Οδηγός επιβίωσης DTV

Πληροφορίες για τους Καταναλωτές σχετικά με την προετοιμασία για την Μετάβαση Αναλογικού / DTV στις 6/12/2009

Οδηγός Survival Transition DTV - Στις 12 Ιουνίου 2009 όλες οι αναλογικές τηλεοπτικές μεταδόσεις πλήρους ισχύος έληξαν στις 11:59 μ.μ. για κάθε ζώνη ώρας στις Η.Π.Α. Ετοιμάσατε; Για μερικές σημαντικές συμβουλές για να περάσετε από τη μετάβαση τώρα που είναι σε ισχύ, ελέγξτε τα παρακάτω άρθρα αναφοράς και τις αναθεωρήσεις πλαισίου μετατροπέα DTV.

12 Ιουνίου 2009 - Η αναλογική τηλεοπτική μετάδοση έχει τελειώσει - ήμασταν έτοιμοι;

Στις 12 Ιουνίου 2009, όλα τα σήματα μετάδοσης αναλογικής τηλεόρασης πλήρους ισχύος που αναλάμβαναν τα κανάλια 2-13 και 14-69 έπρεπε να τερματιστούν. Ήταν προετοιμασμένοι; Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο άρθρο μου: 12 Ιουνίου 2009 - Η αναλογική τηλεοπτική μετάδοση έληξε - Ήταν έτοιμοι;

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Κουπονιού Μετατροπής Αναλογικής Ψηφιακής Τηλεόρασης

Για όσους διαθέτουν αναλογική τηλεόραση, VCR ή DVD Recorder και λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα μέσω μιας κεραίας, χρειάζεστε ένα κιβώτιο μετατροπέα για να συνεχίσετε να λαμβάνετε και να εγγράφετε τηλεοπτικούς προγραμματισμούς τώρα που η μετάβαση DTV έχει τεθεί σε ισχύ. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε επιχορήγηση ύψους $ 40, με τη μορφή κουπονιού για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Δωρεά DTV

Έχετε ένα επιπλέον Κουπόνι κουτιού μετατροπέα DTV; Αν ναι, το Donate DTV παρέχει έναν τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να δωρίσουν οποιαδήποτε χρήσιμα κουπόνια DTV Converter κουτάβια σε αυτούς, όπως οι ηλικιωμένοι και άλλοι που έχουν ανάγκη και που ίσως δεν έχουν πάρει κάποιον ή δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν ή κατάλαβα πώς να πάρει ένα.

Η μετάβαση DTV, η τηλεόραση HDTV και το VCR και / ή η συσκευή εγγραφής DVD

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το τέλος της αναλογικής τηλεοπτικής μετάδοσης πορείες. Ωστόσο, μαζί με αναλογικές τηλεοράσεις, ενδέχεται να επηρεαστεί και η συσκευή εγγραφής βίντεο ή DVD. Ακόμα κι αν διαθέτετε ψηφιακό ή HDTV με δέκτη ATSC και λαμβάνετε επιτυχώς μια κεραία κεραίας, ίσως χρειαστεί ακόμα μετατροπέας DTV για το αναλογικό VCR ή DVD recorder σας, για να συνεχίσετε την εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών σε αυτές τις συσκευές τώρα που η μετάβαση DTV έχει τεθεί σε ισχύ. Εάν περιγράφει αυτό το πρόγραμμα οικιακού κινηματογράφου ή τηλεόρασης, ανατρέξτε σε ορισμένα χρήσιμα βήματα.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Σύνδεση βίντεο, DVD εγγραφής και αναλογικής τηλεόρασης χρησιμοποιώντας ένα κουτί μετατροπέα DTV

Το τέλος των αναλογικών τηλεοπτικών εκπομπών έχει φτάσει. Ωστόσο, μαζί με αναλογικές τηλεοράσεις, ενδέχεται να επηρεαστεί και η συσκευή εγγραφής βίντεο ή DVD. Εάν διαθέτετε συσκευή τηλεόρασης, βίντεο και DVD που διαθέτουν μόνο αναλογικούς δέκτες NTSC και λαμβάνετε τα προγράμματά σας με μια κεραία, συνήθως θα χρειαστεί να διαχωρίσετε ξεχωριστούς μετατροπείς DTV για καθένα από αυτά, προκειμένου να συνεχίσετε την εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών τώρα που η Η μετάβαση DTV έχει τεθεί σε ισχύ. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν μετατροπέα DTV για όλους τους, με ένα αλιευμάτων. Περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το άρθρο μου: Η μετάβαση DTV: Σύνδεση βίντεο, DVD και αναλογικής τηλεόρασης χρησιμοποιώντας ένα κιβώτιο μετατροπής DTV.

