Λογισμικό παρακολούθησης χρόνου γραφικού σχεδιασμού

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την παρακολούθηση του χρόνου στον σχεδιασμό γραφικών. Καθώς αναπτύσσεται μια επιχείρηση γραφικού σχεδιασμού, το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε οργανωμένο, να τιμολογήσετε σωστά τους πελάτες σας, να ρυθμίσετε τις τιμές σας και να μελετήσετε τη ροή εργασίας σας. Υπάρχουν πολλές αυτόνομες εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου, καθώς και επιλογές που αποτελούν μέρος μεγαλύτερων πακέτων διαχείρισης έργων.

DesignSoft

Το DesignSoft προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για PC ή Mac, όπως StopWatch Plus, TimeSheet, TimeSheet Manager και Creative Billing Online. Διατιμημένα μαζί σε $ 59,95, το StopWatch Plus και το TimeSheet είναι για απλή εγγραφή χρόνου. Οι ατομικά χρονομετρημένες εργασίες καταγράφονται με τον υπάλληλο, τον αριθμό εργασίας, τον κωδικό αμοιβής, την περιγραφή και το όνομα του έργου. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να είναι αυτόνομες για την παρακολούθηση του χρόνου εργασίας. Ο διαχειριστής TimeSheet (299,95 δολάρια) συλλέγει δεδομένα από το TimeSheet με διάφορες μεθόδους (όπως μέσω δικτύου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και το συνδυάζει, επιτρέποντάς σας να αναλύετε και να παρακολουθείτε χρόνο για οποιονδήποτε αριθμό εργαζομένων ή μόνο για τον εαυτό σας. Το Creative Billing Online είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που περιλαμβάνει όχι μόνο την παρακολούθηση του χρόνου, αλλά και τη διαχείριση έργου και την αυτοματοποιημένη χρέωση, προσβάσιμη από ένα πρόγραμμα περιήγησης. Η υπηρεσία ξεκινά από 15 δολάρια το μήνα.

Billings

Το Billings, ένα λογισμικό παρακολούθησης χρόνου μόνο από το Mac από το MarketCircle, επικεντρώνεται στις εκτιμήσεις, την καταγραφή χρόνου ανά εργασία και την αυτοματοποιημένη χρέωση. Με ένα εξαιρετικά ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ο Billings ξεκινά δημιουργώντας τη λίστα των πελατών σας από μια προσαρμοσμένη ομάδα στο βιβλίο διευθύνσεων της Apple. Από εκεί, δημιουργείτε έργα που σχετίζονται με αυτούς τους πελάτες και στη συνέχεια δουλεύετε (ατομικά καθήκοντα) εντός ενός έργου. Η Billings υπολογίζει αυτόματα τις αμοιβές σας με βάση τις ωριαίες χρεώσεις και δημιουργεί τιμολόγια από μια ποικιλία προτύπων (ή δημιουργήστε τα δικά σας) για να στείλετε στους πελάτες. Η ενσωματωμένη αναφορά σάς επιτρέπει να μελετήσετε το ιστορικό πληρωμών σας. Η Billings έκδοση 2.5 χρεώνεται στα 59,00 δολάρια.

HourGuard

Το HourGuard είναι μια απλή, δωρεάν εφαρμογή Windows για την παρακολούθηση του χρόνου. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να καταγράψετε το χρόνο εργασίας, το οποίο το HourGuard μετατρέπεται σε καταχώριση χρόνου κατανομής και, τέλος, οι εργασίες συνδυάζονται σε πλήρη φύλλα χρόνου με ανάλυση των δραστηριοτήτων σας και του χρόνου που χρειάστηκε. Τα τιμολόγια και οι αναφορές μπορούν να δημιουργηθούν από τα φύλλα εργασίας σας για εύκολη χρέωση.

iBiz

Το iBiz 3, ένα πακέτο Mac αξίας 49,99 δολαρίων, ενσωματώνεται με iCal, βιβλίο διευθύνσεων, αναζήτηση Spotlight και οποιοδήποτε αριθμό αρχείων για παρακολούθηση χρόνου και χρέωση. Χρησιμοποιώντας την οθόνη ελέγχου εγγράφων, μπορείτε να συσχετίσετε αρχεία (όπως ένα έγγραφο του Photoshop) με ένα έργο και να παρακολουθείτε αυτόματα την ώρα που χρησιμοποιείται το αρχείο. Προσαρμόσιμα τιμολόγια και εκτιμήσεις μπορούν να αποστέλλονται αυτόματα στους πελάτες και οι αναφορές παράγονται εύκολα σχετικά με τους πελάτες, τα έργα και τη χρέωση. Αναβαθμίστε τις επιλογές δικτύωσης τους για να παρακολουθήσετε πολλούς υπαλλήλους.

Studiometry

Το Studiometry 5 είναι ένα πλήρες εργαλείο διαχείρισης έργου για υπολογιστές Mac ή PC αξίας 209,95 δολαρίων. Ξεκινήστε από την παρακολούθηση του χρόνου με προσαρμοσμένες τιμές και, στη συνέχεια, τιμολογήστε αυτόματα για εκείνη την ώρα. Επειδή η Σπουδαιομετρία είναι επίσης για τη διαχείριση έργων, η παρακολούθηση χρόνου και η τιμολόγησή σας συνδέονται με όλες τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και δεδομένα, όπως έργα, καθήκοντα, χρέη, πιστώσεις και λογιστική. Μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα για πολλούς υπαλλήλους, να παρακολουθήσετε χρόνο και να κάνετε τις εργασίες για καθένα και όλα τα δεδομένα μπορούν να συγχρονιστούν μέσω του δικτύου σας ή του Internet.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp είναι ένα άλλο πλήρως λειτουργικό σύστημα διαχείρισης έργων, το οποίο είναι απόλυτα διαχειριζόμενο στο διαδίκτυο, εστιάζοντας στη συνεργασία. Μπορείτε να συνδέσετε τους καταλόγους υποχρεώσεων στους υπαλλήλους και, στη συνέχεια, με το χρόνο που αφιερώνετε σε αυτά τα καθήκοντα. Το Basecamp είναι προσβάσιμο από χρήστες από οπουδήποτε και περιλαμβάνει μηνύματα, ορόσημα (για παρακολούθηση προθεσμιών), γραφήματα (αρχεία κοινών κειμένων), online κουβέντα και κοινή χρήση αρχείων. Προσφέρονται διάφορα πακέτα, με την χαμηλότερη τιμή, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης χρόνου, στα 49 δολάρια το μήνα, δίνοντάς σας 3 GB αποθήκευσης αρχείων, 35 ενεργά έργα, συνομιλία, ασφάλεια SSL και απεριόριστους χρήστες.