Πώς να δημιουργήσετε ένα Trailer Movie στο iMovie 11

Δημιουργήστε ένα τρέιλερ ταινιών

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του i Movie 11 είναι τα ρυμουλκούμενα ταινιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρυμουλκούμενα ταινιών για να προσελκύσετε πιθανούς θεατές, να διασκεδάσετε τους επισκέπτες του YouTube ή να σώσετε και να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα μέρη μιας ταινίας που δεν αποδείχθηκαν αρκετά σωστά.

Η δημιουργία ενός ρυμουλκουμένου ταινιών είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε. Επιλέξτε ένα από τα 15 είδη ταινιών, συμπληρώστε ένα απλό περίγραμμα και επιλέξτε κάποια κατάλληλα κλιπ για τον storyboard (ένα οπτικό περίγραμμα μιας ταινίας ή κινούμενης εικόνας). Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό.

Το πιο δύσκολο, ή τουλάχιστον το πιο χρονοβόρο, μέρος της δημιουργίας ενός ρυμουλκουμένου ταινιών βρίσκει το σωστό πλάνο για να το χρησιμοποιήσετε. Μετά από όλα, ένα ρυμουλκούμενο πρέπει να επισημάνει τα καλύτερα μέρη μιας ταινίας. Αλλά μην ανησυχείτε πολύ για αυτό για τα πρώτα σας ρυμουλκούμενα. απλά διασκέδασε.

Χρησιμοποιήσαμε ένα κλιπ από τον "Άγιο Βασίλη κατακτά τους μάρτυρες", μια sci-fi ταινία χαμηλού προϋπολογισμού από τις αρχές της δεκαετίας του '60, για να δημιουργήσουμε το ρυμουλκό μας για ταινίες. Θα βρείτε μια σειρά ταινιών χωρίς πνευματικά δικαιώματα στην ιστοσελίδα του Αρχείου Διαδικτύου που είναι διασκεδαστικό να πειραματιστείτε. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δικές σας ταινίες, φυσικά.

Εισαγωγή ταινίας στο iMovie 11

Αν έχετε ήδη εισάγει την ταινία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε τη από τη Βιβλιοθήκη συμβάντων.

Αν δεν έχετε ήδη εισάγει την ταινία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να το κάνετε πρώτα. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Εισαγωγή από τη φωτογραφική μηχανή' εάν το βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε παραμένει στην κάμερά σας ή 'Εισαγωγή' εάν το βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε βρίσκεται στον υπολογιστή ή στο τοπικό σας δίκτυο. Το iMovie θα εισάγει την ταινία στη βιβλιοθήκη εκδηλώσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος της ταινίας.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, επιλέξτε την ταινία από τη Βιβλιοθήκη συμβάντων. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Νέο έργο.' Καταχωρίστε ένα όνομα για το έργο σας στο πεδίο Όνομα και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια αναλογία εικόνας και ρυθμό καρέ.

Επιλέξτε ένα πρότυπο

Υπάρχουν 15 πρότυπα (genres) από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε (Action, Adventure, Blockbuster, Documentary, Drama, Film Noir, Φιλία, Holiday, Love Story, Κατοικίδια, Ρομαντική Κωμωδία, Αθλητισμός, Spy, Supernatural, , αλλά είναι στην πραγματικότητα λίγο περιορισμένη. Πώς θα μπορούσε η Apple να εξαιρέσει το Bad Sci-Fi genre; Δεν υπάρχει καμία καταχώρηση για κωμωδία (εκτός από ρομαντική κωμωδία), είτε. Καμία από τις επιλογές δεν ταιριάζει πραγματικά στην ταινία μας, αλλά επιλέξαμε την Adventure ως τον πλησιέστερο αγώνα.

Όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα πρότυπα, στη δεξιά πλευρά του παραθύρου διαλόγου θα εμφανιστεί ένα τρέιλερ αποθεμάτων, για να σας δώσει μια αίσθηση για το συγκεκριμένο είδος. Κάτω από το ρυμουλκούμενο, θα δείτε τον αριθμό των χυτών που έχει σχεδιαστεί για το τρέιλερ, καθώς και τη διάρκεια του τρέιλερ. Τα περισσότερα ρυμουλκούμενα έχουν σχεδιαστεί για ένα ή δύο μέλη cast, αν και ένα ζευγάρι έχει σχεδιαστεί για έως και έξι cast cast και ένα ζευγάρι δεν έχει καθορισμένο αριθμό. Τα ρυμουλκούμενα τρέχουν από περίπου ένα λεπτό έως ένα λεπτό και μισό. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία.

Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε: Επειδή κάθε πρότυπο περιλαμβάνει διαφορετικές πληροφορίες, δεν είναι εναλλάξιμες. Μόλις επιλέξετε και αρχίσετε να εργάζεστε με ένα πρότυπο, δεσμεύεστε για αυτό. Εάν θέλετε να δείτε το τρέιλερ σας σε διαφορετικό πρότυπο, θα πρέπει να το ξαναδημιουργήσετε ξανά από την αρχή.