Χρησιμοποιήστε δύο κιβώτια μετατροπέα DTV και βίντεο για να καταγράψετε ένα κανάλι κατά την παρακολούθηση άλλου

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σχετικά με τη μετάβαση του DTV είναι κατά πόσον ένα κιβώτιο μετατροπέα DTV θα επιτρέψει στον καταναλωτή να καταγράψει ένα κανάλι στο VCR μου ενώ παρακολουθεί άλλο σε μια αναλογική τηλεόραση. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι γενικά «Όχι», ωστόσο, υπάρχει μια λύση για αυτό το πρόβλημα, αν είστε λίγο περιπετειώδης Για να μάθετε περισσότερα, ελέγξτε έξω ένα μεγάλο How-To από MAbout.com TV / Video: Χρησιμοποιήστε ένα DTV κουτί μετατροπέα και βίντεο για εγγραφή ενός καναλιού κατά την παρακολούθηση άλλου .

Τι χρειάζεστε για να δείτε υψηλής ευκρίνειας σε τηλεόραση HDTV

Πολλοί καταναλωτές, αφού αγοράσουν την τηλεόρασή τους HDTV, υποθέτουν ότι όλα όσα θα παρακολουθήσουν σε αυτό είναι σε High Definition. Περιττό να πούμε ότι πολλοί απογοητεύονται όταν ανακαλύπτουν ότι τα βίντεο VHS και τα αναλογικά καλωδιακά τους κανάλια φαίνονται πολλές φορές χειρότερα στη νέα τους τηλεόραση HDTV απ 'ότι στην παλιά αναλογική τους σειρά. Έτσι, μετά την επένδυση πολλών χρημάτων σε μια νέα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, πώς παίρνετε την εικόνα υψηλής ευκρίνειας που ο καθένας μιλάει;
Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Από το TV.com / Video: Low-Power, τάξη, Α και μετάφραση τηλεοπτικούς σταθμούς

Η προθεσμία μετάβασης αναλογικής σε ψηφιακή μετάδοση που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιουνίου 2009 επηρεάζει όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πλήρους ισχύος. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες τηλεοπτικών σταθμών που δεν απαιτείται να μεταβαίνουν την ίδια ημερομηνία. Πρόκειται είτε για σταθμούς χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που συνήθως εξυπηρετούν μια περιορισμένη περιοχή εντός μιας αστικής κοινότητας, είτε για σταθμό μεταφράσεων που παρέχει τηλεοπτική λήψη μέσω τηλεόρασης σε απομακρυσμένες, αγροτικές περιοχές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, και πώς μπορεί να επηρεαστεί, ανατρέξτε στην ενημερωτική αναφορά από το About.com TV / Video .

DTV 101 - Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρονικών Καταναλωτών

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρονικών Καταναλωτών παρουσιάζει μια ενημερωτική, εύκολη στην παρακολούθηση βίντεο επισκόπηση της μετάβασης DTV και ποιες είναι οι επιλογές σας.

Η μετάβαση DTV - δευτερεύοντα κανάλια ψηφιακής τηλεόρασης - TV / Video

Η μετάβαση DTV όχι μόνο φέρνει τα οφέλη της HDTV, αλλά προσφέρει και στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και στους θεατές ένα επιπλέον πλεονέκτημα - δευτερεύοντα κανάλια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την πτυχή της μετάβασης DTV και τι σημαίνει για τον μέσο τηλεθεατή, ελέγξτε έξω ένα άρθρο από το / ipvp-biz/ TV / Video

Γιατί τα κιβώτια μετατροπής DTV δεν παίρνουν μερικούς σταθμούς - About.com / Video

Όταν αγοράζετε μετατροπέα DTV για αναλογική τηλεόραση και ρυθμίσετε τα πάντα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι λαμβάνετε λιγότερους σταθμούς από ό, τι χρησιμοποιείτε. Για τους λόγους για τους οποίους, και μπορείτε να βελτιώσετε την υποδοχή σας, ελέγξτε το ενημερωτικό άρθρο από το About.com TV / Video .

