο από τα κείμενα είναι αναγνώσιμο, τότε δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια ή δύο λέξεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε σε ποια μορφή είναι το αρχείο EMI ή ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο EMI, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία EMI, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο EMI

Οι περισσότεροι τύποι αρχείων μπορούν να μετατραπούν χρησιμοποιώντας έναν ελεύθερο μετατροπέα αρχείων , αλλά τα αρχεία EMI αποτελούν εξαίρεση επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο άλλα αρχεία, όπως αρχεία MP3 , PDF , κ.λπ.

Το πρόγραμμα που ανοίγει ένα αρχείο μπορεί μερικές φορές να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή του ίδιου αρχείου σε μια νέα μορφή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση των παιχνιδιών και ειδικά της περίπτωσης με τα Pocket Tanks αφού δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο EMI στο πρόγραμμα .

Περισσότερα βοήθεια με τα αρχεία EMI

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου EMI και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.