Δημιουργήστε ένα τρέιλερ ταινιών

Η αριστερή πλευρά της περιοχής του έργου θα εμφανίσει τώρα μια διεπαφή με καρτέλες, με τρεις καρτέλες: Περίγραμμα, Storyboard και Λίστα λήψεων. Τα περιεχόμενα κάθε φύλλου με ετικέτες θα διαφέρουν ανάλογα με το πρότυπο που επιλέξατε. Στο φύλλο περίγραμμα, εισάγετε βασικές πληροφορίες σχετικά με την ταινία σας, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου ταινίας, της ημερομηνίας κυκλοφορίας, των μεγάλων μελών cast, του ονόματος του studio και των πιστώσεων. Κάθε σύμβολο κράτησης θέσης πρέπει να περιέχει πληροφορίες. αν προσπαθήσετε να αφήσετε κενό ένα σύμβολο κράτησης θέσης, θα επιστρέψει στο προεπιλεγμένο κείμενο.

Αφού εισάγετε ένα φανταστικό όνομα στούντιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ λογοτύπου από ένα αναδυόμενο μενού. Όταν επιλέγετε ένα στυλ λογότυπου, όπως το Glowing Pyramid, θα εμφανιστεί στα δεξιά. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ λογοτύπου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σε αυτό το φύλλο, ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή προσαρμογής του λογότυπου.

Όταν τελειώσετε με τις πληροφορίες Outline, κάντε κλικ στην καρτέλα Storyboard. Ένας πίνακας προβολής παρέχει έναν οπτικό χάρτη της ακολουθίας ταινίας ή κινούμενης εικόνας. Σε αυτήν την περίπτωση, ορισμένα από τα στοιχεία του storyboard έχουν ήδη καθοριστεί. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε από τα κείμενα στην οθόνη, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε κλιπ από την ταινία σας που ταιριάζουν στο storyboard. Για παράδειγμα, το δεύτερο μέρος του storyboard για το Πρότυπο ταξιδιού έχει ρυθμιστεί για ένα πλάνο δράσης, ένα μεσαίο πλάνο και ένα πλάνο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το τρέιλερ ταινιών σας προσθέτοντας βίντεο κλιπ σε κάθε ένα από τους placeholder στο storyboard. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το μήκος ενός κλιπ? Το iMovie θα το προσαρμόσει ώστε να ταιριάζει με την καθορισμένη χρονική θέση. Μπορεί να είναι χρήσιμο να θυμάστε ότι το συνολικό μήκος του ρυμουλκούμενου είναι λιγότερο από ένα λεπτό και μισό (και σε ορισμένες περιπτώσεις, λιγότερο από ένα λεπτό), οπότε κάθε ένα από τα κλιπ πρέπει να είναι αρκετά μικρό.

Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα κλιπ που επιλέξατε για ένα σύμβολο κράτησης θέσης, μπορείτε να το διαγράψετε ή μπορείτε απλώς να σύρετε άλλο βίντεο στο ίδιο σύμβολο κράτησης θέσης. θα αντικαταστήσει αυτόματα το προηγούμενο βίντεο κλιπ.

Το φύλλο λίστας Shot εμφανίζει τα κλιπ που έχετε προσθέσει στο τρέιλερ, οργανωμένα ανά τύπο, όπως Action ή Medium. Εάν θέλετε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις επιλογές σας, μπορείτε να το κάνετε εδώ, καθώς και στο φύλλο Storyboard. Απλά επιλέξτε ένα νέο κλιπ και στη συνέχεια κάντε κλικ και σύρετέ το πάνω από το κλιπ που θέλετε να αντικαταστήσετε.

Παρακολουθήστε και μοιραστείτε το τρέιλερ ταινιών

Για να προβάλετε το τρέιλερ ταινιών σας, κάντε κλικ σε ένα από τα κουμπιά Αναπαραγωγής στην επάνω δεξιά γωνία της περιοχής Έργου. Το αριστερό πλήκτρο Play (μαύρο δεξιό τρίγωνο προς τα δεξιά σε λευκό φόντο) θα αναπαράγει την πλήρη οθόνη του τρέιλερ. το δεξί κουμπί αναπαραγωγής (λευκό τρίγωνο που βλέπει προς τα δεξιά σε μαύρο φόντο) θα αναπαράγει το τρέιλερ με το σημερινό του μέγεθος, στα δεξιά της περιοχής του έργου. Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την οθόνη του τρέιλερ, μπορείτε να επιστρέψετε στο κανονικό παράθυρο του iMovie κάνοντας κλικ στο λευκό 'x' στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το ρυμουλκούμενο του κινηματογράφου σας, χρησιμοποιήστε το μενού Share για να το μοιραστείτε μέσω YouTube, MobileMe, Facebook, Vimeo, CNN iReport ή Podcast Producer. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μενού "Κοινή χρήση" για να εξάγετε το τρέιλερ ταινιών σας για προβολή σε υπολογιστή, Apple TV , iPod, iPhone ή iPad.