Αναθεωρήσεις ψηφιακών τηλεοπτικών μετατροπέων

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη ματιά στις επιλογές σας DTV Converter Box, δείτε τις λίστες στην ιστοσελίδα Digital TV Converter Box Reviews. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το DTV Converter Box σας σε αυτό το site.
Περισσότερες πληροφορίες

Zenith DTT901 DTV Μετατροπέας Box με Αναλογική Pass-Through

Το DTT901 διαθέτει πολύ εύκολο στη χρήση μενού ρύθμισης της οθόνης και προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας μετατροπής από ψηφιακό σε αναλογικό. Ένα πρακτικό χαρακτηριστικό αυτού του κιβωτίου μετατροπέα είναι ότι προσφέρει επίσης αναλογική διέλευση. Εάν το αγοράσετε και εγκαταστήσετε, θα έχετε ακόμα πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς που ενδέχεται να μην εκπέμπουν ακόμη ψηφιακό σήμα. Επιπλέον, αν υπάρχουν τηλεοπτικοί σταθμοί χαμηλής κατανάλωσης ή αν ζείτε σε μια αγροτική περιοχή και βασίζεστε σε σταθμό μεταφραστή, οι οποίοι εξακολουθούν να επιτρέπεται να μεταδίδουν αναλογικά μετά την τελική ημερομηνία λήξης στις 12 Ιουνίου 2009, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να λαμβάνετε αυτά τα σήματα με το κιβώτιο μετατροπέα DTT901. Το Zenith DTT901 είναι ένα από τα καλύτερα κουτιά μετατροπέων DTV που είναι διαθέσιμα σήμερα και σίγουρα αξίζει τον κόπο σας.
Περισσότερες πληροφορίες

Insignia NS-DXA1-APT DTV Μετατροπέας Box

Το Insignia NS-DXA1-APT Digital Converter Box λαμβάνει και μετατρέπει σήματα DTV / HDTV ώστε να μπορούν να προβληθούν σε αναλογική τηλεόραση.

Ένα πρακτικό χαρακτηριστικό είναι η αναλογική διέλευση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε τηλεοπτικούς σταθμούς που ενδέχεται να μην εκπέμπουν ψηφιακό σήμα. Επιπλέον, αν υπάρχουν τηλεοπτικοί σταθμοί χαμηλής κατανάλωσης ή αν ζείτε σε μια αγροτική περιοχή και βασίζεστε σε σταθμό μεταφραστή, οι οποίοι εξακολουθούν να επιτρέπεται να μεταδίδουν αναλογικά μετά την ημερομηνία αποκοπής του Ιουνίου 2009, θα συνεχίσετε να μπορεί να λαμβάνει αυτά τα σήματα με το κιβώτιο μετατροπέα.

Το τηλεχειριστήριο, ο φυσικός σχεδιασμός, το σύστημα μενού και η λειτουργία του Insignia NS-DXA1-APT είναι πολύ παρόμοια, αν όχι πανομοιότυπα, με το μετατροπέα DTT901 DTV του Zenith.
Περισσότερες πληροφορίες

GE Smart Digital Converter Box - Προφίλ προϊόντος

Με το τέλος της αναλογικής τηλεοπτικής εκπομπής που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιουνίου 2009, εκείνοι οι καταναλωτές που εξακολουθούν να κατέχουν αναλογική τηλεόραση και λαμβάνουν τον προγραμματισμό τους μέσω της κεραίας, χρειάζονται ένα κιβώτιο μετατροπής για να συνεχίσουν να βλέπουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές. Για μια ματιά σε έναν από αυτούς τους μετατροπείς, ελέγξτε το προϊόν προφίλ μου του GE Smart Digital Converter Box, το οποίο θα είναι διαθέσιμο ξεκινώντας κάποτε τον Μάρτιο του 2008.
Περισσότερες πληροφορίες

GE 22730 Ψηφιακό κιβώτιο μετατροπέα - Επισκόπηση προϊόντων

Με το τέλος της αναλογικής τηλεοπτικής εκπομπής που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιουνίου 2009, εκείνοι οι καταναλωτές που εξακολουθούν να κατέχουν αναλογική τηλεόραση και λαμβάνουν τον προγραμματισμό τους μέσω της κεραίας, χρειάζονται ένα κιβώτιο μετατροπής για να συνεχίσουν να βλέπουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές. Για μια ματιά σε έναν από αυτούς τους μετατροπείς, ελέγξτε την αναθεώρηση του GE 22730 Digital Converter Box για αναλογικές τηλεοράσεις .

Αναζήτηση καταναλωτών - Κουτιά μετατροπέα DTV

Για περισσότερες συμβουλές αγοράς και σχόλια για τα κιβώτια μετατροπής DTV και τα σχετικά προϊόντα, ελέγξτε την Αναζήτηση Καταναλωτών.